Francie, Joinville-Le-Pont
...gastronomických restauracích a zasedacích místnostech, šéfkuchař dokonale zná očekávání podnikatelů ohledně obchodních jídel. Šéfkuchař a jeho tým připravují jednoduchou, čerstvou a chutnou kuchyni. Díky odbornosti Marca Girarda jsou vybírány nejlepší produkty z Île-de-France. Při zásobování šéfkuchař upřednostňuje místní produkty, což zajišťuje vyšší kvalitu surovin. Upřednostněním sezónních místních produktů snižujeme náš dopad na životní prostředí. U Marca Girarda je to domácí, protože rádi vaříme.
Spojené království, London
Narodil jsem se v Itálii, kde jsem se vyučil jako pizzaiolo a naučil se umění tradiční výroby pizzy v dřevěné peci. Učil mě jeden z nejlepších pizzaiolů všech dob, mistr Simone Padoan, spolu s Cristianem Zaghini, Marcem Vallettou a Robertem Ghigliou, kde jsem se naučil tradiční techniky výroby pizzy. Strávil jsem 22 let jako šéfkuchař v Itálii, než jsem se přestěhoval do Londýna. Během svého...
Itálie, Verona
... produktu. Jeho zvláštní postavení totiž spočívá v tom, že působí jako account v komunikačních agenturách a jako šéfkuchař ortocentrické kuchyně (rostlinné / 100% vegetální). "Strávil jsem svůj život komunikací produktů, až jsem se rozhodl s přesvědčením, že je důležité umět vařit ingredience, chápat jejich podstatu a interakci, abychom získali dobré jídlo (Good food). Dnes dobře znám suroviny, znám jejich přednosti a nedostatky. Dokážu tedy NEJLEPŠÍM ZPŮSOBEM KOMUNIKOVAT (Good Marketing) PRODUKTY ROSTLINNÉHO PŮVODU."...
Německo, Bergkirchen
... kuchyňských komponentů na nejmodernější úrovni. Od kombinovaného parního hrnce až po myčku nádobí lze většinu moderních zařízení propojit do sítě. Šéfkuchař tak má vždy centrální přehled o dostupnosti a (pokud je to podporováno) vytížení svých zařízení. Dokonce i výdeje jídel a talíře komunikují elektronicky mezi sebou a, k radosti zaměstnanců, zkracují fronty u pokladen. Na našich akcích vám profesionálové ukážou nejen to, jak efektivněji využívat váš kombinovaný parní hrnec, ale také jaké výhody vám přináší kuchyně 4.0.
Portfolio (4)
...Lunch bar & Restaurant al 227 je novou kulinářskou výzvou, která plně doplňuje Hotel degli Amici v Arteně na Via Latina. K přípravě inovativních a originálních, stejně jako vynikajících gurmánských pokrmů a tradičních jídel v moderním pojetí, se postará známý šéfkuchař Agostino Balzi. Restaurace bude vždy k dispozici zákazníkům od snídaně až po večeři. V každém okamžiku si budete moci vychutnat jedinečné a originální pokrmy s tím správným dotekem vkusu, který nikdy neškodí. Slušnost a profesionalita budou k dispozici každému zákazníkovi v teplé, elegantní a inovativní rodinné atmosféře.
Německo, Bergisch Gladbach
Fresswiese - ty zatraceně nejlepší koření na světě! Ruční výroba - Vyrobeno v Německu V kořenářských světech Fresswiese najdete bohatý výběr kořenících směsí, které nejsou dostupné v obchodech. Ať už pro domácí kuchyni, saláty a zeleninu, BBQ + grilování, ryby, maso nebo etnickou kuchyni. Objevte u nás tu opravdu zvláštní směs. Náš šéfkuchař Marcus Dorff vymýšlí nové směsi a nabízí...
