Itálie, Caianello
Jedinečná chuť, omamná vůně a jasná, živá barva tohoto extra panenského olivového oleje jsou dány kombinací tří z nejcennějších odrůd oliv: Leccino, Frantoiana, Carolea. Získává se za studena a vyznačuje se téměř nulovou kyselostí, což z něj činí ideální olej pro dodání každému pokrmu nádechu delikatesy. Tato směs, která obklopuje smysly a vzrušuje, byla vyvinuta během let výzkumu a...
Španělsko, Gata-Cáceres
...jablka, získáváme olej jemný na jazyku, ale intenzivní na chuť, svěží a příjemný na patře, spojující sladkost manzanilla cacereña a hořkost picual extremeño, olej, který má všechno pro všechny chutě, proto je jedinečný ve svém druhu. ČISTÝ ŠŤÁVA Z OLIV BEZ JAKÉHOKOLI DRUHU RAFINACE...
Rakousko, Perschling
... pozitivní účinky. Pěstujeme výhradně přírodními prostředky a metodami a nepoužíváme žádnou chemii ani umělé regulátory. Naší sadební živosti věnujeme zvláštní pozornost. Při zpracování sklizených oliv na olivový olej je kvalita olivového plodu nesmírně důležitá. Používáme proto pouze nejčerstvější plody pouze jednoho druhu. Náš olivový olej je výhradně získáván z oliv naší farmy. Lisován za studena a přírodně zakalený, nejen že náš olivový olej je zdravý, ale také velmi aromatický.
Španělsko, Puente Genil, Córdoba
Na farmě Las Valdesas se pěstuje pět odrůd olivovníků, z jejichž oliv, které jsou sklizeny a mleté odděleně, se získává pět monovarietálních extra panenských olivových olejů. Odrůdy jsou: arbequina, frantoio, hojiblanca, picual a manzanillo. Olivy se sbírají pouze ze stromu, tedy ty, které jsou na olivovníku v době sklizně, čímž se zajišťuje dokonalý stav plodu. Ihned se melou, olej se uchovává v...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Portugalsko, Vale De Vargo
Jsme zemědělská společnost se sídlem v obci Serpa, Alentejo, Portugalsko, a naše činnost spočívá v zpracování oliv na některé z jejích nejrůznějších komponentů, přičemž nejvýraznějším je olivový olej. Olivový olej Gota Virgem Extra Dop (chráněné označení původu Dop).
Španělsko, Madrid
... produkt je čistý olej z oliv různých charakteristik, "Brzký sběr", "Nefiltrovaný" a "Tekuté zlato". Připravený přímo k exportu do jakékoli části světa, aniž by ztratil své vlastnosti. 100% španělský olej z Jaénu, Andalusie, světového kolébky výroby oleje té nejlepší kvality. Máme exkluzivní a přizpůsobitelné balení podle potřeb zákazníka. Požádejte nás o cenovou nabídku, navíc vám zašleme dokumentaci o výrobě, analytické zprávy, certifikáty a zprávy o degustaci od interních a externích laboratoří.
Španělsko, Madrid
... % Arbequina, z rané sklizně a z jedné farmy. Používáme nejmodernější systémy sklizně, abychom zajistili minimální poškození oliv před jejich zpracováním. Náš olej se vyrábí do 8 hodin od sklizně. Kombinuje charakteristické chutě odrůdy Arbequina, jako jsou jablko a banán, ale v jejich maximálním rozkvětu. První zelené olivy každé sklizně vytvářejí náš nejcennější extra panenský olej. Vzhled: intenzivní zelená barva Nos: aroma čerstvého ovoce Chuť: intenzivní, vyvážená a plná...
Španělsko, Sevilla
... plnění do lahví, abychom získali olej nejvyšší kvality. Název značky ÁGURA pochází z fúze rodinných jmen AGUILAR a SEGURA. Po několika letech obchodního školení a kolektivním rozvoji hmatatelné myšlenky se naše četné názory začaly sbíhat do jednoho, jediného cíle, sjednoceného vnímání rovnováhy mezi pracovním a osobním životem, které jsme chtěli spojit pod jedním názvem projektu. ÁGURA je...
Španělsko, Pegalajar
...Společnost Cooperativa Andaluza Santa María má národní i mezinárodní zákazníky díky vynikajícímu prestiži, který naše oleje mají jak ve Španělsku, tak i v ostatních částech světa. Produkce je zcela v naší družstevní společnosti. Olej z oliv Oleobercho je pravý, hustý a lesklý olej, typický pro oblast Sierra Mágina. Vyniká svou ovocnou chutí, mírně hořkou a pikantní, která díky své hustotě...
Řecko, Metamorfosi
... zůstaly neporušené a olivovníky nebyly poškozeny. Když je cenný olej z letošní úrody připraven, naším jediným cílem je vytvořit exkluzivní konečný produkt: extra panenský olivový olej vynikající kvality, který si zasloužíte ochutnávat den za dnem. Naším závazkem vůči spotřebitelům olivového oleje Salvation je, že se vždy budeme snažit poskytovat jim ten nejlepší extra panenský olivový olej...
