Francie, Aix-En-Provence
...S našimi cracOmalt s paprikou a kaštanem to bude horké! Tento výbušný recept na bázi dužiny paprik z místní řemeslné tabasco omáčky a mouky z ardéchoiských kaštanů vám poskytne krásnou rovnováhu mezi sladkostí a pálivostí. Různé pečlivě vybrané mouky (kaštanová, cizrnová, z lískových oříšků) umožňují postupně odhalit sílu tabasco papriky z Drôme, která je spojena s různými kořením a bylinkami...
Portfolio (9)
Německo, Nürnberg
... rostlinného oleje. Krémová náplň se obvykle skládá z směsi práškového cukru, vanilkového extraktu a rostlinného tuku. Přesný recept se může mírně lišit v závislosti na regionu nebo konkrétní variantě produktu. Oreo sušenky jsou známé svým charakteristickým designem, který zahrnuje vroubkovaný okraj a embosované logo na jedné straně vafle. Jsou oblíbené u lidí všech věkových kategorií a mohou být konzumovány jako samostatná svačina nebo použity v různých receptech na dezerty.
Portfolio (186)
Francie, Appietto
...Sáček canistrelli (Biscuttini) s citronem. Delikátní korsické sušenky čtvercového tvaru vyrobené podle tradiční receptury. Hmotnost: 350 g Složení: Pšeničná mouka, Cukr, Slunečnicový olej, Vejce, Semena anýzu 2% Skladování: Uchovávejte na suchém místě a chráněné před teplem Nutriční hodnoty na: 100 g Energie: 2057 kJ (490 kcal) Tuky: 20 g Nasycené mastné kyseliny: 1,7 g Sacharidy: 71 g z toho Cukry: 29 g Bílkoviny: 5,7 g Sůl: 0,37 g...
Portfolio (118)
Německo, Schlüsselfeld
...Náš tým zkušených odborníků na výzkum a vývoj s vámi úzce spolupracuje na vytvoření profesionální a tržně konkurenceschopné formule pro proteinovou tyčinku, energetickou tyčinku nebo výživovou tyčinku. Zaměříme se na následující klíčové oblasti:...
Portfolio (69)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Tento recept je neuvěřitelně jednoduchý (samozřejmě s N2O bombičkami) a je to ideální slaná pochoutka pro ty, kteří chtějí ochutnat něco lahodného, ale nemají moc času trávit v kuchyni. Příprava trvá méně než půl hodiny a vystačí pro přibližně 8 až 10 osob na Grahamových sušenkách. Můžete ho také uchovávat v lednici až 4 dny, aniž by se zhoršil. Oxid dusný z krémové bombičky ve skutečnosti...
Portfolio (241)
Španělsko, San Vicente Del Raspeig, Alicante
...Nabízíme vám recept na měkký a nadýchaný korpus, ideální pro přípravu jakéhokoli typu dortu nebo odvozeného produktu s maximálními vlastnostmi. Disponujeme širokou škálou chutí a textur, od našich tradičních korpusů pro klasické dorty až po speciální kreace pro gurmánské produkty a autorskou cukrářskou výrobu.
Odpovídající produkty
Sušenky
Sušenky
Další produkty
Biskvitové pláty
Biskvitové pláty
Portfolio (3)
Francie, Montauroux
...Rotativy mají tu zvláštnost, že mají válec s formáty, do kterých se pod tlakem umístí těsto, aby vytvořilo vzor sušenky. Výhodou rotativy je, že na sušence můžeme psát, vytvářet dvourozměrné obrázky a dávat jí tvar, jaký chceme. Těsto, které se má použít, musí být křehké s určitou hladinou tuku. Naši odborníci budou k dispozici, aby vám pomohli při uvedení do provozu a pomohli vám najít nejlepší...
Portfolio (56)
Francie, Malataverne
... mantecada. Někteří tvrdí, že recept pochází z města Estepa, obce v provincii Sevilla, zatímco jiní zmiňují Antequeru, město v provincii Malaga, kde se nachází velmi stará freska, která jasně odkazuje na mantecados, které se tam kdysi vyráběly. Dodávají, že dlouho předtím, než mantecados ze sevillských zemí dosáhly svého současného úspěchu, dílny v Antequeru zásobovaly španělský královský dvůr.
Portfolio (188)
Řecko, Ionia, Thessaloniki
...že její původ je v Persii (dnešní Írán) a že byla do Evropy zavedena Turky, Maďaři a Italové si nárokují její otcovství. Objevila se v 8. století na Východě, kde byla cukrovinkou v harému. Název Marcipán pochází od názvu mince Mauthaban, která byla v oběhu ve městě Byzanc. Čistá hmotnost: 140g...