Francie, Saint-Denis-De-Villenette
...hvězdný šéfkuchař. Naše produkty prodáváme v restauracích, luxusních hotelech, ale také v restauracích vyšší třídy. Naše řada chutných produktů a jejich atraktivní balení si získala velká jména gastronomie, jako jsou George V, Lecointre nebo Park Hyatt.
Portfolio (5)
Švýcarsko, Egliswil
...šéfkuchař, správce atd. nebo majitelé firem sami v odvětvích: • Doprava • Řemeslo • Průmysl • Budovy • Gastronomie • Státní podniky Novinka - B2C (Soukromé/Spotřebitelé) - Ecoclean Homeline: Velkoobchod, maloobchod, affiliate marketing Těšíme se na váš telefonát nebo kontakt!
Portfolio (23)
Belgie, Aubange
Situovaný mezi Francií, Belgií a Lucemburskem, Pôle Européen vám nabízí pokoje, stravovací služby, konferenční místnosti a nezapomíná ani na vaše bankety a semináře. V přírodním prostředí vám náš hotel otevře své dveře, kde si můžete užít útulné prostředí pro vaše obchodní schůzky, rodinné obědy nebo prozkoumání regionu z turistického hlediska. Náš šéfkuchař vám nabídne své speciality v klidném a intimním prostředí, zatímco si můžete prodloužit svůj večer v hotelovém baru nebo v biliárovém salonu.
Belgie, Dolembreux
... je osobní kontakt, abychom lépe pochopili vaše očekávání. Naše cenové nabídky jsou zdarma a zpracovávány individuálně. Sál Normandie je k dispozici pro vaše různé akce. Také se rádi zúčastníme vašich akcí, ať už venku, v partnerském sále, pro společnosti nebo u vás doma s konceptem „šéfkuchař doma“.
Portfolio (2)
Belgie, Mechelen
...Passade je skvělá restaurace v Mechelenu, kde si můžete vychutnat lahodná jídla nebo uspořádat večírky. Restaurace má speciální kuchařský tým, který se každý den snaží dosáhnout dokonalosti v přípravě a servírování jídel. Šéfkuchař se inspiruje mnoha prvky. Zde si můžete vychutnat širokou škálu západních a východních pokrmů, skvělé 'bar bites' a také inovativní světovou kuchyni. Nechybí ani...
Itálie, Latignano-Cascina
Spojuje se láska k jednoduchým a autentickým věcem s rafinovaností pro nejnáročnější chutě, čímž vznikají jedinečné a chutné pokrmy. Hledání surovin představuje silnou stránku, vedle pečlivě vybraného kuchyňského personálu, který je schopen nabídnout zákazníkům zvláštní a vzácné chutě. Menu zahrnuje pokrmy z masa a ryb a na požádání také pokrmy vegetariánské kuchyně. K lahůdkám, které nabízí náš šéfkuchař, se váže široký výběr regionálních a dalších vín, abychom plně znovuobjevili potěšení ze stolování.
Prostor, který již čtyřicet let spravuje rodina Zambon, má 50 míst ve třech salóncích a dalších sto v prostorné zahradě na Campo Santo Stefano. Kuchyně, kterou nabízí šéfkuchař, je typická tradiční benátská. Podívejme se na menu: smíšené rybí a italské předkrmy, různé risotta, linguine s mořskými plody, grilované ryby; dezerty v pohárech a domácí koláče. Mezi typické pokrmy patří gnocchi alla Santo Stefano a pečený branzino. Široká nabídka pizz doplňuje již velmi lákavé menu.
Itálie, Riccione
... dimenze. Kuchyně restaurace Mariscos vás ohromí nejen rozmanitostí a bohatstvím pokrmů, ale především jedinečnou chutí rybích jídel. Předkrmy a hlavní jídla jsou připravována s uměním z nejcennějších druhů, jako je náš klenot: krab královský. Náš šéfkuchař rád každý den nabízí pestré menu, jehož hlavní postavou je čerstvá ryba, právě vylovená a připravená pro vás.
