... našich vážených klientů. mražený vepřový hřbet, bez řetězu, bez kostí mražené vepřové odřezky mražené vepřové tváře, bez kůže, mražené vepřové koleno mražená vepřová žebra a vepřová kolena mražený vepřový běžný podkožní tuk mražený vepřový měkký tuk mražené vepřové koleno, mražené vepřové koleno mražený vepřový řezný tuk, vepřový krk mražený vepřový podkožní tuk, vepřové maso mražené vepřové hlavy, tváře a jazyk mražené vepřové žaludky, vepřové střevo mražené vepřové přední nohy, mražené vepřové zadní nohy mražené vepřové zadní nohy, přední nohy mražené vepřové srdce a mražená vepřová játra...
Portfolio (10)
Španělsko, Madrid
...Iberský vepřový hřbet. Získává se z přeměny žebírek bez kosti.
Portfolio (3)
Severní Makedonie, Skopje
...Kuřecí prsa bez kosti...
Odpovídající produkty
Kuřecí prsa - ZOGI
Kuřecí prsa - ZOGI
Portfolio (1)
Belgie, Berlaar
... než 1% Podložka kuřecí pacičky zachována a bez poškození MRAZENÝ STAV: Rychlé mražení při -40 °C Skladováno při -18 °C Mražené celé kuře, chované bez antibiotik Kupte kvalitní mražené celé kuře třídy A Halal. Naším hlavním cílem je uspokojit naše zákazníky a udržovat dlouhodobé obchodní vztahy. Také naše celé kuře je speciálně ručně poraženo podle islámských (HALAL) a mezinárodních požadavků. Dodržujeme přísné normy pro humánní zacházení se zvířaty a požadavky na porážku, včetně přesnosti řezu.
Portfolio (10)
Portugalsko, Baleizao
...Měkké a šťavnaté, ideální pro kulinářské kreace. - Kuřecí nohy třídy A: Ideální do polévek, dušených pokrmů a exotických jídel. - Kuřecí MJW (Mid Joint Wings) třídy A: Lahodná křídla na olizování prstů. - Celé kuře třídy A: Čerstvé a masité, připravené na pečení nebo grilování. - Kuřecí křídla s 3 klouby třídy A: Perfektní na předkrmy a svačiny. - Kuřecí prsa bez kůže a kostí třídy A: Libové a měkké filety pro různé pokrmy. - Kuřecí stehna třídy A: Bohaté na chuť, ideální na grilování nebo smažení. - Čtvrtky kuřecích stehen třídy A: Vyvážené tmavé a bílé maso pro vaření.
Portfolio (3)
Nizozemsko, Hp Leusden
...Mražené vepřové maso Specifikace: Bez kůže, tuku a kostí; každá polovina jatečného těla rozdělena na následující čtyři kusy: 1. Šíje: Každý kus vážící minimálně 0,8 kg čistého. 2. Rameno: Každý kus vážící minimálně 1,35 kg čistého. 3. Bedra: Každý kus vážící minimálně 0,55 kg čistého. 4. Noha: Každý kus vážící minimálně 2,2 kg čistého. S mírným zbytkem tuku na každém kusu masa. V každém kartonu...
Portfolio (10)
Nizozemsko, Halle
...Procureur z pravých venkovních prasat, přímo od farmáře. Procureur filet se krájí z krku/ramene prasete. Je to krásné tmavé maso s pěkným mramorováním. Procureur je vlastně ramenní kotleta, ale bez kosti a často krájená o něco tenčeji. Je to velmi jemné a šťavnaté maso s bohatou chutí. Prodáváme také velké kusy procureur na gril, například na pulled pork. Původ: Maso z pravých venkovních...
Portfolio (10)
Německo, Ankum
...Zmražené celé brazilské kuře Podrobný popis: - Omyté a čisté. - Bez žluté kůže. - Žádné peří. - Žádný špatný zápach. - Žádná krev. - Žádné modřiny. - Žádné černé polštářky. - Žádné stopy po hlubokých ranách. - Žádný zápach amoniaku. - Zlomeniny kostí: pod 3%. - Obsah vlhkosti: méně než 1%. - Odkapávání: 8 hodin při 0 až -5 °C. - Ozařováno při: -40 °C. - Skladování při: -18 °C...
Nizozemsko, Ottersum
...máme připravené zásoby následujících vepřových částí a dalších na požádání. zmrazený vepřový hřbet, bez řetězce, bez kostí zmrazené vepřové odřezky zmrazené vepřové líčka, bez kůže, zmrazené vepřové koleno zmrazené vepřové žebra a vepřová kolena zmrazený vepřový běžný podkožní tuk zmrazený vepřový měkký tuk zmrazené vepřové koleno, zmrazené vepřové koleno zmrazený vepřový řezný tuk, vepřový krk zmrazený vepřový podkožní tuk, vepřové maso zmrazené vepřové hlavy, líčka a jazyk...