Portfolio (13)
Francie, Biguglia
...Tvarohové sušenky Zuccaru Sušenky s švestkami a kakaovými boby Recept pro 8 osob ● 60 g plátkových mandlí ● 120 g cukru U Zuccaru Cukr Gourmand se švestkami a kakaovými boby O Mà! ● 40 g mouky ● 4 bílky ● 60 g másla ● 1 špetka soli Předehřejte troubu na 180 °C. Smíchejte Cukr Gourmand se švestkami a kakaovými boby O Mà! s moukou, plátkovými mandlemi a solí ve velké míse. Přidejte bílky a...
Portfolio (68)
Francie, Paris
... než 50 % světové produkce meruněk pochází z oblasti Středomoří. Recept na veganské sušenky s meruňkami: 160 g pšeničné mouky T65 70 g hnědého třtinového cukru 1/2 lžičky skořice 1 špetka soli 6 lžic olivového oleje 6 lžic rostlinného mléka 10 sušených meruněk v jablečné šťávě Ean13:3770010599142 Reference:AbricotBioFr1...
Portfolio (133)
Francie, Mudaison
...Autentický recept s pravou chutí brambor, vylepšený vařením při nízké teplotě. Tlustý chip, lehce slaný a s nízkým obsahem tuku (o 30 % méně tuku než chipsy na trhu).
Portfolio (2)
Itálie, Lozzo Di Cadore
Náš pekárenský závod vznikl v roce 1952 a stále více se specializuje na výrobu sušenek proslulé chuti. Starobylý a cenný recept, propracovaná a stále řemeslná metoda zpracování, ingredience nejvyšší kvality, to vše dohromady tvoří jedinečnost a originalitu našich produktů. Z spojení minulosti, reprezentované uměleckou reinterpretací receptů z jiných časů, a přítomnosti, kterou vyjadřuje moderní...
Belgie, Mouscron
Biscuiterie je rodinná firma, která soustředí veškeré své know-how na výrobu makronek a skořápek makronek. Naše balení ve velkém nebo jednotlivě nám umožňuje reagovat na širokou poptávku: nezávislí gastronomové, velkoobchodníci, distribuce, catering… Vyvinuli jsme jedinečný recept na čerstvé makronky, které mají DLUO 3 měsíce pro makronky a 12 měsíců pro skořápky makronek. Je to alternativa mezi...
Rodinná tradice sahající až do roku 1924. Tato okouzlující cesta začala v malinké pekárně. Příběh psaný čtyřmi generacemi, sledující stopu lahodných sušenek a chutných pečiv. Chutné výtvory našich kuchařů se staly hlavními postavami. Máme jeden recept na to, jak být součástí skvělých setkání, doprovázet teplé rozhovory, pomáhat s sladkým shonem a sdílet chuť života.
Portfolio (8)
Francie, Montbozon
Výroba sušenky Montbozon v Haute-Saône (Francie). Recept na autentickou sušenku Montbozon není novinkou. Všechno to začalo dávno, na dvoře krále Ludvíka XVI. Je to revoluce, že dnes si může každý vychutnat sušenku Montbozon. Předtím, než se dostala do spíží Francouzů, dělala senzaci ve Versailles, zejména u královského páru. Pak přišla Francouzská revoluce v roce 1789. Králův kuchař, na útěku...
Řecko, Kalybia
... výhradně v Řecku, dodržuje všechny evropské předpisy pro bezpečnost a kvalitu potravin. Vyrábíme také váš vlastní recept výhradně pro potřeby vaší firmy. Balení a tisk vašeho loga na individuální balení jakékoli velikosti podle vašeho výběru. Distribuujeme v Řecku a po celém světě. Těšíme se, že společně vytvoříme vaše vlastní produkty.
Portfolio (9)
Španělsko, Valencia, Spain
... suroviny a tradiční metody k výrobě skvělých produktů a k pěstování vášně pro vytváření lahodného, jednoduchého jídla. Naše kvalita závisí na dodavatelích, kteří nám poskytují vynikající suroviny. Neustále spolupracujeme na zlepšování procesů a produktů a zajišťujeme, aby v našich chlebech nic nechybělo. Doufáme, že náš recept na úspěch povede k dalším 100 letům mezinárodní expanze našich produktů. Co můžeme slíbit, je, že Valentina nikdy nekompromituje kvalitu a vášeň, aby každý mohl vyzkoušet naše produkty.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play