Spojené království, London
... událostí s vynikajícím menu, které zahrnuje širokou škálu čerstvě připravených pokrmů od vysoce kvalifikovaného a zkušeného šéfkuchaře. Náš formulář preferencí před příjezdem se zeptá na všechny vaše preference ohledně jídla a nápojů, stejně jako na jakékoli alergie nebo dietní požadavky, aby šéfkuchař mohl připravit vaše menu podle toho. Během vašeho soukromého pronájmu jachty nikdy nechybí...
Itálie, Ravello
Restaurace se nachází uprostřed parku, který vede až k moři, s jedním z nejkrásnějších výhledů, jaké lze mít na Amalfitánské pobřeží. Je postavena celá ze skla, což respektuje ekologický dopad a splývá s středomořskou vegetací v okolí. Rodina Dipino pracuje po generace v oblasti pohostinnosti a gastronomie, osobně paní Rosa Mammato a šéfkuchař Giuseppe Cretella každý den připravují menu s...
Belgie, Vresse-Sur-Semois
... Valentýn a Velikonoce na začátku roku a gastronomické víkendy s divočinou od října do konce prosince. Na Vánoce a Nový rok šéfkuchař také připravuje gastronomické menu. Všechny pokoje mají koupelnu se sprchou, toaletou, umyvadlem a fénem. Nový interiér s jednolůžkem nebo dvoulůžkem, televizí se satelitním příjmem, telefonem a internetem WIFI.
Španělsko, Alicante
Jsme malá firma zaměřená na kulinářské umění a vše, co s ním souvisí. Vynikáme ve dvou službách: šéfkuchař na doma v Alicante nebo catering a akce pro malé oslavy a kuchařské workshopy (workshop předkrmů, workshop čerstvé těstoviny a asijský workshop). Pohybujeme se v okruhu 10 km od města Alicante.
Polsko, Kraków
Vyhlášená restaurace v srdci krakovského Kazimierze. Šéfkuchař - Tomasz Pieprzyk - každý den připravuje jiné degustační menu na základě místních produktů. Restaurace je skvělým místem na romantickou večeři, výročí svatby nebo obchodní schůzku. K každému menu vybíráme odpovídající vína.
Francie, Castelnaudary
...Originální koncept přípravy vašich teplých a studených pokrmů přímo doma. Přípravu provádí šéfkuchař před očima vašich hostů, kteří si rádi vychutnají lahodné pokrmy. Mohou si užívat vůně a nechají se okouzlit pokrmem plným slunce. Ať už jste s rodinou, přáteli, kolegy nebo přijímáte své klienty, setkejte se u skvělé paelly nebo štědrého kuskusu. Také se stanete součástí oslavy. "Gigot Bitume" je...
Belgie, Mouscron
Společnost Blommerie nabízí cateringové služby pro vaše recepce, koktejly, svatby, rodinné oslavy, firemní akce nebo semináře. Náš šéfkuchař a jeho spolupracovníci mysleli na vše pro potěšení očí i chuti: tematické bufety, klasický catering nebo vaření před vašimi hosty, to vše záleží na vás. Společnost také nabízí jídlo s sebou a další služby: všechny možné varianty v oblasti dekorace, květinové dekorace, kompletní logistiku, pronájem nádobí, nábytku a ubrusů, vytváření atmosféry, uspořádání, osvětlení, ozvučení, animace, incentivy, dopravu, ubytování,…...
Intimní malý banketový sál. Je určen pro skupiny maximálně 12 osob: obchodní schůzky, které spojují užitečné s příjemným, rodinné oslavy... Kuchyně, kterou nabízíme, je založena na receptech klasické francouzské kuchyně. Dáváme přednost regionálním produktům zpracovávaným co nejpřirozeněji. Christoph De Brabander, náš šéfkuchař, a jeho tým také čerpají z pokladnice babičkovských receptů. Mistr...
