Nizozemsko, Breda
... cvičit doma. Kurz outdoorového vaření je vždy úspěšný. Dva dny si užíváte přírody, zpracováváte, připravujete a vychutnáváte si lahodná jídla při skleničce vína nebo piva. Tento kurz je veden s velkou vášní naším hlavním instruktorem Marcem Hensem. Než Marco založil Alpha & Omega Outdoor, získal své dovednosti jako (šéfkuchař) v předních restauracích a hotelech v Nizozemsku i v zahraničí. Tímto si můžete být jisti kvalitním vedením. Kromě materiálů, které si vyrobíte, jako je nastavitelné háčky na hrnce, si také odnesete chutné recepty, plný žaludek a skvělý zážitek.
Belgie, Hamont
Van Zon, od roku 1964 lídrem v pohostinství. Opravdová rodinná firma srdcem pro zaměstnance, zrakem pro dodavatele a respektem k zákazníkům. Nabídkou služeb v pohostinství 7 dní v týdnu a sortimentem, ve kterém se může každý šéfkuchař najít a odlišit, se snažíme vytvořit udržitelné partnerství s našimi zákazníky. Rádi také informujeme naše zákazníky o nových trendech prostřednictvím demonstrací, workshopů a informačních sezení. Kdo vstoupí do Van Zon, cítí se vítán. Ochutnáte rodinnou atmosféru, rádi vám pomůžeme s úsměvem.
Belgie, Hasselt
... mají soukromou venkovní terasu a plynový krb, abyste si mohli naplno užít panorama Hasseltu. Pozornost k detailu a osobní dotek dodávají našim pokojům správnou harmonii. Šéfkuchař Frank Treunen a jeho tým kombinují čisté chutě do kulinářských senzací. Jeho centrální poloha na Zelené třídě vám dává pocit městského života a umožňuje vám vrátit se domů po rušném dni v Hasseltu. Stručně řečeno, Hassotel je vaše jedinečné místo pro užívání si městského výletu, obchodní schůzky, semináře, drinku nebo večeře.
Itálie, Roma
Ristorante Sandalia vzniklo z touhy vytvořit novou úroveň chuti založenou na kuchyni věnované výhradně pokrmům z čerstvých ryb, s důkladným a pečlivým výběrem nejlepších surovin, které osobně vybírá šéfkuchař Vitalia Scano. Používáme produkty s jasným původem, které každý den přicházejí čerstvé do restaurace a jsou využívány k přípravě mimořádných pokrmů, které potěší vaše chuťové pohárky. Restaurace Sandalia vítá zákazníky v zcela zrekonstruovaném prostoru, s pečlivě navrženým a vkusným interiérem, který spojuje exkluzivitu a eleganci s útulností místa.
Je to malý kamenný dům na zatáčce... Vstupujeme dovnitř tiše a hned krb přispívá k okamžitému pocitu pohody. Grisons, to není jen stůl, to je atmosféra... jedinečná. Za velkým proskleným oknem se před očima gurmánů rozprostírá nádherný les. Jsme na prahu Arden, a cesta může začít. Nejprve na talíři, samozřejmě... Šéfkuchař Bernard Colinvaux nabízí upřímnou a autentickou kuchyni. Jít k podstatě...
Belgie, Libramont-Chevigny
Malá typicky ardennská hospůdka se nachází v centru Arden, 4 km od Saint-Huberta a 7 km od Libramontu. Objevíte chuť naší místní kuchyně, kterou speciálně připravuje šéfkuchař. Od roku 2010 vítáme zejména jezdce a jejich koně během jejich výletů: k dispozici je 7 boxů a 7 výběhů pro koně. Možnost osprchovat koně. Rádi vás přivítáme a zajistíme, aby váš pobyt byl příjemný. V malebném prostředí vás...
Francie, Nancy
... fotografie jídla pro vaše menu, vaše webové stránky, vaše publikace kuchařek. Protože krásná fotografie se jí očima! Realizuji všechny vaše fotografie jídla po celé Francii. Ať už jste hvězdný šéfkuchař, malý restauratér nebo velká značka, přicházím k vám, abych zachytil vaše nejkrásnější gastronomické výtvory. Více než kdekoli jinde je v kuchyni obraz, fotografie velmi důležitá, protože to je to, co váš zákazník uvidí, než ochutná vaše výtvory. Moje fotografie musí mluvit za vás!
Spojené království, Lymm
Caterers, Catering, šéfkuchař, celebrita, celebrity šéfkuchaři, catering na akce, akce, mediální agentura, managementová agentura, jídlo, celebrity šéfkuchař, rezervovat celebrity šéfkuchaře, celebrity šéfkuchaři ve Velké Británii, pracovní místa pro šéfkuchaře, šéfkuchařské rádio, rádio, marketing, PR,...
Itálie, Opera (Milan)
... používána v co nejmenším množství, aby nedošlo k narušení vzhledu a chuti. Naše exkluzivní řada 'aromAmore' byla vytvořena pro milovníky zdravého a chutného jídla. Náš šéfkuchař je inovativní, ale zároveň praktický. Rozlišující kvalita jeho výtvorů pochází nejen z výběru prvotřídních surovin, ale také z potřeby vytvořit platnou alternativu k produktům, které jsou v současnosti dostupné na masovém trhu.