Španělsko, Alaquas
Původy OLISOY sahají až do roku 1916, kdy začala obchodovat se všemi druhy jedlých olejů. Jejich specialitou je olej z oliv EXTRA VIRGIN. Můžeme dodávat širokou škálu olejů v různých plastových a skleněných obalech, stejně jako v sypkém stavu, abychom oslovili různé sektory, jako jsou supermarkety, HORECA, průmysl a kolektivy: - EXTRA VIRGIN OLIVOVÝ OLEJ s označením původu Oleje z Valencie...
Francie, Les Baux De Provence
Domaine Castelas se rozkládá na 45 hektarech olivovníků, které jsou vystaveny slunečným svahům Alpilles, a má vlastní olivový mlýn. Jako producenti oliv jsme chtěli ovládat všechny fáze výroby olivového oleje: od kontroly oliv v sadech až po jejich příjezd do mlýna, kde se z nich extrahuje šťáva. Naším cílem je lisovat olivy bez prodlení, abychom zachovali jejich plodnost a křupavost. Naše olej je čerstvý a ovocný, dokonale vyjadřuje výjimečný charakter terroiru údolí Baux de Provence.
Turecko, Izmir
NATURÁLNÍ OLIVOVÉ OLEJE: Zdravé olivy, které byly sklizeny z větví stromu, jsou okamžitě převezeny do továren. Neměly by být smíchány s olivami, které spadly na zem, jsou shnilé nebo nekvalitní. Čím rychleji se olivy sklidí a čím rychleji se lisují, tím kvalitnější je výsledný olivový olej. Olivy, které přicházejí do továrny, jsou nejprve očištěny od prachu a listí. Poté se omyjí vodou. Výroba...
Itálie, Imperia
Od roku 1918 vyrábíme v Imperii vysoce kvalitní olivový olej přímo z našich oliv Taggiasche. Rodinná vášeň, která se předává z generace na generaci. Z rodiny do rodiny. Naše oleje a naše produkty jsou všechny prvotřídní kvality, naprosto řemeslné, zrozené v minulosti a předávané v průběhu let, vyrostlé spolu s námi a v průběhu času zlepšované díky inovacím a přísné hygienické kontrole.
Španělsko, Granada
... uvědomujeme, že tajemství dobrého oleje spočívá v olivách nejvyšší kvality, které jsou sklízeny přímo z olivovníku v okamžiku, kdy začínají zráním. Tehdy dosahuje obsah polyfenolů, odpovědných za svěží aroma a ovocné chutě, svého vrcholu. Olej TellusMagna, 100% přírodní šťáva, se vyrábí pouze z oliv, které jsou sklízeny přímo z olivovníku v okamžiku zráním, je to produkt pečlivě vyrobený až do nejmenších...
Itálie, Torremaggiore
... původem, vyrobený v Itálii. Půda, kterou osobně pečlivě a s vášní zpracovávám již asi 80 let, je zcela přírodní, bez použití chemických produktů a pesticidů, které by mohly ovlivnit kvalitu produktu. Jsou to ty samé pozemky, které obdělával můj otec a ještě před ním můj dědeček. Díky němu máme to, co máme dnes, díky jeho vytrvalosti a dalekozrakosti, když během 2. světové války, v historickém období velkých obtíží, zasadil olivovníky, z nichž dnes pochází, s lisováním za studena, extra panenský olivový olej odrůdy PERANZANA.
Turecko, Istanbul
...Deren Doğal Ürünler Přírodní extra panenské olivové oleje jsou vyráběny z vysoce kvalitních stolních oliv, které jsou sbírány z našich stoletých olivovníků v oblasti Gemlik v provincii Bursa. Olivy jsou sbírány ručně a ihned lisovány. Díky tomu má náš olivový olej nízký obsah kyselin a vysokou nutriční hodnotu. Náš přírodní extra panenský olivový olej je vyráběn jako "studený lis" při teplotě pod...
KZ Karaagac je jedním z nejstarších producentů olivového oleje v Turecku, který od roku 1989 vyrábí olivy, olivový olej a produkty pocházející z olivovníků jako butikový producent. Olivové oleje KZ Karaagac pocházejí z oblasti zálivu Ayvalık, o které legenda říká, že produkuje nejaromatičtější olivový olej na Egejských pobřežích. Úžasná chuť získaná z egejských oliv, zdravý elixír… Odrážení chuti...
Španělsko, Baena ( Córdoba )
Výrobci a exportéři extra panenského olivového oleje nejvyšší kvality. Od roku 1997 v Hacienda Marcharaví vyrábíme extra panenský olivový olej z nejlepších oliv z Andalusie ve Španělsku. Naší vizí je globalizovat koncept středomořské diety, nabízející našim klientům jedinečný produkt s maximální kvalitou a všemi potřebnými zárukami, které uspokojí ty nejvyšší standardy v oblasti potravinových požadavků. Jsme přesvědčeni, že náš produkt může uspokojit potřeby a očekávání svého trhu. Stáváme se dokonalým partnerem, s garantovaným úspěchem, který tento mimořádný produkt uvede na trh a distribuuje.
