Bio extra panenský olivový olej ze Sicílie. Oliosa je mladá firma specializující se na prodej a distribuci sicilského extra panenského olivového oleje, který je vyráběn a plněn do lahví v provincii Palermo. Tento bio olej neobsahuje stopy pesticidů ani jiných škodlivých látek, je získáván lisováním za studena z sicilských oliv, má intenzivní vůni a výraznou chuť, balený v lahvích o objemu 750-500-250-100 ml, k dispozici také v ochucené verzi s česnekem, chilli, bazalkou, citronem, šalvějí, rozmarýnem a oreganem.
... konzervanty, barviva ani želírující látky, raději vyrábíme tradičně, pouze s ingrediencemi od Matky Přírody. Sortiment džemů, které vyrábíme, obsahuje následující: -Džem z damašských růží -Džem z malin -Džem z ostružin -Džem z lesních borůvek -Džem z višní -Džem z hrušek se skořicí -Džem z kdoulí s vanilkou -Džem z švestek s jádry ořechů -Džem z rakytníku scitronem -Džem z jablek se skořicí -Džem z růží bez cukru -Džem z ostružin bez cukru -Džem z malin bez cukru -Džem ze švestek bez cukru -Džem z akátu -Džem z bezinky...
... zapravením pěstovaného bobu do meziřadí a omezené ošetření podle pravidel ekologického zemědělství jsou základem naší inovativní práce. Mezi získané produkty patří: Víno, Extra panenský olivový olej, Med, Marmelády z pomerančů, citronů a mandarinek, Pâté z sušených rajčat, artyčoků, černých a zelených oliv, Koření s oreganem, rozmarýnem, citronem, pomerančem a česnekem na bázi extra panenského olivového oleje. L’Agricola Montalbano je realita, která existuje po generace, v oblasti s velkým potenciálem.
... kolem 500 centů denně, po zavedení ještě modernějších strojů a přístrojů. Extra panenský olivový olej z Lucce je typickým produktem Frantoio Lenzi. Kromě toho se vyrábí extra panenský olivový olej DOP a olivový olej ochucený citronem, "Limonolio".