Belgie, Plombières
... charakteristik ve vašich potravinářských produktech. Castle 2/20 IC je vysoce vhodnou složkou pro výrobu zmrzliny. Jeho univerzálnost se rozšiřuje na aplikace ve výrobě zmrzliny, což nabízí širokou škálu možností pro vytváření lahodných a různorodých mléčných produktů. *možnost přizpůsobení směsí s různým % tuku a bílkovin dostupná...
Portfolio (10)
Španělsko, Bollullos De La Mitación
...Ve společnosti DELSA vyvíjíme, vyrábíme a dodáváme potravinové aroma pro všechny sektory průmyslu (bonbóny, oleje, omáčky a hotová jídla, olivy a nakládané výrobky, průmyslové pečivo, zmrzliny...) Pokud máte projekt a potřebujete aroma, neváhejte nás kontaktovat!
Portfolio (1)
Itálie, Acerra
...Krém s lískovými oříšky BEZ LEPKU (gluten free) ideální pro zdobení a přidání chuti do vaší kávy, dezertů, jogurtu a zmrzliny. Před použitím protřepejte. INGREDIENCE: cukr, rostlinný olej (slunečnicový, palmový), lískové oříšky (8%), odtučněné mléko v prášku, kakaový prášek s 10-12% másla, laktóza, emulgátor: sójový lecitin, aroma, přírodní vanilkové aroma, antioxidant: extrakt z rozmarýnu. Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Portfolio (61)
Rakousko, Eben Am Achensee
...NISSEI NA 6888 Duo Champion Combi. Z této stroje lze čepovat dva různé druhy měkkého zmrzliny. Také příprava mléčného koktejlu s tímto strojem není vůbec složitá. Nejlepší stroj na měkkou zmrzlinu na trhu. Co z toho máte vy Méně výpadků a problémů Ušetřete cenný čas Ušetřete peníze Optimalizujte výrobu Nejlepší měkká zmrzlina pro vaše zákazníky Snazší život a více zisků! Nejlepší stroj na měkkou zmrzlinu na trhu Rychlý a spolehlivý servis Podpora v několika segmentech Školení a pomoc s výrobou Možnosti leasingu a financování Partner, na kterého se můžete spolehnout!
Portfolio (5)
Francie, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE se více než 20 let specializuje na distribuci mražených biologických produktů pro profesionály. Naše značka AQUIBIO je dnes uznávána a oblíbená mezi bio obchody, kolektivním stravováním a zpracovateli. Naše značka AQUABON pokrývá všechny vaše potřeby v oblasti divokých ryb a korýšů, ale ne bio. AQUITAINE BIOLOGIE disponuje katalogem více než 400 referencí mražených biologických ...
Portfolio (184)
Spojené království, Bristol
...Studené nápoje, slush, smoothie, sorbet a koktejlové stroje od Bras Internazionale. Stroje na výrobu zmrzliny, gelato, italské zmrzliny a sorbetu, mraženého krému, mraženého jogurtu a mražených nápojů od Bras, Taylor a Stoelting a Gel Matic.
Portfolio (9)
Itálie, Barletta
...Granelle a pralinky pro průmysl zmrzliny a jogurtu, mini konfety čokoládové korálky, dostupné, nízká cena, bez azobarviv, bez lepku, mléčná a hořká čokoláda, veganské, privátní značka, jednobarevné, ovocné a s barevnou čokoládou.
Portfolio (10)
Francie, Cohade
... jednotka Made In France Hermetická jednotka (Tecumseh) 2464 Trop 230 V mono. Výroba 270 porcí po 80 g zmrzliny za hodinu Rozměry celkově vašeho stroje 135 cm x 57 cm x 58,5 cm Možnosti Vodní kondenzátor Dvojí kondenzace Vzduch/Voda Italský motor (značka Motive) Izolovaný kryt Konstrukce z nerezové oceli S tímto italským strojem na zmrzlinu jsme vyrobili italskou čokoládovou zmrzlinu. Recept na tuto čokoládovou zmrzlinu můžete najít ve videu na našem kanálu YouTube.
Portfolio (45)
Francie, Choisy Le Roi
...Zařízení série „TWIN LCD“ představuje evoluci modelu TWIN. Díky zavedení LCD panelu má výrobce zmrzliny k dispozici stále širší možnosti práce. Kapacita / Výroba: Cyklus 2 až 6 kg / 35 kg/h Napětí: Třífázové 400 T+N Výkon: 9 kW Kondenzátor: voda Výška: 138 cm Šířka: 55 cm Hloubka: 70+33 cm Čistá hmotnost: 316 kg...
Portfolio (30)
...Naše čokoládová zmrzlina: prostě "PERfektní!" jako Parfait! Tato lahodná zmrzlina je vyrobena z mléka našich krav. A my věnujeme zvláštní pozornost této surovině, aby naše produkty byly: "PERfektní". Kvalita našich surovin dělá z této zmrzliny, bez barviv a konzervantů, krémovou pochoutku s přirozenou a velmi příjemnou chutí.
