Polsko, Warszawa, Poland
...Permeát je vyroben z čerstvého pasterizovaného odstředěného mléka, které vzniká po ultrafiltraci mléka za účelem extrakce bílkovin a tuků. Produkt je poté sušen pomocí pokročilých technik sušení rozprašováním. Produkt je někdy nazýván "deproteinovaná syrovátka", když je získán ze syrovátky. Díky tomu, že je syrovátkový permeát bohatý na laktózu, ale chudý na bílkoviny, může být použit při výrobě sladkostí, pekařských výrobků a tuků. Dále se přidává do výroby zmrzlin, tavených sýrů, nápojů a kosmetiky.
Portfolio (278)
Itálie, Reggio Emilia
...Mléko odstředěné v prášku granulární, Mléko odstředěné v prášku sprejové, Mléko odstředěné v prášku hrubé granulární, Mléko odstředěné v prášku sprejové s 99% bezlaktózy, Mléko plnotučné v prášku s obsahem tuku 26% sprejové a instantní, Mléko plnotučné v prášku typu roller, Mléko plnotučné koncentrované.
Portfolio (5)