Spojené království, London
... oliv v Itálii. V roce 1975 firmu zdědil nejstarší syn Francesco Fusco, lékař z Trenta, který byl velmi spjatý se svým regionem Kampánie, a rozhodl se pokračovat v rozvoji olivového oleje svého otce. Během jeho vlastnictví Francesco a jeho manželka Giovanna Ferolla rozšířili háj na celkových 21 hektarů, což dále posílilo výrobu olivového oleje Donna Giovanna. V roce 2003 byla firma převzata...
Itálie, Montesarchio
...které zkracují dobu skladování oliv a výroby a umožňují uchovat a zvýraznit jeho organoleptické vlastnosti: Extra panenský olivový olej s jedinečnou chutí! Díky podnikatelským schopnostem se dnes, s vývojem doby, vyrábí olej pro všechny potřeby od 100% italského evo po bio, olivový olej a komunitní olej. DE GREGORIO vyrábí na vlastní účet a pro soukromé značky, v roce 2016 se také vyrábějí kosmetické a tělové produkty vždy pod značkou De Gregorio.
Itálie, Grumo Appula
...“. Celkový počet fenolických sloučenin a α-tokoferolu je v mladých, zelených olivách, jak je zpracováváme, nejvyšší. Tím pádem oleje, které jsou vyrobeny z těchto oliv, významně přispívají k příjmu polyfenolů z olivového oleje. Náš olivový olej Extravergine (Extranativ) Bio má svůj původ v Apulii (na patě Itálie) na plantážích, které se nacházejí mezi mořem a národním parkem „Vysoká Murgia“ a které jsou již 5 generací obhospodařovány naší rodinou.
Španělsko, Jaen
...S.C.A. del Campo San Juan je družstvo umístěné v Jaénu (Španělsko). Má více než 450 členů-farmářů a velkou skladovací kapacitu. Máme olivy odrůdy "Picual" a vyrábíme olivové oleje různých kvalit: - Gourmet Extra Panenský Olivový Olej. Vyrábí se v prvních dnech sklizně, z nejkvalitnějších oliv, s kyselostí 0,1º a je balen pod značkou "Supremo". Jeho kvalita byla oceněna několika mezinárodními...
Itálie, Chiaramonte Gulfi (rg)
Nacházíme se na jihovýchodní náhorní plošině Sicílie, v provincii Ragusa, na území Chiaramonte Gulfi. Specializujeme se na pěstování stolního hroznového vína, oliv na olej a v posledních letech jsme přidali také několik ovocných stromů a aromatických rostlin. Vždy čerstvé ingredience, které mají nezaměnitelnou chuť, používáme pouze místní produkty a z naší farmy. Pro péči o naše rostliny...
...podobnému zpracování nebo chemickému ošetření. Je to olivový olej získaný přímo z plodu. Pro výrobu tohoto klenotu je nezbytné jeho studené lisování, pouze mechanickými postupy, aby teplo nepoškodilo žádné z jeho vlastností. Má vysoce uznávané zdraví prospěšné vlastnosti v odborné komunitě a představuje základní prvek naší středomořské stravy. Je jedním z nejkvalitnějších extra panenských olejů, které existují na světě. DEHESA ANDALUZA je olej získaný z odrůdy oliv.
Itálie, Roma
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Turecko, Manisa
za studena lisovaný extra panenský olivový olej z rané sklizně. Hodnota kyselosti max. je 0,6. Proces lisování probíhá při maximální teplotě 20 °C. Je získáván z zralých oliv metodou za studena. Přípravené produkty jsou skladovány při maximální teplotě 18 °C - 20 °C ve speciálně klimatizovaném skladu. Sklizené olivy jsou lisovány do maximálně 5 hodin. Ostrá ovocná chuť, hořkost a trpkost zelených...
Řecko, Kalamata
... olivy a olivový olej, která byla předána našim předkům a nám prostřednictvím středomořských hodnot, pocitů a tradic. Vynikající extra panenský olivový olej OLYMPIA, olivy Kalamón OLYMPIA a další produkty z oliv jsou vyráběny výhradně v Messénii, zemi oliv a olivového oleje, která produkuje po celém světě proslulý Kalamónský olej a Kalamónské olivy.
Nizozemsko, Rotterdam
... a končí náznaky krémovosti a vzrušujícím závěrem. Extra panenský olivový olej Menara se adekvátně vyrovnává s většinou evropských olivových olejů Picholine za dostupnou cenu pro časté spotřebitele! Nejlepší olivový olej se říká, že pochází z úpatí pohoří Atlas, a právě tam Menara pěstuje své olivy. Pokud máte zájem o kvalitní a zdravé produkty za rozumnou cenu, pak Menara Premium Extra Virgin Olive Oil překoná vaše očekávání. Těší nás, že vás poznáváme. Tým Menara...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play