Portfolio (8)
Španělsko, Binefar
...karton Mražený vepřový břicho, s kostí, kůže na, N2, v kartonu Mražené vepřové měsíční kosti, 10 kg karton Mražené vepřové humerální kosti, 20 kg karton Mražené vepřové femorální kosti, 20 kg karton Mražené vepřové maso Dodáváme mražené vepřové přední/zadní nohy předběžně očištěné od krve a kontaminace.
Portfolio (2)
...E extra úzké, z mladých, světlých telat. Hmotnost kusu cca 4 kg Číslo artiklu: 040287 Základní VPE: cca 10 kg Skupina zboží: 05 - Mražené maso / 100 - Mražené hovězí Složení: Hřbet tele (kotleta) Nutriční charakteristiky: Žádné deklarované přísady, Žádné deklarované alergeny Průměrné nutriční hodnoty na: 100 g Energetická hodnota: 0,00 kJ / 0,00 kcal Tuky: 0,00 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,00 g Sacharidy: 0,00 g z toho cukry: 0,00 g Bílkoviny: 0,00 g Sůl: 0,00 g Čistá hmotnost: 0 kg Hrubá hmotnost: 1 kg Hloubka/Šířka/Výška: 0/0/0 mm Zbývající doba trvanlivosti (dny): 119...
Portfolio (9)
Rumunsko, Bucharest
Optimeat se zabývá vepřovým, hovězím, jehněčím a drůbežím masem, a to jak v surovém stavu, tak v maloobchodních baleních, čerstvém, v chlazeném a mraženém stavu. Většinu objemů, které Optimeat realizuje, tvoří základní surové maso pro zpracovatele, bourárny a konzervárny, zastoupené celou řadou: jatečními těly, anatomickými kusy s kostí a bez kosti, odřezky, tuky a vedlejšími produkty...
Portfolio (46)
Spojené království, Birmingham
... standardy welfare EU/UK. Dodáváme vepřové maso bez kostí vhodné pro: zpracované maso jako jsou klobásy, klobásové rolky, skotská vejce, vepřové koláče, vařené šunky, sušené klobásy a kontinentální maso; mražené kuře A-třídy a mraženou kachnu A-třídy; hovězí maso ve všech kusech včetně s kostí a bez kosti, které může být dodáno čerstvé nebo mražené. Spolupracujeme s dodavateli ve Velké Británii, v celé pevninské Evropě, na Dálném východě a v Severní a Jižní Americe. Také provozujeme vlastní vysoce kvalitní zpracovatelský závod v Holandsku.
Rumunsko, Constanta
... karikasa nebo šest způsobů řezání; Bez kostí nebo s kostí rameno, Některé z našich kusů zahrnují následující; Kotlety, Rack, Shank, Krk, Loin Chop, Rump Vedlejší produkty; Žaludky, Střevo, Tuk, Ledvina, Játra, Srdce, Varle, Jazyk, Ořezávání, Ořezávání hlavy Naše značka la Dragalina vám nabízí chuť bohaté rumunské kuchyně jehněčího, ovčího, mladých býků, hovězího a telecího s; Jehněčí kotlety...
Portfolio (1)
Dánsko, Kobenhavn
...divoké ryby (tuňák, zlatá makrela, groupér atd.), farmově chované ryby (červená/černá tilapie, barramundi atd.), chobotnice (chobotnice, desetiramenná chobotnice), měkkýši (mušle, krab), přidaná hodnota mořských plodů (sushi, nobashi, torpedo atd.), konzervované mořské plody, další (žáby, surimi atd.). Vepřové nohy, čerstvá vepřová kýta bez kosti, mražené vepřové ocasy, vepřová panenka, vepřové žebro, půl prasete, omasum hovězí.
Turecko, Istanbul
... 200 mm, V kategorii pilových listů pro houby, polystyren, papír, karton a filtry máme pásové pilové listy od 3 mm do 50 mm, Pro nože na maso a kosti máme k dispozici 15 mm, 16 mm, 20 mm... Naše pásové pily na krájení chleba jsou k dispozici v šířkách 10 mm a 20 mm. Naším cílem jako ORTA TESTERE je bez hranic nabízet naše produkty ve všech zemích světa a spolupracovat s nimi...
Spojené království, Telford
... představili Earth Packaging - řadu produktů, které jsou recyklovatelné, udržitelné nebo kompostovatelné, a tato řada zahrnuje naši oceněnou Earthpouch, řešení pro balení bez plastu. Sirane je také vývojová společnost, takže pokud nenabízíme to, co chcete, pokusíme se to pro vás vyvinout. Společnost se také specializuje na prodloužení trvanlivosti, zejména pokud jde o maso, ovoce a mořské plody. Můžeme dodávat kamkoli na světě a máme síť agentů a distributorů, stejně jako další výrobní a/nebo kanceláře v Polsku, Mexiku, Turecku a Jižní Africe.