Představujeme RISTORANTE ITALIANO Di Sergio Crivelli, s čerstvou těstovinou, pizzou, černými houbami a uzeninami z Umbrie, risotty, escalopiny a domácími dezerty, a na závěr dobrá káva IZZO z Neapole a domácí limoncello. Šéfkuchař Sergio Crivelli se narodil ve Spoletu, který je celosvětově uznáván jako gastronomické centrum, žil v Assisi a prošel několika italskými městy, jako jsou Terni, Milán a...
Belgie, Maldegem
...Majitel – šéfkuchař Peter De Clercq z restaurace Elckerlijc umí grilovat jako nikdo jiný. Oprávněně získal titul 'Mistr světa v barbecue 2003' s belgickým týmem. V restauraci Elckerlijc podávají více než 20 plemen hovězího masa pocházejících od špičkového řezníka Hendrika Dierendoncka ze Sint-Idesbaldu a Van Landschoota z Adegemu. Každý kus je pečlivě zrající po dobu dvou až osmi týdnů, aby se...
Belgie, Laeken
... milované osoby nebo přítele, oslava šťastného data nebo události? Nechte čerstvé nebo teplé jídlo doručit své milované jako dárek, domů nebo do kanceláře. Bude tímto pozorností dokonale potěšen. Na jakoukoli rodinnou nebo přátelskou akci bude náš zkušený šéfkuchař potěšen, že vám...
Francie, Peymeinade
... semináře - Obchodní cesty - Výlety s nebo bez turistického průvodce Služba concierge: Pronájem / Prodej vily / bytu Pronájem / Prodej jachet Pronájem / Prodej soukromých tryskáčů Různé rezervace: Restaurace, hotelové pokoje, vstupenky na představení atd... Zajištění: Šéfkuchař, bezpečnostní agent, uklízečka, chůva atd...
Spojené království, London
...I přes práci v některých z nejlepších londýnských restaurací, jako jsou The River Café, The Ivy a Pont De La Tour, se šéfkuchař a patron Matt Kemp považuje za samouka. Začal sledovat recepty už v raném věku. A jako každý začínal s docela smíšenými výsledky; 'Zkazil jsem všechno, co jsem se pokusil uvařit poprvé! Ale vždy jsem se poučil ze svých chyb.' Školení pod 3-hvězdičkovým šéfkuchařem...
Francie, Paris
... šéfkuchař Alain Ducasse je hrdý na to, že převzal vedení kuchyní hotelu Le Meurice. Recepce & Akce: Le Meurice disponuje 3 propojenými salonky v přízemí hotelu, včetně prestižního salonku Pompadour. Ideálně navrženy pro obchodní schůzky, módní přehlídky, koktejly, show-roomy nebo soukromé večeře, mohou pojmout od 2 do 500 osob. Le Meurice má nejkrásnější zázemí pro hosty a nabízí své salonky všem, kteří hledají místo pro konání akce v centru Paříže.
Francie, Paris
... míru v jedinečném prostředí, kde je přátelskost hlavním heslem, rozmanitost pokrmů a trendy dekorace jsou zaručeny. Le BUSTRONOME: moderní sezónní menu, otevřené světu, ale s rozhodně francouzskou kulturou. Jeho šéfkuchař pocházející z gastronomické sféry ukazuje, že technika a regionální produkty, estetika a tradice se harmonicky spojují na talíři. Le BUSTRONOME: potěšení pro chuťové pohárky a oči pro cestovatele. Během oběda, odpolední svačiny nebo večeře je každá trasa objevem.
Belgie, Durbuy
... tematické menu a výhodné pobyty. Hotel má 13 plně vybavených pokojů a bezplatné Wi-Fi v celém zařízení, a to v příjemné a přátelské atmosféře. Ať už na oběd, skupinovou večeři nebo romantický večer, restaurace La Calèche vám nabízí útulné prostředí a velmi rozmanité menu. Každé roční období, svátek nebo událost, šéfkuchař připravuje lahodná menu. Ta jsou pravidelně měněna. Můžete je objevit v naší sekci "Menu".
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play