Polsko, Skała
Zaklad na zpracování masa AL-EM Od 30 let jako rodinná firma se zabýváme výrobou vepřového, hovězího, telecího a drůbežího masa. Každý den zpracováváme přibližně 60 tun masa. Zajišťujeme dodávky pro velkoobchody, masné závody, obchody, restaurace a hotely, stejně jako pro jídelny, školy či nemocnice. Pro gastronomii nabízíme porcované kusy masa s odpovídající gramáží, což výrazně usnadní práci...
Polsko, Międzyrzec Podlaski
... dokonalé zpracování produktu přispěly k dosažení tržního úspěchu naší společnosti. Kromě prodeje a výroby výrobků se zabýváme také prodejem vepřového masa v porcích a drůbeže ve formě čerstvé a mražené. Naše motto 'Speciálně pro vás' určuje náš hlavní cíl. Chceme, aby naši zákazníci byli spokojeni s výrobky pocházejícími z naší firmy. Široký sortiment našich produktů umožňuje oslovit i ty nejnáročnější gurmány. Naším prioritou je vyrábět uzeniny tradičním a přirozeným způsobem.
Jsme jedním z nejvýznamnějších závodů na zpracování masa v Polsku. Vyrábíme převážně z vepřového a kuřecího masa. Každý den vyprodukujeme přibližně 70 tun.
Polský výrobce uzenin z drůbeže (krůta, kuře) a vepřového masa. Vlastní chov krůt, porážka a zpracování. Rodinná firma s tradicí a kvalifikovaným personálem. Na trhu s masem působíme od roku 1990. Disponujeme vlastní distribucí jak pro 3,5T, tak pro 24T, díky čemuž jsou naše produkty vždy dodávány včas. V současnosti zásobujeme velkoobchodní i maloobchodní zákazníky po celé zemi a vyvážíme produkty do zemí Evropské unie. Klade důraz na profesionalitu a nejvyšší kvalitu produktů v souladu se systémem HACCP.
Populární země pro tento vyhledávací výraz