...Ručně vyrobeno v Portugalsku z mléka našich krav, stejně jako všechny naše sýry, náš sýr D'Origem zraje po dobu jednoho měsíce. Jeho textura je polotvrdá a chuť intenzivní. Hmotnost: 0,8 kg Hmotnost: 1,2 kg...
Portfolio (21)
Německo, Lennestadt
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Semipiccante je vysoce kvalitní sýr, který si gurmáni cení pro jeho dokonalou rovnováhu mezi sladkostí a aroma. Zrání po dobu 120 dní, tento caciocavallo je vyroben z plnotučného kravského mléka a má kapkovitý tvar s hlavičkou. Tenká a hladká kůra nabývá alabastrových odstínů s věkem, zatímco těsto se stává kompaktním a vločkovým. Chuť je aromatická a příjemná, s nádechem pikantnosti, který ji činí jedinečnou. Ideální pro ty, kteří mají rádi sýry s výrazným charakterem, tento caciocavallo je symbolem jižní sýrařské tradice.
Portfolio (29)
...Model ROCK 20 je poloautomatický kráječ na tvrdé a polotvrdé sýry. Umožňuje krájení sýra na plátky o přizpůsobených rozměrech. Model Rock 20 umožňuje přizpůsobit jak velikost dílů (např. 700 g, 1-2-4 kg…), tak typ řezu. Jsou k dispozici následující příslušenství na vyžádání za účelem přizpůsobení řezu: Hladká čepel: vhodná pro krájení tvrdých a polotvrdých sýrů; Cylindr pro extrakci středu...
Portfolio (47)
Itálie, Cadorago
...Výroba mléčných kultur, lyofilizovaných nebo zmražených, pro každou potřebu, s přímou a nepřímou inokulací. Mléčné kultury starter pro jogurty, sýry (tvrdé, polotvrdé a měkké), fermentované mléko, smetanu, máslo a každou aplikaci v mlékárenském průmyslu. - Lyofast se skládá z lyofilizovaných mléčných kultur, které byly speciálně vyvinuty pro přímou inokulaci během zpracování mléka. - Cryofast...
Portfolio (4)
Španělsko, Lanjarón (granada)
... je sladká, s lehkými kyselými a slanými tóny. Je málo viskózní a má mírně vysokou vlhkost. Je třeba mít na paměti, že ačkoli je avokádo rostlina pěstovaná v Americe, na tropickém pobřeží Granady se nacházejí velké plochy jeho pěstování. Tento typ medu se velmi dobře kombinuje s pokrmy z nasoleného tresky, smaženého a poté vařeného jehněčího s bylinkovou směsí, pečeným vepřovým masem nebo s zmrzlinami a sýry, zejména s kozími, které nejsou příliš silné, jako jsou čerstvé, jemné nebo dokonce polotvrdé.
Portfolio (6)
Švýcarsko, Worb
...Dávkovací a lisovací systémy BAMINOX pro polotvrdé a tvrdé sýry ve formátu bloku nebo bochníku se v praxi již dlouho osvědčily. Jejich výhody...
Portfolio (4)
Itálie, Soragna
Sarca, se sídlem v Soragně, balí tvrdé a polotvrdé sýry, Parmigiano Reggiano a Grana Padano do fólií a sáčků pod Cryovac vakuem. Organizace dopravy v Itálii a v zahraničí s nakládkami kontejnerů, sběrnou dopravou, montáží, skladovacími službami a přepravními platformami.
Rakousko, Schwarzach
Prodáváme tvrdé a polotvrdé sýry z alpského regionu Rakouska přímo B2B klientům, dealerům nebo konečným spotřebitelům prostřednictvím našeho online obchodu. Dále máme speciální klobásy, jako jsou salámy a sušené klobásy vyrobené z našeho místního zvěřiny (jelen, kamzík, srnčí). V současnosti máme přibližně 20 různých druhů sýrů, které vyrábíme lokálně. Alpen Sepp se snaží posunout naše tradiční...
Portfolio (1)
Belgie, Izegem
...), Přípravenou zeleninu (Když se řekne připravené pokrmy, samozřejmě se myslí na připravenou zeleninu), Zeleninové saláty, Studené mísy, Italské a španělské masové delikatesy, Sýr (Sýrové mísy, raclette, tvrdé, polotvrdé, měkké, modré, čerstvé, kozí nebo light sýry). Ale také omáčky, oleje a koření, tapas a pomazánky, těstoviny, sendviče a překvapení v chlebu, nápoje, káva a cukr, chléb, džemy a čokolády, sušenky, produkty bez cukru, mléčné výrobky a jogurty, ořechy, fíky, datle, sladkosti a nakonec různé.
Belgie, Brugge
Už 85 let vybíráme nejlepší sýry z celé Evropy: AOC sýry, syrové mléčné sýry, speciality z řemeslných sýrárenských dílen, exkluzivní sýrové produkty přímo od farmářů, tvrdé - polotvrdé a měkké sýry,... S nosem pro kvalitu a rafinovanost naši sýraři sestavují nejrozsáhlejší a nejvybranější sortiment sýrů od Irska po Itálii. Přímý dovoz, optimální zrání a skladování, trvalý sklad více než 1.000...
Belgie, Sint-Andries
Už 85 let vybíráme ty nejlepší sýry z celé Evropy: AOC sýry, syrové mléčné sýry, speciality z řemeslných sýrárenských dílen, exkluzivní sýrové produkty přímo od farmářů, tvrdé - polotvrdé a měkké sýry,... S citem pro kvalitu a rafinovanost naši sýraři sestavují nejrozsáhlejší a nejvybranější sortiment sýrů, od Irska po Itálii. Přímý dovoz, optimální zrání a skladování, trvalý sklad více než 1.000...
Švýcarsko, Basadingen
Vyvíjíme roboty na péči o sýr, které jsme společně s sýraři vyvíjeli již 20 let. Tyto roboty se převážně používají v sýrařství nebo v zrajících skladech pro polotvrdé a krájené sýry. Roboty pracují plně automaticky a jsou vybaveny různými volitelnými funkcemi. Zpracovávají 4 sýrové bochníky o hmotnosti mezi 2,0 kg a 5,0 kg nebo 3 sýrové bochníky o hmotnosti mezi 4,0 kg a 8,0 kg při maximální...
Španělsko, Alcalá La Real (jaen)
Ručně vyráběné sýry a mléčné výrobky. Specializujeme se na lisované sýry, čerstvé, polotvrdé a zralé sýry z kozího mléka, jak z pasterizovaného, tak z syrového mléka. Nabízíme také kozí sýr bez laktózy a přírodní kozí jogurt. Naše produkty vynikají kvalitou, chutí a autentičností a byly oceněny v průběhu mnoha let na prestižních soutěžích regionálního, národního a mezinárodního charakteru.
Itálie, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi se specializuje na zrání a porcování italských sýrů a nejen to. Jsme schopni poskytnout kompletní balíček sýrů: Grana Padano Dop a Parmigiano Reggiano Dop v různých zráních, porcích a strouhaných variantách. Mnoho italských DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, švýcarské sýry, tvrdé sýry, měkké sýry, kozí a ovčí sýry, Provoloni, mladé, polotvrdé a super zralé mléčné sýry.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play