Francie, Malataverne
...Sušená rajčata, extra panenský olivový olej, mandle, ovčí sýr, černý pepř, bazalka, česnek, sůl, kyselina citronová...
Portfolio (188)
Francie, Guérande
...červený, když je zralý a otevírá se, čímž uvolňuje své dvě černé semena, která se nekonzumují, protože jsou příliš tvrdá a hořká. Sichuánský pepř roste na keři, který se nazývá Clavalier. Sušený na slunci, se používá pouze jeho slupka k výrobě tohoto koření, které je dobře známé mezi šéfkuchaři. SKU:FSPS150...
Portfolio (42)
Egypt, Egypt And Uk
...Tvar: K dispozici celé s stopkou nebo vypeckované. Barva: Červená. Příprava: Normální v nálevu: Konzervováno v solném roztoku. S cukrem: Konzervováno v cukrovém roztoku. Velikost: Měřeno průměrem, rozděleno do tří kategorií: Malé: 25 až 30 mm v průměru. Střední: 30 až 35 mm v průměru. Velké: 35 až 40 mm v průměru. Způsoby zpracování třešní se liší podle jejich typu a zamýšleného použití. Ingredience: Třešně, voda + sůl, kyseliny (kyselina octová, kyselina citronová, kyselina askorbová, kyselina mléčná) při pH 4/7, konzervanty (chlorid vápenatý, sorban draselný)...
Portfolio (10)
Francie, Biguglia
...nutriční hodnoty na 100 g energie (kcal) = 115 energie (kJ) = 488 tuky (g) = 0.2 z toho nasycené mastné kyseliny (g) = 0 sacharidy (g) = 27 z toho cukry (g) = 25 bílkoviny (g) = 0.7 sůl (g) = 1.4 Čistá hmotnost 220 g Stav: Nové INGREDIENCE: Čerstvé červené papriky 28%, voda, korsické rajčata, cibule Siscu (2B Čistá hmotnost: 220 g Původ: Korsika...
Portfolio (68)
Francie, Objat
...Ingredience: 61,5 % kešu ořechy, voda, třtinový cukr, kukuřičný škrob, sůl, 0,06 % pepř Timut. Nutriční hodnoty na 100 g: Energie 1682 kJ, 404 kcal, tuky 28 g, z toho nasycené mastné kyseliny 5,3 g, sacharidy 26 g, z toho cukry 9,9 g, bílkoviny 12 g, sůl 1,2 g.
Portfolio (109)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Čerstvé hrášky se často konzumují jako příloha, s vařeným a ochuceným máslem a/nebo mátou. Sůl a pepř se obvykle přidávají k hrášku, ale až když je již podáván. Čerstvé hrášky se také používají k přípravě masového koláče pečeného v hrnci (formě), salátů a zapečených pokrmů z rýže nebo brambor se zeleninou. Hrášky se vaří a používají do polévek a hlavních jídel, jako je hrášková kaše. V...
Portfolio (40)
...INGREDIENCE: Ubrousek / Sůl a pepř / Cukr / Zubní párátko HYGIENICKÁ ALTERNATIVA K ODBĚRU JÍDLA 100% RECYKLOVATELNÉ ŠETŘETE ENERGIÍ A VODOU STYLOVÝ A ELEGANTNÍ VZHLED FUNKČNÍ A PŘITOM DOSTUPNÉ DESIGNY RŮZNÉ / KOMBINACE A VOJÁK A BALENÍ VE VELKÉM ZBAVTE SE STAROSTÍ S MYTÍM NÁDOBÍ A UŠETŘETE SVŮJ ČAS SUROVINY: Polystyren, Polypropylen ROZMĚRY: 180 mm BARVY: Průhledná, Bílá, Černá...
Portfolio (42)
Francie, Coufouleux
...Mini Spice Round plastová nádoba na koření 100 ml s uzávěrem 38 SP400 je ideální plastové balení pro uchovávání různých druhů koření: sůl, pepř, kari, paprika, petržel atd. Reference: MINISPICEROUND100 mL: 100 Průměr: 42 Výška: 101 Hmotnost (g): 0 Typ uzávěru: 38/400...
Portfolio (199)
Francie, Grigny
...Ingredience: Pšeničná mouka - 30 %, zelenina (paprika, červená cibule) - 20 %, hovězí maso - 19 %, voda, slanina - 8 %, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), slunečnicový olej, sůl, cukr, bílé víno, glutamát, sezamový olej, pepř, zázvor v prášku, tapiokový škrob, E412 guarová guma. Průměrné nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energie 820 kJ / 196 kcal, tuky 8,0 g (z toho nasycené...