Portfolio (21)
Francie, Le Boulou
...Tato technika výroby zmrzliny v rolích existuje v Thajsku už velmi dlouho. Zmrzlina v rolích je výsledkem škrábání smetany a smíchaného ovoce na velmi studené planše. Můžete si ji pronajmout na den nebo víkend.
Portfolio (7)
Turecko, Arifiye
Jako STK MAKINA a MILKMAN MAKINE vyrábíme mlékárenské stroje a zařízení pro mléčné výrobky, jako je pasterizované mléko, jogurt, sýr, máslo, smetana, zmrzlina a další. Vyrábíme dávkové pasterizátory, deskové pasterizátory, homogenizátory, chladicí nádrže na mléko, skladovací nádrže na mléko, nádrže na zpracování sýra a další stroje a zařízení, které se používají v mlékárenském sektoru k výrobě mlé...
Portfolio (10)
Francie, Condom
...Premier nez velmi ovocný: nacházíme aroma dobře zralé hrušky s lahodným základem hrušky belle-hélène. Čokoláda zůstává na jazyku. Je to jak aperitiv, tak dezertní víno, podávané s kopečkem zmrzliny nebo jiným dezertem s hruškou. Také nazýváno "Galipette" s hruškami a čokoládou. HMOTNOST: 1,4 kg LAHEV: Lahev 75cl SKU: BGPOCHASAC075...
Portfolio (66)
Itálie, Monterotondo
... barvy, sušený za studena a s různými úrovněmi fikocyaninu. Je rozpustná a má charakteristickou umami chuť, tedy slanou a mírně "mořskou", a je vhodná k použití v těstech a přípravách jak sladkých, tak slaných, od cukrářského průmyslu po pečivo, od zmrzliny po těstoviny až po nápoje.
Portfolio (10)
Itálie, Forlì
... skořápce jsou bohaté na minerály, jako je hořčík, draslík, zinek, fosfor a mangan, a na vitamíny skupiny B. Nesolené arašídy se praží se svou skořápkou, aby se zachovaly jejich organoleptické vlastnosti. Každých 100 gramů arašídů poskytuje našemu tělu přibližně 600 kcal. Nesolené arašídy jsou skvělým zdrojem antioxidantů. Navíc lze tuto svačinu přidat do vašich salátů nebo použít k ozdobení smoothie či zmrzliny a mohou být nasekány na přípravu slavného arašídového másla.
Portfolio (50)
Francie, Feurs
...přísada a mramorování „ripple“. Jedná se o karamel, který si vybíráme s cílem dosáhnout textury a chuti, které charakterizují a dávají silnou identitu hotovému produktu. Možné použití: ZMRZLINY MLÉČNÉ DEZERTY ČOKOLÁDY SUŠENKY PEČIVO ČOKOLÁDOVÉ A CEREÁLNÍ TYČINKY SPECIALITY PIVOVARŮ...
Portfolio (6)
Turecko, Gaziantep
...Zelený typ jádra pistácie je vyráběn z rané sklizně. Sklízí se od konce července do 15. srpna a skořápka je oddělena. Je oblíbený díky své jedinečné chuti a zelené barvě v sektorech Baklavy, zmrzliny, cezerye a dortů. V poslední době se používá i pro některé produkty v čokoládovém sektoru. Má jedinečnou a intenzivní chuť.
Portfolio (10)
Martinik, Rivière-Pilote
...Zázvor je koření s intenzivními aromaty. Skvěle obohatí vaše předkrmy a jídla každý den. Tento výjimečný ocet, který vytvořil mistr vinař "Frédéric Chaix", byl vyroben z čerstvého zázvoru. Na jazyku je jemný a vyjadřuje své sladké a aromatické tóny. Okouzlí vaše pokrmy a zanechá vám v ústech jemně pikantní aroma. Opravdová delikatesa. Perfektní s antillanskými a asijskými chutěmi. VYNIKAJÍCÍ S: Saláty, bílé maso, ryby, marinády na maso, zmrzliny, sorbety, ovocné saláty. 100% přírodní: bez barviv a umělých aromat.
Portfolio (31)
Bulharsko, Sofia
... Použití: mouka z karobu se nejčastěji používá při přípravě koláčů jako náhrada kakaa. Může snadno nahradit množství kakaa v receptu. Díky vysokému obsahu cukru může být také použita jako náhrada cukru v některých dezertech. Může být také použita na karamelové krémy, omáčky, koření, marmelády a zmrzliny. Balení: 250g, 500g a sypané...
Portfolio (154)
Francie, Valence
...Celá řada mražených pyré a šťáv pro výrobce zmrzliny, cukráře, výrobce džemů atd...
