Itálie, Albano Laziale
... tradice pečeny bílá pizza s přírodní fermentací a typické sladkosti z Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" se vyznačuje kvalitou přírodních produktů a službami. U nás si můžete vychutnat tradiční produkty typické pro Castelli Romani, jako je například proslulý chléb z Genzana, vyráběný z přírodních ingrediencí a bez chemické fermentace. Naše prodejna nabízí bohatý výběr chleba, pizzy, domácích sladkostí a gastronomických produktů, domácích sladkostí a tradičních.
Belgie, Wodecq
Farma Dorlou má obchod, ve kterém prodává přímo svou produkci: máslo, tvaroh, jogurt, smetanu, vejce, drůbež, králíky, brambory (Agria a Désirée), ovoce, zeleninu (pórek, celer). Najdete zde také kompletní sortiment bioproduktů: mléčné výrobky, chléb, koláče, nápoje, vína, potraviny, zeleninu a ovoce. Dále má také řeznictví: maloobchodní prodej nebo balíčky masa z hovězího, vepřového a drůbeže (kuřata a kachny). Pekárna nabízí bio chléb (kvasnicový nebo kváskový pečený na dřevě), stejně jako pečivo, koláče a quiche vyrobené z produktů farmy.
Prostor, který již čtyřicet let spravuje rodina Zambon, má 50 míst ve třech salóncích a dalších sto v prostorné zahradě na Campo Santo Stefano. Kuchyně, kterou nabízí šéfkuchař, je typická tradiční benátská. Podívejme se na menu: smíšené rybí a italské předkrmy, různé risotta, linguine s mořskými plody, grilované ryby; dezerty v pohárech a domácí koláče. Mezi typické pokrmy patří gnocchi alla Santo Stefano a pečený branzino. Široká nabídka pizz doplňuje již velmi lákavé menu.
Švédsko, Stockholm
Pečeme od roku 2010, prémiový výrobce sušenek, CANDMADE se specializuje na ručně vyráběné zakázkové sušenky. Vyrábíme jedinečné suvenýry v podobě sušenek, které jsou připravené k prodeji v kavárnách, cukrárnách, obchodech s dárky a maloobchodních řetězcích. Naše sušenky jsou pečeny z nejkvalitnějších čerstvých ingrediencí: prémiové pšeničné mouky, vajec a cukru, přírodního medu, nesoleného másla...
Belgie, Membruggen (riemst)
Všechny naše cihly: červeně nuancované, demervské polevové cihly, červený popelník a staré Membrugské cihly jsou pečeny podle specifického postupu v naší kruhové peci. To vede k cihlám s přirozenými barvami. Barvy, které vznikají během pečení a ne přidáním, což umožňuje vaší nemovitosti zachovat její původní vzhled. Naše cihly se používají při restauracích, protože naše cihly nejlépe vyjadřují charakter a atmosféru cihel z dávných časů. Ale i ty nejmodernější domy získávají s našimi pestrými barevnými variantami velmi zvláštní vzhled.
Německo, Bad Liebenzell
Firma Frischmann-Marzipan GmbH úspěšně vyrábí nejkrásnější marcipánové figurky od roku 1976. Marcipán se vyrábí v mnoha variantách, například: pralinky, chleby a brambory, pečený marcipán, kombinace s nugátem a polevou nebo samozřejmě rozsáhlá kolekce marcipánových figurek. Frischmann-Marzipan GmbH také nabízí čokoládu, pralinky a truffles, nealkoholické truffles a pralinky, marcipánové pralinky, nugát a likéry.
Belgie, Hollange
Na straně mlýna se Moulin de Hollange specializuje na řemeslnou výrobu přírodních mouk z špaldy a pšenice výjimečné kvality. Výsledek skutečného mlynářského umění, naše mouky jsou vyráběny z pečlivě vybraných obilovin a jsou zcela bez přísad, aby odhalily autentickou chuť. V pekárně přilehlé k mlýnu najdete lahodný chléb z špaldy pečený na kameni, s jemnými vůněmi a delikátními aromaty, který dělá renomé Moulin de Hollange již mnoho let.
