Francie, Ostwald
... většině našich produktů. Olej z konopných semen je pomalu extrahován prvním lisováním za studena a za syrova, poté přirozeně dekantován bez předchozího filtrace po několik týdnů na chladném místě chráněném před světlem a teplem. Šarže přijatých semen jsou systematicky analyzovány a v případě potřeby odmítnuty, pokud nevyhovují. Nutriční hodnoty oleje, kyselost a peroxidové číslo, stejně jako saponifikační číslo (kosmetická výroba) byly analyzovány v laboratoři, aby vám zaručily kvalitní produkty.
Portfolio (12)
Španělsko, Murcia
... více, pečlivě sledujeme proces výroby producentů a zpracování, které používají. Nabízíme 100% arabiku vysoké kvality. Naše kávy mají následující profily: květinové aroma, jasnou citrusovou kyselost, květinovou chuť jako jasmín a med, šťavnatou zbytkovou chuť, karamelové tóny v aroma, krémové a plné tělo, chuť vanilky a zbytkovou chuť karamelu. Šálek s dobrou kyselostí a plným tělem, chuť sladké panely a medu, zbytková chuť jako červené jablko.
Portfolio (1)
... koncentráty byly nabízeny za tak nízké ceny, že se vyrábělo pouze na přání zákazníka (vyšší kyselost). Nicméně se otevřela možnost působit v sektoru specializovaných produktů. To znamenalo zejména zpracování jakýchkoli citrusových a exotických koncentrátů. V tuto chvíli a až do dnešního dne to není v některých případech možné ani v zemi původu.
Portfolio (1)
... řada zahrnuje široké spektrum procesních měřicích přístrojů (titrátory a fotometry) pro analýzu vody v pitné vodě, chladicí vodě nebo kotelně. S našimi měřicími přístroji lze monitorovat řadu obsahových látek ve vodě (např. zbytková tvrdost, celková tvrdost, uhličitanová tvrdost, kyselost, alkalita, volný chlór, celkový chlór, oxid chloričitý, železo, ortofosfát, křemík, kyselina křemičitá...
Spojené království, Narberth
...Happy Tummy charcoal - přírodní doplněk stravy na bázi aktivního uhlí pro koně a všechna zvířata. Podporuje zdraví střev / žaludku, detoxikuje organismus a podporuje imunitní odpověď. Zlepšuje kondici a výkon. Účinný, rychle působící a ekonomický. Dostupný ve formě kapslí pro lidi. Vyrovnává kyselost / alkalitu a podporuje zdravé střevní bakterie. Vhodný pro všechny žaludeční problémy jako IBS, Crohnova choroba, reflux kyseliny atd. Vhodný pro vegetariány a vegany. K dispozici je také řada dalších přírodních produktů navržených tak, aby pracovaly s imunitním systémem.
Belgie, Temse
Hanna Instruments nabízí: Úplnou řadu jednoduchých testovacích sad pro rychlé a snadné určení koncentrace různých parametrů, jako jsou kyselost, alkalita, amoniak,... až po zinek, obsah soli, rozpuštěný kyslík. Specifické měřicí přístroje vyvinuté pro řízení vaší úpravy vody a sledování vašeho odtoku. Elektrochemické měřicí přístroje včetně měřičů vodivosti (EC). Fotometry pro analýzu odpadních...
Řecko, Thessaloniki
„Elainos“ je extra panenský olivový olej s vysokou nutriční hodnotou a chutí, speciálními vlastnostmi jako vyvážená ovocná chuť, výrazná aroma, bohatý na polyfenoly a velmi nízkou kyselost.
Portfolio (4)
Řecko, Nea Epidavros
... to přírodní olivový džus. Jsme otevření a ochotní kdykoli, pro jakoukoli kontrolu našeho produktu. Naše odrůda, ale také bohatá a výjimečná půda našich olivových hájů, v kombinaci s vhodnou odborností pro péči o naše olivovníky, nás činí hrdými na kvalitu našeho oleje z nezralých oliv. Velmi nízká kyselost a pikantnost v chuti, bez výrazné hořkosti, potěší milovníky tohoto druhu. Olivový olej Nová Epidavra - Řecko Telefon: 6946 707634 Email: info@oliveoil-epidavros.gr...
... Ameriky, obzvlášť lehké, sladké, dokonale vyvážené, s intenzivní květinovou vůní, s náznaky koření a kakaa, které dodávají kávě nízkou kyselost a trvalou dochuť. Všechny kávy z různých oblastí jsou zpracovávány jednotlivě pomocí systému zvaného „pomalu pražená“ (doba 15/20 minut), přičemž automaticky měníme časy výstupu „pražení“ podle specifických vlastností každé kvality.
