Společnost İpek Bulgur byla založena v Mardinu v roce 1990 a vyrábí Mardin Bulgur, což je geograficky registrovaná značka. Společnost si vybudovala jméno na národních i mezinárodních trzích. Mardin Bulgur je vyráběn ze 100% tvrdé pšenice a jednou z nejdůležitějších vlastností Mardin Bulguru je jeho neměnná chuť a aroma při vaření. Pod značkou İpek Bulgur se prodávají značky İpek, Tay, Çemeli, Erdo...
Jsme jednou z předních společností v oblasti výroby a zpracování bulguru (hrubý, střední a jemnýbulgur), kuskusu, dšičky a strouhané pšenice. Také máme plnicí linku pro různé luštěniny a obiloviny, jako je čočka. Naše výrobní kapacita je 60 tun denně pro výrobu bulguru a 50 tun pro výrobu strouhané pšenice. Kromě kvality našich produktů nabízíme služby na nejvyšší úrovni, abychom zajistili úplnou spokojenost našich zákazníků. Naším mottem je kvalita a závazek.