Maďarsko, Budapest
... zelenina a olivy převedeny do velkých nádrží, které jsou naplněny roztokem nálevu, který se skládá z vody a 10 % soli. Fermentační proces trvá až tři měsíce. Tento proces je nezbytný k rozložení cukru v zelenině a k produkci oxidu uhličitého, aby nakládaná zelenina mohla být skladována po mnoho měsíců po zabalení. Jakmile je fermentační proces dokončen, zelenina a olivy jsou vyjmuty z nálevu a...
Portfolio (59)
...Jsme velkoobchodníci se solené vepřové nohy v láku. Exportujeme solené vepřové nohy v láku po celé Evropě a Africe. Naše produkty jsou nejvyšší kvality a jsou skladovány za přísných podmínek, aby byla zajištěna čerstvost a chuť. Naši zákazníci si cení stálé vysoké kvality a rychlého dodání našich produktů.
Portfolio (128)
Německo, Dissen
... na pánvi. Zaručují optimální, stabilní vzhled po celou dobu trvanlivosti. Mohou být individuálně upraveny podle obsahu soli. Mohou být aplikovány pomocí systému obalování moukou nebo suchého povlaku. Obalovací směsi pro pečení pro obalování specialit pohodlné přípravy. Různé typy, včetně bezlepkových, jsou k dispozici a mohou být nabízeny s kořením i bez něj.
Francie, Guérande
...Sušená na slunci, Sůl Šedá s Persillade odhaluje svou jedinečnou chuť ve všech vašich pokrmech a salátech. Používán po tisíciletí, česnek, velmi oblíbené koření, je již dlouho součástí francouzské kulinářské tradice. V kuchyni toto koření zvýrazňuje a povyšuje chuť vašich pokrmů. Petržel je nezbytností v kuchyni. Jak koření, tak ozdoba, přináší svou svěžest a vůně do mnoha příprav. Tradičně se používá: Na posypání nebo na konci vaření: zálivky, rajčata v salátu, dušená ryba, mušle na víně, dušené brambory. SKU:SGP250...
Portfolio (42)
Španělsko, Murcia
Španělsko, Boiro (a Coruña)
...Tuňák s žlutou ploutví, s 60 % méně tuku než standardní varianta v oleji, ale se všemi chutěmi! NETTO Hmotnost: 180 g (3x 60 g) ODTĚŽENÁ Hmotnost: 168 g (3 x 56 g) ENERGETICKÁ HODNOTA: 150 kcal (632 kJ) TUKY: 5,1 g SACHARIDY: 0 g BÍLKOVINY: 26 g SŮL: 1,3 g...
Portfolio (10)
Španělsko, Santoña (cantabria)
...Chutné filety z ančoviček z Kantábrie v olivovém oleji. Vyrobeno tradičním způsobem, zralé, čisté a s ideálním množstvím soli. Spotřebujte nejlépe do 1 roku od data výroby. Polokonzervované, uchovávejte mezi +5 °C a +12 °C. Po otevření obalu zakryjte olejem a spotřebujte do 5 dnů. Osoby s intolerancí na ryby by se měly vyhnout konzumaci. Naše produkty zpracováváme s láskou a respektem, což poznáte na svém stole. Ingredience: Filety z ančoviček, olivový olej a sůl Čistá hmotnost: 50 g Hmotnost po scedění: 28 g SKU: RR-50...
Portfolio (10)
Francie, Boulogne-Sur-Mer
...Certifikovaný MSC tuňák je skvělou volbou pro ty, kteří hledají udržitelné a chutné mořské plody. Tento ryba je lovena odpovědně, což zaručuje zachování zásob tuňáka pro budoucí generace. Certifikát MSC je zárukou kvality a environmentální odpovědnosti, zajišťující, že tuňák je uloven eticky. S jeho pevným a chutným masem je tuňák ideální pro různé recepty, od sushi po grilované pokrmy. Jeho...
Odpovídající produkty
Thon MSC
Thon MSC
Další produkty
Bar
Bar
Portfolio (8)
...MARINOVANÉ ANČOVIČKY: Vylepšené směsí slunečnicového oleje, octa, pálivé paprikové omáčky a soli. Jedna z nejklasičtějších, ale nejoblíbenějších mořských chutí, ančovičky jsou prezentovány v marinované formě, přinášející svou jedinečnou chuť na vaše stoly.
Portfolio (5)
Španělsko, El Prat De Llobregat
Španělsko, Santoña-Cantabria
... další fázi - ručnímu odstraňování kůže, což spočívá v tom, že síťkami odstraňujeme kůži z každé ryby vytažené ze soli, jednu po druhé. Tímto způsobem si zachováváme všechny vlastnosti a charakteristiky suroviny. Následně se ryby krájí, myjí a lisují. Posledními fázemi jsou filetování a balení do olivového oleje.
Portfolio (14)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play