Německo, Flörsheim-Dalsheim
Gastronomická rozmanitost je ve vinařství Fuchs na prvním místě. Odpovídající je i široká nabídka bílých a červených odrůd vína, od klasiků po vzácně pěstované odrůdy. Chuťová paleta vín sahá od zcela suchých přes polosuchá až po sladká a jemně sladká vína, včetně vzácných dezertních vín. Vinařství klade zvláštní důraz na jemnou kyselost. Pro několik vín jsou k dispozici speciální histaminové...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Turecko, Izmir
... konzumovány přímo bez rafinace, na rozdíl od přírodních olivových olejů. Přírodní olivové oleje by měly být uchovávány v skleněných, nerezových nebo potravinářských obalech, při pokojové teplotě a na místech, kde nedochází k přímému slunečnímu světlu. Přírodní olivové oleje se dělí podle kyselosti a senzorických vlastností. A-NATURÁLNÍ EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ: Volná kyselost olejové kyseliny...
Itálie, Bolzano
...La Bermè Service Srl vyrábí a prodává jablečný a bergamotový džus "Bermè", který je jedinečný na světě, protože je patentovaný, bez přidaného cukru a bez konzervantů. Obvykle se bergamotový džus nedá pít, protože je velmi kyselý, doporučuje se ho ředit vodou, což ho činí pitelným, ale nedokáže odstranit kyselost. Bylo prokázáno, že jablko je jediným ovocem, které dokáže inhibovat kyselost...
V našich olivových sadech, které se nacházejí v Egejské a Vnitřní Egejské oblasti, kde se vyrábějí nejchutnější olivové oleje na světě, zpracováváme olivy. Olivové oleje z této oblasti mají nízkou kyselost a jedinečnou, příjemnou vůni, která poskytuje odlišnou chuť. Na začátku října, když jsou olivy ještě zelené, jsou pečlivě sbírány během rané sklizně, aniž by se dotkly země, a umístěny do...
Itálie, Pilastrello
...kyselost, barva a zdravotní stav. Všechny projekty a výroba probíhají v našich laboratořích podle směrnic certifikovaného systému kvality UNI EN ISO 9001:2008. Nástroje Relco Instruments jsou rozšířeny ve více než 50 zemích světa.
Francie, Ivry Sur Seine
Vycházející z know-how francouzského pekařství, chleby z řady Le Pain Héritage od Délifrance jsou pečeny v kamenné peci, která jim dodává čerstvou střídku a neodolatelně křupavou kůrku. Řada zahrnuje sdílené chleby, sendvičové chleby a jednotlivé chleby a skládá se ze tří jedinečných a lahodných receptů: Celozrnné (s ovocnými a praženými tóny a křupavými semínky), Poolish (s jemnými tóny obilí a sladkých mandlí) a Kyselý chléb (s výraznějšími tóny: mírná kyselost, tóny žita a kvásku).
Španělsko, Jaen
... cenami (zlaté, stříbrné a bronzové medaile) - Extra panenský olivový olej. Má velmi dobrou kvalitu, intenzivní vůni a chuť s zelenou barvou, kyselost 0,2º. Je balen pod značkou "Fuente Peña" - Panenský olivový olej. Má jemnější vůni a chuť, a zelenou barvu se žlutými odstíny (značka "Fuente Peña"). Kvalita je certifikována mezinárodními standardy ISO 9001 & ISO 22000. Pojďme konzumovat olivové oleje! Je to velmi zdravý produkt patřící do středomořské diety (Nehmotné dědictví lidstva) a zabraňuje cholesterolu a stárnutí buněk.
... pochází z našich vlastních vinic. Každá sklizeň je zcela odlišná, závisí na každém ročníku, a chutě jsou vždy ovocné, vykazuje intenzivní suchou nebo polosuchou chuť, normální kyselost Albariña a její hrozny dokážou plakat ve sklenici a zlatá barva, která je již vrozená, se zvýrazňuje jemnou dekantací a přidává se jako živý organismus v láhvi. Jednoduše výjimečné.
Turecko, Manisa
... oliv jsou cítit v mírné intenzitě. Podmínky skladování: Olivový olej můžete skladovat při 18 °C v chladném, světlém a vlhkosti prostém prostředí nebo v lednici. Kyselost: max. 0,6 % Aroma: lehké Období sklizně: 15. října - 15. prosince Doba výroby: do 5 hodin Region: Akhisar...
Španělsko, Reus
...Olej z oliv VIRGEN EXTRA nefiltrovaný pochází z katalánské oblasti REUS. TERRA CATALANA je rodinná firma, která vyrábí a prodává tento olej z oliv Virgen Extra - Nefiltrovaný - 100% přírodní. Naše olivy jsou "ARBEQUINAS", malé a jemné, známé po celém světě pro kvalitu oleje, který produkují, kombinující lehkost, jemnost a rafinovanost. Jejich chuť, ovocná vůně a velmi nízká kyselost (hodnota < 0,5%) činí náš olej z oliv VIRGEN EXTRA nesrovnatelným.
Řecko, Lesvos
... zahrnují nízkou kyselost, zlatavě žlutou barvu, lehkou texturu, výraznou vůni a jemnou chuť. K těmto přírodním atributům se přidávají lidské faktory zkušenosti a vášně, což vede k jednomu z nejlepších olivových olejů na světě.
