...PASTAPIU je mouka změkképšenice typu '00', navržená pro výrobu čerstvé těstoviny.
Díky vysoké plasticitě a elasticitě, kterou zajišťuje dobrý obsah bílkovin, je PASTAPIU charakterizována konstantní velikostí zrn a množstvím popela nižším než 0,45%; tyto vlastnosti ji činí vhodnou pro výrobu čerstvé těstoviny, která nezšedne a udržuje si svou charakteristickou barvu po více dní.
PASTAPIU je...
...Příroda je těstovina vyrobená změkképšenicez T45 mouky, nejčistší mouky. Její tvar ve tvaru mušle připomíná tradiční těstoviny, ideální pro zachycení krémových a lahodných omáček.
Čistá hmotnost: 400g...
... správnou funkci trávicího traktu, stejně jako vitamin E a bílkoviny nezbytné pro tělo. Během vaření těstoviny zachovávají svou výživovou hodnotu, cenné vlastnosti zrna a dodávají pokrmům zvláštní chuť.
Nutriční hodnoty: 100 g
Energetická hodnota: 1494 kJ / 357 kcal
Tuky Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g 0,5 g
Sacharidy Z toho cukry: 76,0 g <0,3 g
Bílkoviny: 11,0 g
SŮL: 0,5 g*...
...Složení: 100% Měkká pšeničná mouka a voda
Vaření: maximálně 4 až 6 minut
Skladování: na suchém a mírném místě.
4 Tvary: Penne, Spirálky, Mušle a Curvi Rigati
Alergen: Gluten
Těstoviny: 500g...
... makarony,
spoglia 2x85 mm plát těstovin,
Stroj splňuje normy "CE" platné v oblasti bezpečnosti a hygieny.
Spodní ventilátor pro rychlé sušení těstovin na výstupu.
Tento stroj je navržen pro výrobu těstovin z surovin, jako je mouka z tvrdé nebo měkképšenice s přidáním vody a/nebo vajec, nebo dokonce špenátu pro zelené těstoviny nebo rajčatového protlaku pro červené těstoviny.
Několik praktických rad...
... nejvyšší, první a druhé třídy.
Skupina B: vyrobeno z mouky změkké sklovité pšenice nejvyšší a první třídy.
Skupina C: vyrobeno z pšeničné pekařské mouky nejvyšší a první třídy.
Tvrdé odrůdy pšenice mají vyšší obsah lepku a nižší obsah škrobu než měkké. Těstoviny vyrobené z nich mají nižší glykemický index.
Stupeň uvaření těstovin se může lišit v závislosti na jejich typu a místních tradicích. #pasta #spaghetti #macaroni #vermicelli #flour...
...Chicche Napoletane di Patate
Chicche Napoletane jsou chutnou alternativou k klasickým gnocchi, typickému pokrmu italské tradice. Vznikly z původního receptu, který kombinuje vybrané brambory a mouku změkképšenice. Naše Chicche Napoletane jsou vyrobeny pouze z čerstvých brambor, kvalitních surovin, které vyjadřují silnou regionální charakteristiku.
Korespondence mezi čerstvou a suchou těstovinou:
Udělat z kvality volbu pro lepší život.
270 kcal/100g pro čerstvé těstoviny
350 kcal/100g pro suché těstoviny
Čerstvé středomořské těstoviny vyrobené v Itálii "Neapol"
Chlazená doprava Stef...