...Jeho silné aroma odhaluje tóny sušeného ovoce, citrusů, nádech sušeného meruňky a kdoule.
Šampaňské Claude PERRARD Brut Tradition je ideální jako aperitiv s sýrovými gougères. Může být také podáváno jako předkrm s šunkovým listovým těstem. Úspěšně doplní drůbež nebo hovězí filet v omáčce.
... dobu se objevují aroma exotického ovoce.
Celkový dojem: harmonické bílé víno, lahodné s trvajícími aromaty.
Vhodné k podávání jako aperitiv nebo k pokrmům z mořských plodů.
Podávejte dobře vychlazené.
Produkt: Château du Garde
Plocha: 2,5 ha
Odrůda: 60% Sémillon, 40% Sauvignon
Terroir: jílovito-vápencová půda
Vzhled: čirý, jasný, žlutozelená barva
Nos: jemný, ovocný a svěží...
...APPELLATION : CHAMPAGNE
CEPAGES : 65 % Chardonnay a 35 % Pinot Meunier
Alkohol : 12,5 %
Půda : Jílovito-vápencová
Vinifikace : 10 měsíců v nádobě a 14 měsíců pro šampaňskou výrobu
Objem : 750 ml
Barva : světle žlutá, jemné a pravidelné bublinky
Chuť : tóny citrusů, bílé dužnaté ovoce
Doporučení : Podávejte jako aperitiv nebo během celého jídla. Tento cuvée zvýrazní i ty nejjednodušší pokrmy a elegantně podtrhne i ty nejjemnější. Podávejte při teplotě mezi 6 a 8 °C.
...CÉPAGEY: 100 % PINOT NOIR
VINIFIKACE: Částečná malolaktická fermentace. Zrání v suterénu po dobu 5 let.
SMĚS: 15 % vína z rezervy soléra perpetuální.
DOSÁŽENÍ: 10 g/l
DEGUSTACE: Tento cuvée čistého Pinot Noir nabízí aroma kombinující bílé květiny a citrusy. Útok na patře, kulatý a jemný, zaměřený na kompotové a vanilkové ovoce, odhaluje dřevité tóny na závěr. Tento šampaňské se vychutnává jako aperitiv a po celý průběh jídla.
...Jemně perlivý a delikátně osvěžující na patře – více než jen slib: Fresch Dachs Secco
Náš Secco „Fresch Dachs“ je ideální pro perlivou zábavu při pití. Pod mottem „Je čas na dámy“ je to ideální Secco pro příští dámskou večer. Toto Secco chutná s jeho aromaty zralého jablka a exotického ovoce, jako je například marakuja, neuvěřitelně lahodně a slibuje čistou zábavu při pití jako aperitiv a při...
... recepty s chutěmi ze světa na bázi seitanu, paos (na páře vařené chleby plněné lilkem, houbami), slunečními pomazánkami na aperitiv, pomazánkami s různými příchutěmi na snídani, "mignonettes" z vitaminových koncentrátů z ovoce/zeleniny...
Všechny tyto produkty představují lahodné pokrmy, které se hodí do jídel nebo svačin pro ty, kteří chtějí ochutnat nové originální a chutné rostlinné recepty, a které potěší také vegetariány, vegany a flexitariány.