Německo, Uetersen
... nebo bez cukru. Pro výrobu pečiva, čokolády, cereálií nebo nápojů je tento speciální sacharid vynikající. Klíčové výhody: • Optimalizované nutriční profily • Pro zdravé trávení bez vedlejších účinků • Nízkokalorické (vhodné pro řízení hmotnosti) • Nízká glykemická reakce (5-7) Oblasti použití: • Potravinářský průmysl • Čokolády • Výroba zmrzlin a tyčinek • Farmaceutika • Nápoje • Sladkosti • Mléčné výrobky Použitý obrázek: © 1989studio/ Shutterstock Země původu: USA Bez GMO: ANO Vegan & Vegetariánské: ANO Košer & Halal: ANO BRC certifikováno: ANO...
Portfolio (14)
Ukrajina, Pervomaysky
...Nutriční hodnota rýže, stejně jako u ostatních obilovin, závisí na typu zrna a způsobu jeho zpracování. Po odstranění slupky a leštění zrna se množství vitamínů, minerálních solí a vlákniny snižuje, ale zároveň se zlepšuje stravitelnost sacharidů a bílkovin. Rýže se vyznačuje vysokým obsahem škrobu (až 85 %), který se snadno vstřebává, takže je rýže klasifikována jako dietní produkt. Na druhou stranu je rýžový škrob složený sacharid, který je nezbytný pro udržení svalové síly a vytrvalosti, takže sportovci vždy zahrnují rýžové pokrmy do své stravy.
Portfolio (123)
Francie, Capdenac Gare