Litva, Ringaudai
...% střední, 30% - pro palivovou rašelinu a 8-12% pro vláknitou rašelinu. 2. Popel: přibližně 6% 3. Vodní suspendibilita je v korelaci 1 : 7 4. Kyselost pH 2.5-3.5, 3.5-5.5, 5.5-6.5 5. Vlhkost je 45 až 60% 6. V suché rašelině je 94 až 99% organické hmoty 7. Struktura: S (0-10, 0-20, 0-30, 0-40mm) Balení: 1. H2 - H4, slabě rozložené, (více bílé), balené ve velkých balících o objemu 4.5 a 6 cbm. 2. H2 - H4, středně rozložené, balené ve velkých balících o objemu 4.5 a 6 cbm, 250 l balících a 150 l balících. 3. Substrát (5.5-6.5pH) balený v 80 nebo 250 l balících.
Španělsko, Cordoba
... příjemné a identifikovatelné senzorické vlastnosti. Složení: Velmi intenzivní ovocnost. Chuť čerstvého ovoce s nádechem pikantnosti. Filtr. Extra panenský olivový olej, OLIVARO SUAVE S OCHRANOU ZNAČKOU, je synonymem kvality, zachovává všechny své senzorické vlastnosti a zdravotní přínosy. Považuje se za šťávu z oliv bez aditiv a konzervantů a má kyselost nižší než 0,8 %. Má příjemné a identifikovatelné senzorické vlastnosti. Složení: Fru...
OLIVOVÝ OLEJ EXTRA VIRGIN FRANTOI CUTRERA Velkoobchodní a maloobchodní prodej olivového oleje extra virgin tel. 22 240 29 09 V naší nabídce najdete sicilský olivový olej Frantoi Cutrera, pravou a jedinečnou královnu italské kuchyně, jejíž suroviny jsou sbírány ručně a lisovány za studena (kyselost ≤0,5). Získal zlatou medaili na New York International Olive Oil competition 2013. Téměř 600 druhů...
Portfolio (1)
... studeným lisováním. Získaný extra panenský olej má velmi nízkou kyselost, je voňavý, bohatý na aroma a má charakteristickou ovocnou chuť: autentický lisovaný olej z oliv! Zemědělská společnost Le Farnie je certifikována jako biologická společnost (ccpb) BALENÍ: KANISTER o objemu 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25 litru; SKLENĚNÁ LAHEV tmavá o objemu 0,25 a 0,75 litru; HLINĚNÁ NÁDOBKA glazovaná a ručně malovaná o objemu 4; 0,75; 0,25 litru. Zajišťujeme doručení domů v Itálii a Evropě. Úplný seznam cen naleznete na webu www.agriturismolefarnie.it...
Francie, Labeuvrière
Vycházející z know-how francouzského pekařství, chleby z řady Le Pain Héritage od Délifrance jsou pečeny v kamenné peci, která jim dodává čerstvou střídku a neodolatelně křupavou kůrku. Řada zahrnuje sdílené chleby, sendvičové chleby a jednotlivé chleby a nabízí tři jedinečné a lahodné receptury: Celozrnné (s ovocnými a praženými tóny a křupavými semínky), Poolish (s jemnými tóny obilí a sladkých mandlí) a Kyselý chléb (s výraznějšími tóny: mírná kyselost, tóny žita a kvásku).
Spojené království, London
... kyselost žaludku mohou přispět k tomu, že se po pití necítíte nejlépe, hlavní příčinou nepříjemností je hromadění acetaldehydu - toxické sloučeniny produkované vašimi játry při rozkladu alkoholu - a chemikálie, která je 40x škodlivější pro tělo než samotný alkohol. Hromadění acetaldehydu je známo, že způsobuje bolesti hlavy, zarudnutí obličeje, nevolnost, zvracení, zvýšenou srdeční frekvenci a...
Turecko, Izmir
... polovině srpna. Plody jsou velmi sladké, mají nízkou kyselost a jsou křupavé. Třetí odrůda, chojurol, je větší než ostatní (průměrně 400 g a 8 cm v průměru), ale stále je šťavnatá a křupavá. Tato odrůda, která vznikla v Japonsku v roce 1895, je nejpopulárnější nashi odrůdou díky své velikosti. Může vydržet až šest měsíců v lednici.
Itálie, Capriglia Irpina
Výroba, kterou nejvíce reprezentujeme a které věnujeme zvláštní pozornost, je výroba extra panenského olivového oleje. Náš extra panenský olej má kyselost nepřesahující 0,50 % a pochází z typických odrůd Irpinie: Ravece a Ogliarola Avellinese, s procenty dalších dobře známých odrůd jako Leccino a Frantoio. Fáze výroby se dělí do 4 základních kroků: pěstování, sklizeň, extrakce, balení. Každý krok...
Itálie, Andria (Ba)
EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ CTV CORATINA MAX. Kyselost 0,3...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play