...Popis výrobce
máme připravené zásoby následujících vepřových částí a dalších na požádání.
zmrazená vepřová panenka, bez řetězce, bezkostí
zmrazené vepřové zbytky
zmrazené vepřové líčka, bez kůže, zmrazené vepřové koleno
zmrazené vepřové žebro a vepřové koleno
zmrazený vepřový běžný hřbetní tuk...
...Mražené vepřové maso
Specifikace: Bez kůže, tuku a kostí; každá polovina jatečného těla rozdělena na následující čtyři kusy:
1. Šíje: Každý kus vážící minimálně 0,8 kg čistého.
2. Rameno: Každý kus vážící minimálně 1,35 kg čistého.
3. Bedra: Každý kus vážící minimálně 0,55 kg čistého.
4. Noha: Každý kus vážící minimálně 2,2 kg čistého.
S mírným zbytkem tuku na každém kusu masa. V každém kartonu...
...Procureur z pravých venkovních prasat, přímo od farmáře.
Procureur filet se krájí z krku/ramene prasete. Je to krásné tmavé maso s pěkným mramorováním. Procureur je vlastně ramenní kotleta, ale bezkosti a často krájená o něco tenčeji. Je to velmi jemné a šťavnaté maso s bohatou chutí.
Prodáváme také velké kusy procureur na gril, například na pulled pork.
Původ:
Maso z pravých venkovních...