Portfolio (10)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Pokud chcete vyzkoušet připravit něco exotického, aniž byste nad tím příliš přemýšleli, tento recept je pro vás! Pro toto jídlo je nejlepší mít co nejčerstvější pstruhy, okamžitě je osmažit na pánvi a podávat s petrželkou a smetanou. Můžete k tomuto jídlu přidat salát, aby bylo chutnější a výživnější. Seznam ingrediencí 4 očištěné pstruhy Dvě poloviny citronu Kosherská sůl Pepř 2 lžíce másla...
Portfolio (241)
...Složení: Paprika Capia, Mrkev, Česnek, Petržel, Rajče, Černý pepř, Kamenná sůl, Olivový olej Bez aditiv, bez konzervantů, bez trans-tuků...
Portfolio (10)
Francie, Castelnaudary
...Fazole lingoty původem z Francie, omáčka (na bázi vepřového masa, koření, zeleniny, česneku, rajčat), sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Můžete je přidat do kastrůlku nebo je jednoduše podávat k masu. Zkuste je nalít do mísy s pečeným kuřetem na konci vaření. Vařené fazole: jednoduchý recept, ale tak dobrý!
Portfolio (37)
Turecko, Istanbul
...Tento stroj může plně automaticky vyrábět a plnit stick packy. Stroj může plnit granulované produkty jako je zlatá káva, sůl, cukr, pepř, sladidla, koření a semena… atd. Stroj je vhodný pro nové projekty a testování na trhu. Je to snadný a jednoduchý typ pro výrobu stick packů s granulovanými produkty.
Portfolio (5)
Francie, Cournon D'auvergne
...Mrkve*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasterizované kravské mléko) (14%), sůl, mléčné a zrající kultury, slunečnicový olej*, cibule*, sůl, rýžová mouka*, jablečný ocet*, černý pepř* *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství - Alergeny Doporučení k použití Ideální na namazání na čerstvý chléb, k doplnění zeleninových tyčinek nebo grissini. Můžete také obohatit své chlebíčky o další...
Portfolio (37)
Bulharsko, Haskovo
...Složení: Orzo, hovězí maso, rajče, slunečnicový olej, žlutá paprika, červená paprika, zelená paprika, rajčatový protlak, cibule, drcená červená paprika, paprika, černý pepř, sůl, voda.
Portfolio (3)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Sůl z Camargue se 3 bio pepři. Hrubá sůl z Camargue se 3 biologickými pepři Složení : Sůl 92%, 3 pepře 8% (bio černý pepř, bio koriandr, bio růžové bobule) Hmotnost 125g kovová krabička Tato směs byla speciálně navržena pro maso a ryby na grilu. Špetka na každou stranu grilování přinese výjimečnou chuť. Skutečný provensálský recept, Tato hrubá sůl ze Středozemního moře v kombinaci s bio...
Portfolio (198)
...* 10g Extra Panenský Olivový Olej * 10g Ocet * 10g Citronová Omáčka * 10g Granátové Jablko Sirup * Sůl * Cukr * Chili Paprika * Tymián * Máta * Černý Pepř...
Portfolio (6)
Turecko, Sakarya
...2-Kmark BALIK HARCI Podle preference je to směs, která se používá k dochucení ryb, které se mají vařit na grilu, v troubě nebo v páře, s materiály obohacenými o vhodné koření. Obsah: Kurkum, pálivá paprika, černý pepř, tymián, nového koření, bobkový list, bílý pepř, sumak, kukuřičná mouka, sůl, cibulový prášek a česnekový prášek obsahuje mouku.
Portfolio (6)
Francie, Sète
...1 sáček trubiček z chobotnice, česnek, cibule, náplň (maso nebo ryba podle výběru), sůl, pepř, petržel, rajčatová omáčka, olivový olej, "aioli" a bílé víno. Doporučujeme rozmrazit vaše trubičky z chobotnice pod vodou těsně před přípravou. Naplnit trubičky náplní podle vašeho výběru a uzavřít konec trubičky párátkem. Orestovat česnek, cibuli a petržel. Přidat rajčatovou omáčku a bílé víno. Vložit naplněné trubičky a nechat dusit 25 až 35 minut na mírném ohni. Při servírování smíchat aioli s omáčkou. Podávat s těstovinami nebo rýží.