Portfolio (68)
Francie, Olivet
...Reference 9990000010028 Ideální pro pečivo a dezerty (malé koláčky, tuiles, dorty, zmrzliny) nebo také do slaných pokrmů: ryby, maso, zelenina, saláty... Ořechy pro štíhlou linii, mandle, oblíbené pro svou chuť, jsou také konzumovány pro své přínosy. Vynikající zdroj mononenasycených tuků, antioxidantů, vlákniny a bílkovin, mandle poskytují pocit dlouhotrvající sytosti. Tipy na konzumaci Zařaďte do svých příprav (musli, dezerty, maso, saláty…). Skladujte na chladném a suchém místě, chráněné před světlem. Složení Mandle z ekologického zemědělství...
Portfolio (114)
Francie, HOCHFELDEN
...In the Box je vodotěsný kartonový obal určený pro CHR, zmrzlináře, cukráře, sýraře, salátové bary atd… Může obsahovat jak hotová jídla, tak zbytky jídla, produkty ze Street food, sýry, dezerty, zmrzliny atd... Pro teplá jídla: lze ohřívat přímo v tradiční troubě nebo v mikrovlnné troubě. Praktický, elegantní a přizpůsobitelný.
Portfolio (15)
Francie, Les Pavillons-Sous-Bois
...Naše zmrzliny jsou vyrobeny z přírodních ingrediencí (čerstvá smetana, odstředěné mléko, vaječné žloutky), bez umělých barviv nebo aromat.
Nizozemsko, Meeuwen
...Rádi Vám dodáme nádhernou vitrínu na zmrzlinu od značek ISA, IFI, Framec nebo OscarTielle. Mají perfektní možnosti, jak posunout Váš prodej zmrzliny na vyšší úroveň. Nabízíme je v různých provedeních se statickým chlazením, ale dodáme Vám také modely s nuceným chlazením, abyste mohli svou lahodnou zmrzlinu krásně naservírovat až nad okraj zmrzlinového boxu. S našimi vitrínami na zmrzlinu prezentujete svou zmrzlinu skvěle a Vaše tržby vzrostou. ZAVOLEJTE PRO DOBRÉ PORADENSTVÍ !!! (+31184642101)...
Portfolio (47)
Francie, Appietto
...Křupavá pomazánka bez palmového oleje od Biscuiterie d'Afa. Křupavá textura této nové pomazánky potěší malé i velké. Ideální k použití na vaše dezerty, zmrzliny, palačinky nebo jednoduše k jídlu lžičkou! Pokud máte rádi naše canistrelli, pak si zamilujete i naši pomazánku. Hmotnost: 250 g Složení: Korsické sušenky Canistrelli 57% (Pšeničná mouka, Cukr, Slunečnicový olej) Skladování: Skladujte na suchém místě a chráněné před teplem Nutriční deklarace na: 100 g Energie: 2241 kJ (537 kcal) Tuky: 34 g Nasycené mastné kyseliny: 5,7 g Sacharidy: 52 g z toho Cukry: 30 g Bílkoviny: 5,3 g Sůl: 0,30 g...
Portfolio (118)
Turecko, Nizip, Gaziantep
...MAWARDI KERNELS PISTACHIOS SE OBVYKLE POUŽÍVAJÍ V PRŮMYSLU ZMRZLINY, DEZERTŮ A PŘÍRODNÍCH PŘÍCHUTÍ.
Portfolio (10)
Francie, Aix-En-Provence
...Skládá se z mistrovské směsi vanilkových zrn a silného koncentrátu bourbon vanilky. Lusky vanilky použité pro jeho přípravu pocházejí výhradně z Madagaskaru. Doporučení k použití: Suprém vanilky je ideální pro všechny vaše sladké přípravy: koláče, pudinky, krémy, jogurty, zmrzliny, sušenky, dezerty a další sladkosti, s nebo bez pečení.
Portfolio (10)
Estonsko, Keila
...Revala prášek na rolování zmrzliny je hotový produkt, speciálně navržený pro tento účel na studené desce (studený stůl, pánev na rolování zmrzliny). Z 1 kg prášku můžete získat přibližně 40 porcí zmrzliny.
Portfolio (3)
Itálie, Coriano
...Vyrábíme více než 100 příchutí zmrzliny, včetně gurmánských (slaných) příchutí. "Rozhodli jsme se 'vařit' zmrzlinu výhradně z přírodních surovin, abychom vám vrátili autentické chutě, které byly ztraceny."...
Portfolio (1)
Jsme výrobcem cukrovinek. Naše výrobky jsou založeny na vlastních receptech, které jsme vypracovali během 70 let, a také na moderních technologiích a způsobech balení a konfekcionování. V naší široké nabídce najdete krémy (mléčné, mátové a kakaové), toffees (mléčné a čokoládové), plněné bonbóny, tvrdé bonbóny, lízátka a výrobky potažené čokoládou (švestka v čokoládě, želé v čokoládě). Ceny našich...
Portfolio (9)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play