... a dezerty, které si můžete vychutnat s jemnými sýry a sýry s vláknitou strukturou jako mozzarella, provola, caciocavallo. Dobře se hodí k rybám, ať už syrovým nebo vařeným; s extra panenským olivovým olejem a citronem zvýrazňuje zálivky na saláty a pinzimonio.
...
Vlastnosti Limone Verdello jsou mnohostranné: Například začít den s citronovou šťávou přináší skvělé výhody, obsahuje značné množství vitamínu C, má málo kalorií (přibližně 29 kcal na 100 gramů) a je téměř zcela bez tuku. Nutriční vlastnosti zahrnují: Kyselina citronová, Vitamín C, Draslík, Beta-karoten, Lutein a zeaxantin, Kryptoxantin, Limonen, Pinene.
V Kuchyni
V kuchyni jsou citrony všudypřítomné ve většině našich receptů.
...Pignolata messinese je typický recept sicilské tradice, který se připravuje zejména při příležitosti Vánoc nebo karnevalu. Jedná se o malé kousky těsta, které se smaží (nebo v některých případech pečou) a glazují, přičemž se pokrývají dvěma různými polevami, jednou bílou s příchutí citronu a druhou černou z hořké čokolády. Dvojitá kombinace barev je jednou z nezbytných charakteristik pro vznik této sladkosti.
...Sušenky Paste di Mandorla jsou připravovány na bázi marcipánu nebo Pasta Reale, což znamená "hodné krále."
Tyto sušenky z mandlového těsta jsou skutečným pokladem sicilské cukrářské tradice, jejíž původ je dávný.
Existuje několik variant Pasta di Mandorla, jako je ta připravená s pistáciemi, pomerančem, citronem nebo lískovými oříšky.
Také k dispozici pro řadu cukrářských výrobků, ve velkém.
...Funkční rostliny v tomto složení jsou Moringa, rostlina pocházející z Himálaje, která je přírodním antistatickým prostředkem. Odloučuje molekulu nečistot od vlasů a umožňuje nám méně časté mytí, přičemž udržuje vlasy déle čisté. Používáme Citrón, který je čisticí a leštící prostředek na vlasy, a Šalvěj a Kopřivu s jejich dermonormalizačními vlastnostmi, které nám pomáhají vystoupit z tohoto kruhu. Pokud není pokožka napadena, nemusí se bránit vytvářením mazu a lupů. Certifikováno Biokosmetikou 70 od Institutu Půda & Zdraví. 100% Veganské.
...Coppa di testa, také známá jako coppa in cassetta, je vyrobena z hlavy prasete a s přídavkem vzácnějších částí vepřového masa. Tento produkt pochází od "starých norcini" a je moudře předáván podle starého receptu. Je mírně ochucena citronem a pomerančem, chutná skvěle jako svačina nebo podávaná s extra panenským olivovým olejem a chilli jako hlavní chod. Lahodná.
... stoleté olivové háje a aromatizované oleje scitronem, červeným mandarinkem, chilli, rozmarýnem a lanýžem.
Nespolupracujeme s velkoobchodními distributory, ale s malými obchody, restauracemi a vysoce kvalitními gurmánskými obchody.
Některé informace o našich produktech naleznete v příloze nebo na www.essenzadipuglia.it...
...Výroba řemeslných marmelád a džemů bez konzervantů a barviv z ekologického zemědělství Gargana.
Výroba řemeslných produktů typických pro Gargano, omáčky a nakládané výrobky.
Velkoobchod s citrusy z ekologického zemědělství Gargana, citron Femminello a pomeranč Duretta.
Extra panenský olivový olej z ekologického zemědělství Gargana, také ochucený, s bazalkou, česnekem, papričkami a citronem.
Import/Export.
...Bílý myrt, směs bobulí a listů, je velmi voňavý a aromatický, s mírně hořkým nádechem, který činí tento produkt jedinečným. Dále mezi naše produkty patří krém z nugátu, vyrobený spojením aromat a základny z mléčné smetany a cukru, což činí tento produkt velmi zvláštním. Krém z filu a ferru, naopak, spojení mezi krémem a sardskou grappa, činí tento produkt jedinečným a speciálním, platnou alternativou k známějšímu whisky krému. Také bychom měli zmínit naše ručně vyráběné bonbóny s myrtem a citronem zázvoru, s balzámovým srdcem uvnitř.
GARGAN’OK - Gargano Sapori - je řemeslná firma, která vyrábí likéry, těstoviny, marmelády, tradiční typické sladkosti (plněné oplatky, cartellate, mostaccioli, mandlové sušenky), aromatizované oleje podle starých receptů z Gargana. Typické sladkosti zahrnují cartellate s mandlemi a medem nebo s vařeným vínem, mostaccioli scitronem nebo čokoládou, taralli s vínem a další. V oblasti džemů jsou k...
Rodinná firma, která vznikla z lásky k vlastní zemi a jejím tradicím. V srdci údolí Belice roste plod vynikající kvality, Nocellara del Belice, jediný produkt v Evropě, který má dvě DOP.
Naše firma také pokračuje ve své pečlivé výrobě a v roce 2012 se certifikovala jako ekologická firma.
Nabízíme také širokou škálu derivátů, jako jsou: aromatizované oleje (s česnekem, citronem, rozmarýnem, salsou a papričkami), olivové pomazánky (zelené, černé, s pomerančovou kůrou, s mandarinkovou kůrou a s citronovou kůrou), olivy v nálevu, „cunzate“ (ochucené) a aromatizované.
Bio extra panenský olivový olej ze Sicílie. Oliosa je mladá firma specializující se na prodej a distribuci sicilského extra panenského olivového oleje, který je vyráběn a plněn do lahví v provincii Palermo. Tento bio olej neobsahuje stopy pesticidů ani jiných škodlivých látek, je získáván lisováním za studena z sicilských oliv, má intenzivní vůni a výraznou chuť, balený v lahvích o objemu 750-500-250-100 ml, k dispozici také v ochucené verzi s česnekem, chilli, bazalkou, citronem, šalvějí, rozmarýnem a oreganem.
... zapravením pěstovaného bobu do meziřadí a omezené ošetření podle pravidel ekologického zemědělství jsou základem naší inovativní práce. Mezi získané produkty patří: Víno, Extra panenský olivový olej, Med, Marmelády z pomerančů, citronů a mandarinek, Pâté z sušených rajčat, artyčoků, černých a zelených oliv, Koření s oreganem, rozmarýnem, citronem, pomerančem a česnekem na bázi extra panenského olivového oleje. L’Agricola Montalbano je realita, která existuje po generace, v oblasti s velkým potenciálem.
... kolem 500 centů denně, po zavedení ještě modernějších strojů a přístrojů. Extra panenský olivový olej z Lucce je typickým produktem Frantoio Lenzi. Kromě toho se vyrábí extra panenský olivový olej DOP a olivový olej ochucený citronem, "Limonolio".