Chorvatsko, Split
JACHTA Gulet Hana je 32 metrů dlouhá klasicky navržená plachetnice. Na přídi je dostatek prostoru pro opalování a na zádi máme velkou plochu pro umístění jídelního stolu. Stejně jako sluneční paluba, i tato oblast může být pokryta stanem a je ideálním místem pro relaxaci a vychutnání si vynikajícího středomořského jídla, které připravuje náš talentovaný šéfkuchař. 7 PROSTORNÝCH KABIN pro 14...
Německo, Bedburg-Hau
...mysl a duše jsou při pobytu v gastronomii "Alte Post" a na golfovém resortu Schloss Moyland stejně potěšeny. Náš šéfkuchař je známý svou kreativní kuchyní. Mezi jeho speciality patří jak vysoce kvalitní, tak i tradiční pokrmy; jeho 3-chodová křížová menu jsou známá až za hranicemi.
Polsko, Bydgoszcz
Restaurace GALLERY je jednou z vizitek Starého Města v Bydgoszczy. Výhodou podniku jsou konzumční prostory s různými tématy a oddělené lóže. Šéfkuchař servíruje vynikající pokrmy mezinárodní kuchyně, které uspokojí i ty nejnáročnější chutě. V restauraci je možné uspořádat slavnostní akce, bankety, catering a konference. V pátky a soboty se konají taneční akce, během kterých si můžete vychutnat drinky připravené profesionály.
Švýcarsko, Zürich
V elegantní restauraci „Pavillon“, jedné z nejznámějších restaurací v Curychu, si během celé sezóny vychutnáte jídlo v stylové atmosféře. Téměř zcela prosklená budova, kterou navrhl slavný architekt Pierre-Yves Rochon, se harmonicky spojuje s přírodou a nabízí nádherný výhled na okolní zeleň parku a třpytivou vodu Curyšského jezera. Šéfkuchař Laurent Eperon, oceněný Michelin hvězdou a 18 body GaultMillau, potěší své hosty sezónními a moderními interpretacemi klasik haute cuisine. Jeho kulinářské skvosty, připravené s vysokým uměním a atraktivně prezentované, potěší jak chuťové pohárky, tak oči.
Nizozemsko, Den Haag
... šéfkuchařem a jsem tedy schopen pracovat na jakékoli pozici ve vaší kuchyni. Jako freelance šéfkuchař vám mohu pomoci při dočasných nedostatcích způsobených nemocí, dovolenými nebo velkým vytížením. A to jak na krátké, tak i na delší období. Kdo jsem? Jmenuji se Robert Siedenburg a mám bohaté zkušenosti v profesionálních kuchyních. Jsem obeznámen s restauracemi, hotely, cateringovými službami, loděmi a...
Itálie, Molin Del Piano
I casali del Trebbiolo se nacházejí na florentských kopcích, jen pár kilometrů od centra Florencie. Zde je možné strávit víkend, dovolenou nebo jednoduše den v klidu přírody, která obklopuje agriturismo. Šéfkuchař restaurace připravuje personalizovaná jídla doprovázená typickými toskánskými produkty. Zákazníci mohou využít venkovní bazén nebo se projít lesem, který obklopuje relais.
Itálie, Villa Santina
Hotel má 13 pokojů, všechny s koupelnou a televizí, restauraci a bar s čítárnou. Letní zahrada a organizované výlety po okolí pěšky nebo na horských kolech, které zajišťuje hotel. Restaurace nabízí pokrmy místní tradice, které mistrovsky upravil šéfkuchař Roberto. Nedaleko hlavních lyžařských středisek v Carnia poskytuje službu přepravy hostů na sjezdovky.
Dánsko, Odense C
Šéfkuchař Brian Madsen, který dnes vládne v kuchyni gurmánské restaurace Under Lindetræet - sousedící s domem H.C. Andersena v Odense, má zkušenosti z nejlepších rybích restaurací v Curychu, Le Poisson, tříhvězdičkové l’Auberge de l’Ill v Alsasku a domácích gurmánských chrámech jako Fakkelgården, Sortebro Kro a Falsled Kro - to samo o sobě zaručuje kvalitu a gastronomický zážitek. Jídlo s sebou v...
Španělsko, Fuengirola
Soukromý šéfkuchař s odborností v mezinárodní kuchyni, po více než 10 letech zkušeností se věnuji vaření na večírcích a soukromých akcích. Je to jiný a mnohem lepší zážitek než obyčejná cateringová služba, nabízím osobní přístup a rafinovanou kuchyni. Jsem mladý, energický, kreativní a vášnivý kuchař. Obvykle poskytuju služby v Marbelle, Esteponě, Sotogrande, Mijasu a dalších blízkých lokalitách. Naučil jsem se vařit na škole Vari Szabo Istvan v mé vesnici poblíž Budapešti. Pracoval jsem v prestižních hotelech, jako je Hotel Sporthotel Manni v Rakousku nebo Océano a Olivias v Mijasu.
Spojené království, Sunderland
Naše rodinná italská restaurace se nachází v centru Sunderlandu a byla založena v roce 1989. S více než 40 lety zkušeností v restauratérství zajišťuje italský šéfkuchař a majitel Rino spolu se svou manželkou a dětmi skvělý gastronomický zážitek. Restaurace má autentickou, rustikální atmosféru s odpovídajícími dekoracemi, zatímco naši dlouholetí zaměstnanci jsou známí svou přátelskostí a opravdovou pohostinností. Kombinace skvělého jídla a fantastického servisu spolu s teplou a přátelskou atmosférou znamená, že při každé návštěvě Toscy zažijete pravé italské uvítání.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play