Portfolio (4)
Jsme rodinná firma, která se zabývá porážkou, zpracováním získaného surového materiálu a prodejem hotových produktů. Naše maso je vysoce kvalitní, protože máme vysoce kvalifikovaný personál a také důvěryhodné chovatele, se kterými spolupracujeme již mnoho let. Nabízíme čerstvé maso s kostí nebo bez kosti, stejně jako široký sortiment mražených produktů. Máme zavedený systém HACCP, GPP, GHP.
Belgie, Robertville
V sezóně nabízíme širokou škálu zvěřiny k dispozici jak pro soukromé osoby, tak pro profesionály v oblasti HORECA. Abychom plně uspokojili vaše přání, na této stránce najdete kompletní seznam všech dostupných produktů zvěřiny: maso ze zvěře, kýta srnce na kost, pečeně ze srnce s bůčkem, rameno srnce na kost, čerstvá hřbetní a žebrová část srnce, čerstvý baron ze srnce, srnčí ragú, čerstvý filet ze srnce, kýta laňky na kost nebo bez kosti, pečeně z kýty laňky, hřbet a pečeně z laňky upravené a perlové, čerstvý hřbet laňky, filet z laňky, svíčková z laňky,…...
Španělsko, Puertollano
Dedicujeme se výrobě a zpracování šunky Serrano a Ibérico od roku 1947. Disponujeme širokým sortimentem produktů pro kanál HORECA: šunka Serrano a Ibérico bez kosti a krájená na plátky. Kromě našich řad iberských a serranských šunek máme také řadu dalších produktů. Jsme největším výrobcem krájené šunky podle objemu s dvěma výrobními závody, přičemž ten nejmodernější a nejkonkurenceschopnější ve...
Španělsko, Figueres
Místnost na porcování vepřové hlavy: maska, čenich, ucho, líčko s a bez kosti, maso z hlavy atd.
Španělsko, Zamora
... mezinárodní gastronomii. Nabízíme tři možné formy dodání: v celku, bez kosti nebo na plátky. Vzhledem k naší celoevropské klientele jsme náš katalog doplnili o další produkty: produkty jako španělské sýry, víno nebo Jamon Serrano. Máme také novinku: naše vynikající iberické maso (filet, skrytý filet, krk, hřbet..). Jsme připraveni splnit všechny typy objednávek: restaurace, obchody, distributory..
Francie, Quimper
...LIMA vyvíjí a prodává kompletní řadu: •Oddělovače kostí/masa – VSM (Mechanicky oddělené maso) •Odkostňovače pro maso s hrubými zrny nebo strukturované maso, s nízkým obsahem vápníku •Odstraňovače nervů s kontrolou poměru C/P. (Hotový produkt vysoké kvality, nízké zvýšení teploty, bez předmletí, hygienické, snadné a rychlé rozebrání, snadné a přesné nastavení výtěžnosti). Kapacita  Minimální: 100 kg/h (220 lbs/h) – Maximální: 20 000 kg/h (44 000 lbs/h). Přítomnost na 5 kontinentech prostřednictvím své sítě distributorů a servisních středisek.
Polsko, Leszno
...oko, flank, plec a svíčková. Nabízíme také pečené hovězí, křídla, hrudí, odřezky, výhonky, žaludky, játra a flank. Pokud jde o vepřové, nabízíme kusy jako: – sádlo, – půlky jatečných těl, – kůže, – měkký a tvrdý tuk, – 4D šunka, – vepřový krk bez kosti, – vepřová panenka bez kosti, – 4D plec. Nabízíme také kvalitní maso, slaninu v třídách A a B, stejně jako srdce, plíce, jazyky, játra, mozky a...
Polsko, Olsztyn
... potěšením bez zbytečných komplikací. Naše produkty jsou zdravé, chutné a pohodlné. Indykpol je symbolem evropské kvality v oblasti produktů z krůt. Naše hlavní produkty jsou uvedeny níže. Pokud máte zájem, prosím, kontaktujte mě  - čerstvé krůtí motýlky, se kůží, vakuově balené - čerstvé krůtí prsa samce, bez kůže, bez kostí - čerstvé krůtí stehenní maso, bez kůže, bez kostí, vakuově balené - mražená krůtí prsa samce, poliblock - mražené krůtí stehenní maso, bez kůže, bez kostí, v kartonu 15 kg - mražené krůtí stehenní maso, bez kostí, se kůží...
Španělsko, Logroño
... hovězí) a kusy masa s nebo bez kostí, čerstvé nebo mražené, včetně vnitřností a mechanicky odděleného masa od našich pravidelných dodavatelů nebo balené a mražené v našich vlastních závodech s našimi vlastními značkami. „Enoa Foods“: Masné výrobky, mražené a balené v našem závodě se sídlem v Logroño. „Chicken Bai“: Mražené kuřecí nožičky zpracované v našem závodě v Logroño. „El Cuadril...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play