Francie, Aix En Provence
Santons Fouque je společnost specializující se na výrobu, která je zcela ručně vyráběná s největším a nejpřísnějším respektem k provensálské tradici. Nachází se v Provence, každý santon je vytvořen z čisté hlíny, pečený při 990 °C, a poté malovaný štětcem, bod po bodu. Kvalita santonů Fouque přinesla Maison Fouque národní a mezinárodní uznání. Le Coup de Mistral je exkluzivní kreace Maison Fouque.
Belgie, Grobbendonk
Bakkerij Den Troon má tři pobočky ve Flandrech a je to řemeslná pekárna, která s pomocí strojů vyrábí nejlepší produkty. V pekárně Den Troon v Grobbendonku najdete široký sortiment chlebů a pečiva nejvyšší kvality. Všechny jsou připravovány ručně a čerstvě pečeny: u nich nenajdete předpečené výrobky. Pouze řemeslně připravené a čerstvě pečené produkty mohou kombinovat kvalitu s lepší trvanlivostí...
...pečený lilek, pečené papriky, omáčky a konzervované produkty pod značkou „AZRAM“ v našich skladech v Manise a Hatayi. Kromě prodeje na domácím trhu vyvážíme do zemí Blízkého východu a také do evropských zemí. Naší prioritou a hlavním principem je kvalita a zdravá výroba a spokojenost zákazníků. Neustále přidáváme nové produkty do našeho sortimentu a usilujeme o to, abychom vyráběli lepší kvalitu a nabízeli lepší služby. Naším hlavním cílem je, s podporou našich klientů, rozšířit náš sortiment a nabídnout nejlepší kvalitu a zdravé produkty z Turecka našim zákazníkům.
Belgie, Gavere
Breydel představuje šunku a slaninu, vyrobené z čistého belgického vepřového masa nejvyšší kvality. Řemeslně připravené s těmi nejjemnějšími kořením a pečené v tradiční peci. Tak vám zaručujeme (h)čestnou chuť Breydelu. Pečená šunka a pečená slanina Breydel se odlišují od ostatních, protože jsou pečeny v tradiční peci po dobu několika hodin. Breydel usiluje o dokonalost a v září 2009 získal A...
Španělsko, Bilbao
... termo tvrdnoucích pryskyřic. Pokud máte nějaké dotazy, můžete nás kontaktovat prostřednictvím našich webových stránek: http://www.replastisa.com/ Některé z produktů a služeb, které nabízíme, jsou následující: - Práškový nátěr - Elektrostatický nátěr - Pečený nátěr - Průmyslový nátěr - Epoxidový nátěr - Aplikace nátěru - Úprava kovových povrchů...
Belgie, Vellereille-Les-Brayeux
... řemeslníky, se kterými spolupracují. Produkty společnosti zahrnují pivo, chléb, paštiku a sýr. Pivo z opatství Bonne-Espérance je vyráběno pivovarem Lefebvre v Quenastu podle tradičních postupů. Sýr (polotvrdý) je vyráběn ručně z kvalitního syrového kravského mléka AA. Paštika je také vyráběna zcela ručně z prvotřídních surovin a je připravována přímo v opatství, stejně jako chléb, který je šedý a pečený na kameni.
Chutě Trentina: vezměte si kousek ráje, přijďte ochutnat slavný bramborový koláč pečený v kamenné peci. Bramborový koláč, s bramborami pěstovanými přímo majiteli, pečený v kamenné peci, podávaný s mixem uzenin, fazolemi borlotti a zeleninou. Zavolejte nám na číslo 0461654343 pro informace a rezervace.
