Itálie, Marmirolo
...PASTAPIU je mouka z měkké pšenice typu '00', navržená pro výrobu čerstvé těstoviny. Díky vysoké plasticitě a elasticitě, kterou zajišťuje dobrý obsah bílkovin, je PASTAPIU charakterizována konstantní velikostí zrn a množstvím popela nižším než 0,45%; tyto vlastnosti ji činí vhodnou pro výrobu čerstvé těstoviny, která nezšedne a udržuje si svou charakteristickou barvu po více dní. PASTAPIU je...
Portfolio (56)
Francie, Condé-Sur-Marne
...Příroda je těstovina vyrobená z měkké pšenice z T45 mouky, nejčistší mouky. Její tvar ve tvaru mušle připomíná tradiční těstoviny, ideální pro zachycení krémových a lahodných omáček. Čistá hmotnost: 400g...
Portfolio (17)
Litva, Kaunas
... správnou funkci trávicího traktu, stejně jako vitamin E a bílkoviny nezbytné pro tělo. Během vaření těstoviny zachovávají svou výživovou hodnotu, cenné vlastnosti zrna a dodávají pokrmům zvláštní chuť. Nutriční hodnoty: 100 g Energetická hodnota: 1494 kJ / 357 kcal Tuky Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g 0,5 g Sacharidy Z toho cukry: 76,0 g <0,3 g Bílkoviny: 11,0 g SŮL: 0,5 g*...
Portfolio (23)
Francie, St Sulpice De Faleyrens
...Složení: 100% Měkká pšeničná mouka a voda Vaření: maximálně 4 až 6 minut Skladování: na suchém a mírném místě. 4 Tvary: Penne, Spirálky, Mušle a Curvi Rigati Alergen: Gluten Těstoviny: 500g...
Portfolio (10)
Belgie, Anderlecht
... makarony, spoglia 2x85 mm plát těstovin, Stroj splňuje normy "CE" platné v oblasti bezpečnosti a hygieny. Spodní ventilátor pro rychlé sušení těstovin na výstupu. Tento stroj je navržen pro výrobu těstovin z surovin, jako je mouka z tvrdé nebo měkké pšenice s přidáním vody a/nebo vajec, nebo dokonce špenátu pro zelené těstoviny nebo rajčatového protlaku pro červené těstoviny. Několik praktických rad...
Portfolio (189)
Spojené království, London
... nejvyšší, první a druhé třídy. Skupina B: vyrobeno z mouky z měkké sklovité pšenice nejvyšší a první třídy. Skupina C: vyrobeno z pšeničné pekařské mouky nejvyšší a první třídy. Tvrdé odrůdy pšenice mají vyšší obsah lepku a nižší obsah škrobu než měkké. Těstoviny vyrobené z nich mají nižší glykemický index. Stupeň uvaření těstovin se může lišit v závislosti na jejich typu a místních tradicích. #pasta #spaghetti #macaroni #vermicelli #flour...
Portfolio (7)
Itálie, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate Chicche Napoletane jsou chutnou alternativou k klasickým gnocchi, typickému pokrmu italské tradice. Vznikly z původního receptu, který kombinuje vybrané brambory a mouku z měkké pšenice. Naše Chicche Napoletane jsou vyrobeny pouze z čerstvých brambor, kvalitních surovin, které vyjadřují silnou regionální charakteristiku. Korespondence mezi čerstvou a suchou těstovinou: Udělat z kvality volbu pro lepší život. 270 kcal/100g pro čerstvé těstoviny 350 kcal/100g pro suché těstoviny Čerstvé středomořské těstoviny vyrobené v Itálii "Neapol" Chlazená doprava Stef...
Portfolio (4)
Francie, Melle
...Balení: - 500gramový sáček Složení: - Mouka* z tvrdé pšenice, Mouka* z měkké pšenice (Původ Poitou-Charentes) - Čerstvá vejce z volného chovu Modro-Bílé-Srdce (Původ Francie) - Voda * Alergenní složky...
Portfolio (31)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play