Portfolio (42)
Španělsko, Sangonera La Seca (murcia)
Výrobci plastových obalů a víček. Obchodujeme se skleněnými nádobami na koření a bylinky. Disponujeme různými velikostmi sklenic a nádob jak z plastu, tak z PET. Sortiment zahrnuje obaly od 30 ml do 1500 ml. Také nabízíme širokou škálu plastových víček. Mezi víčky na tlak pro kovové obaly jsme výrobci velkých sérií v průměrech jako: 68, 73, 99, 100, 127, 130, 150 nebo 153 ml. Jsou velmi žádané v s...
Portfolio (8)
...Pro něj je třeba "obětovat" tu nejcennější část prasete. Culatello di Zibello DOP, nesporný král všech uzenin, "se vyrábí" z centrálních svalů stehna. Čerstvé maso těžkých italských prasat je pečlivě zpracováno a upraveno do typického hruškového tvaru. Sůl a pepř, 15 dní v chladné komoře na odpočinek, poté ručně svázáno v přírodní močové měchýři. Nyní je to ta požehnaná oblast dolní Parmy u řeky...
Portfolio (10)
Francie, Saint-Fraimbault
...Skutečný symbol normandské gastronomie, tradiční dršťky byly přepracovány, aby vám nabídly verzi s chutí sena. Tato receptura byla navržena šéfkuchařem Hubertem Nobisem a opět je výsledkem trojstranného partnerství mezi šéfkuchařem, zpracovatelským workshopem "les Gorronnaises" a námi. Od roku 1988 rodina Cousin vyrábí různé uzenářské výrobky ve svém workshopu v Gorronu s cílem vždy zdůraznit tradici. Ingredience: žaludky a nohy hovězího, mrkev, bílé víno, cibule, voda, sůl, pepř, seno...
Portfolio (15)
Turecko, Istanbul
...croissanty, buchty, tyčinky, jakýkoli druh chleba a další pekárenské výrobky, halva (od 80 g do 1 kg), listové těsto, mražené potraviny (ryby, pizza atd.) v potravinářském průmyslu Mýdlo, čisticí utěrky a houbičky v sektoru úklidu Nábytkové doplňky v nábytkářském průmyslu Autodoplňky nebo náhradní díly v automobilovém průmyslu Rolované obvazy a další podobné potřeby ve zdravotnickém průmyslu Ovoce a zelenina umístěná na talíři Sady čajového servisu (včetně lžíce, čajového sáčku a cukru) nebo jiné podobné sady (sůl, pepř, ubrousky, párátka atd.)...
Portfolio (4)
...Originální omáčka k doplnění vašich těstovin nebo obohacení vašich pizz Ingredience: Rajčata - Papriky - Červené cibule - Česnek - Tymián - Bazalka - Vavřín - Olivový olej - Kari - Sůl - Pepř...
Portfolio (10)
Francie, Paris
...Kukuřičné okvětní lístky, olej z lískových ořechů, lískové ořechy Cervioni, himálajská růžová sůl, černý pepř Alergeny: lískové ořechy, stopy lepku DETAILY ČLÁNKU Ideální pro obalování masa, ryb nebo sýra a také se může posypat na saláty.
Portfolio (27)
Itálie, San Pietro Clarenza
...Vůně divokého feniklu obohacená chutí sardinek, rozinek a vůní šafránu v omáčce nejklasičtější sicilské kuchyně pro přípravu jedinečných těstovin. INGREDIENCE: Čerstvý divoký fenikl min. 80 %, čerstvé sardinky, filety ančoviček, rozinky, PINOLI, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, čerstvá cibule, sůl, černý pepř, šafrán. Může obsahovat kousky skořápky pinoli. Balení: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Francie, Longwy
...Ingredience*: Rajče (rajče, mořská sůl) (57%), paprika, plantain, tymián, bazalka, rozmarýn, černý pepř, chili, tulsi, pšenice - Balení: sáček o hmotnosti 60 gramů - *Ingredience pocházející z udržitelného zemědělství - Ručně baleno - Bez konzervantů - Dostupné na KG - Dostupné v bílém štítku. Chcete vytvořit jedinečný recept, který vás vystihuje? Neváhejte nás kontaktovat! Vytváříme a/nebo přizpůsobujeme jedinečné recepty na míru. Reference: INF140 Skladem: 32 Teplota: 100°C ČAS INFUZE: 2 až 3 minuty Na šálek: 1 až 2 čajové lžičky...
Portfolio (82)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play