Francie, Ivry Sur Seine
Vycházející z know-how francouzského pekařství, chleby z řady Le Pain Héritage od Délifrance jsou pečeny v kamenné peci, která jim dodává čerstvou střídku a neodolatelně křupavou kůrku. Řada zahrnuje sdílené chleby, sendvičové chleby a jednotlivé chleby a skládá se ze tří jedinečných a lahodných receptů: Celozrnné (s ovocnými a praženými tóny a křupavými semínky), Poolish (s jemnými tóny obilí a sladkých mandlí) a Kyselý chléb (s výraznějšími tóny: mírná kyselost, tóny žita a kvásku).
Francie, Huelgoat
... dodavatele surovin, kteří jsou umístěni co nejblíže naší výrobní dílně. Dříve, ve středním Finistère, se palačinky obvykle vyráběly jednou týdně na billig, která byla umístěna na trojnožce v krbu. Billig byla zahřívána dřevěným ohněm. Aby se zajistila trvanlivost po celý týden, byly palačinky, kromě toho, že byly tenké, pečeny z obou stran. Tento postup stále používáme, abychom zajistili dlouhou trvanlivost bez přidání konzervantů.
Itálie, Milano
Osteria Maurino vznikla z zkušenosti a vášně majitele Maurina pro kuchyni jeho rodné země: Říma. Maurino nabízí všem svým hostům autentickou římskou kuchyni, s chutnými úpravami, ale vždy zůstává věrný tradici. Mezi specialitami: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri s artyčoky, guanciale a olivami, gnocchi alla romana, abbacchio allo scottadito, baccalà v omáčce pečený v...
Belgie, Liege
La Vielle Abbaye je specialistou na kvalitní uzeniny. Nabízí širokou škálu produktů: jelita, samby, paštiky, telecí hlavu, šunky, klobásy, masové chlebíčky, uzeniny, kysané zelí, italské, valonské, španělské speciality, vepřové uši, vepřové nohy, lisovanou hlavu, aspik ze zeleniny, vánoční produkty (plněná kachna, bílá jelita s ořechy, plněné drůbež, plněná perlička, černá jelita s jablky, plněné selátko, bílá jelita s hrozny nebo zelím,…), koule, chorizo, americký filet, parmská šunka, pečený roastbeef,…...
Jsme firma, která od roku 2001 vyrábí a dodává sušená rajčata, pečené papriky, pečený lilek, nakládané papriky, rajčatový protlak, kečup, majonézu a další potravinářské výrobky na zakázku. Produkty jsou připravovány podle požadavků firem v tuzemsku i v zahraničí, buď v kartonech nebo na paletách. Těšíme se na vaše cenné objednávky.
Belgie, Sint-Niklaas
Belgické Maison Biscuits d’Or bylo založeno v roce 1996 jako řemeslná pekárna. Existují čtyři lahodné příchutě: zlatý klasický, zlatý marcipán, zlatý med a zlatá celozrnná. Zlatý klasický je klasický speculaas. Křupavá delikatesa z čisté pšeničné mouky a sladu, krémového mléka a neředěného cukru. Vytváří pikantní pečený kořeněný speculaas s jasnou chutí karamelizovaných cukrových krystalů a...
Itálie, Velletri
Každý den dodáváme do celé Itálie domácí chléb světlého nebo tmavého typu, pečený v dřevěné peci, ve formě bochníků nebo vek. Tento chléb, vyráběný v římských hradech, se vyznačuje použitím přírodního kvásku, polohrubé pšeničné mouky a pečením v dřevěné peci. Kynutí je dosaženo pomocí kvásku a trochy pivovarského droždí. Ingredience se hnětou přibližně 40 minut, poté se nechají kynout po dobu...
...Helal Food disponuje certifikáty HACCP a Halal. Sortiment zahrnuje mimo jiné halal produkty jako: Doner kebab, shoarma kousky, pečený doner, Lahmajoun (turecká pizza), Hot wings, doner housky a durum. Podívejte se na webové stránky pro celý sortiment, tak vždy najdete správné produkty a ingredience pro vaši gastronomickou firmu. U Helal Food jste jako profesionál v gastronomii v centru pozornosti. Naši zaměstnanci vám rádi pomohou.
Portfolio (1)
Francie, Labeuvrière
Vycházející z know-how francouzského pekařství, chleby z řady Le Pain Héritage od Délifrance jsou pečeny v kamenné peci, která jim dodává čerstvou střídku a neodolatelně křupavou kůrku. Řada zahrnuje sdílené chleby, sendvičové chleby a jednotlivé chleby a nabízí tři jedinečné a lahodné receptury: Celozrnné (s ovocnými a praženými tóny a křupavými semínky), Poolish (s jemnými tóny obilí a sladkých mandlí) a Kyselý chléb (s výraznějšími tóny: mírná kyselost, tóny žita a kvásku).
Itálie, Cavriago
... kvalitu, které jsou kladeny na biologické zpracování. Produkty "Forno di Campagna" jsou každodenně pečeny s vůní a chutností, což jsou vlastnosti spojené s ručním prováděním výrobního procesu. "Forno di Campagna" využívá dobré techniky řemeslného zpracování, které zároveň dokážou zachovat neměnné charakteristiky přirozenosti a vůně typické pro čerstvost a chuť dobrého ručně vyráběného bio chleba jako za starých časů.
Nizozemsko, 's-Gravenhage
... starého obranného příkopu a skrze různé jedinečné čtvrti v centru Den Haagu. Člun, který je také známý jako „Pečený Arašíd“, je původně záchranný člun. Tento záchranný člun byl přestavěn na luxusní loď, na které se pohodlně vejde 12 osob!
Francie, Pezenas
... různorodí. Jsme schopni vytvořit pro vaši instituci produkt na míru přizpůsobený vašim potřebám. Všechny naše produkty jsou vyráběny ručně a pečeny na kameni pro autentickou chuť. Naše produkty jsou vyráběny z přírodních surovin vybraných lokálně. Naše mražené produkty prodáváme ve velkém a polovičním velkoobchodu. URBAN SNACKING je společnost specializující se na výrobu a distribuci speciálního pečiva a masných výrobků určených pro rychlé restaurace a velkoobchod s mraženými produkty.
Výroba tvrdých sýrů, plátkových sýrů, kashkaval, strouhaných sýrů, měkkých sýrů, camembert, brie, stejně jako výrobků pro pohodlnou přípravu (pečený camembert a podobně) pro maloobchod, hromadné stravování, gastronomii, také v bio kvalitě. Nejmodernější výrobní zařízení, vlastní laboratoř, celosvětový export. Denně se zpracovává přibližně 1 milion kg mléka.
Turecko, Kayseri
... lidského zdraví je posvátná, do výrobního procesu není zahrnuta žádná přísada, která by byla v rozporu se zdravím lidí. Své inženýry a odborný tým zaměstnává, aby mohli kvalitnější produkty dostat k více lidem, a pracují dnem i nocí, přičemž pečlivě vybírají nejpřirozenější suroviny, které procházejí výrobními fázemi podle svých druhů, a jsou pečeny v moderních pecích, baleny bez dotyku a nabízeny na vnitřních i vnějších trzích.
V Royaumeix pěstujeme obiloviny – pšenici, žito a špaldu – které zpracováváme na mouku v našem tradičním mlýně s kamennými mlecími kameny. Tato produkce nám umožňuje vyrábět různé produkty, přírodní chleby nebo chleby se semínky, které jsou tvarovány ručně a pečeny v peci na dřevo, stejně jako koláče a mouku. Speciality: Přírodní pšeničné chleby nebo se semínky, chléb ze špaldy, žitný chléb, venkovské koláče, toastový chléb, fougasse se semínky, mouky, tortilly a špalda.
Německo, Neufahrn b. Freising
Chléb a pekárenské výrobky, velká pekárna, čerstvý producent, celé a krájené chleby, venkovské a celozrnné chleby, toust, malé pekárenské výrobky, občerstvení, sendviče, hotové koláče, jemné pečivo, koláče, pečený a mražený chléb a pekárenské výrobky...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play