Španělsko, La Garriga
...střední velikosti, což mu poskytuje hrubší texturu než jemný bulgur. Je to tradiční ingredience v kuchyni Blízkého východu, Středomoří a dalších částech světa díky své snadné přípravě a nutričním výhodám. Tento typ bulguru je všestranný a používá se v různých receptech, včetně salátů, pilafů, dušených pokrmů a jako příloha podobná rýži nebo quinou. Textura středního bulguru ho činí ideálním pro pokrmy, které vyžadují pevnější strukturu, jako jsou náplně nebo obilné saláty, poskytující mírně ořechovou chuť a příjemnou konzistenci.
Portfolio (141)
...Jemný bulgur (také nazývaný "bulghur" nebo dokonce "bulghul") je celozrnný produkt vyrobený z tvrdé červené zimní pšenice. K jeho výrobě se zpracovávají loupané pšeničné zrna, aby se odstranilo malé množství otrub, poté se napařují, suší a drtí na jemnou zrnitost.
Portfolio (39)
Ukrajina, Pervomaysky
...Po vyzkoušení jednou budete pravidelně připravovat pokrmy z bulguru. TM "TERRA" jemný bulgurový zrno je vhodné pro přípravu lahodných příloh, náplní, salátů a polévek. Naše produkty jsou již známé a oceňované gurmány ve 45 zemích světa. Technologie zpracování celého zrna pšenice, ze kterého je finální produkt vyroben, umožňuje zachovat všechny užitečné vlastnosti. Bulgur je snadno vstřebáván tělem a v chuti se nijak neliší od rýže.
Portfolio (123)
Turecko, Mardin
Společnost İpek Bulgur byla založena v Mardinu v roce 1990 a vyrábí Mardin Bulgur, což je geograficky registrovaná značka. Společnost si vybudovala jméno na národních i mezinárodních trzích. Mardin Bulgur je vyráběn ze 100% tvrdé pšenice a jednou z nejdůležitějších vlastností Mardin Bulguru je jeho neměnná chuť a aroma při vaření. Pod značkou İpek Bulgur se prodávají značky İpek, Tay, Çemeli, Erdo...
Portfolio (7)
Turecko, Sanliurfa
...Jemný bulgur, pilaf bulgur, hrubý bulgur. Různé alternativy balení. Výroba privátní značky je k dispozici.
Odpovídající produkty
Bulgur - Zdravá Obilovina
Bulgur - Zdravá Obilovina
Portfolio (1)
Francie, Olivet
...Reference 3380380023798 Bulgur je vedlejší produkt tvrdé pšenice, zbavený obalu, předvařený v páře, sušený a drcený. Bulgur se vaří jako rýže, v dvojnásobném objemu vody, dokud není úplně absorbován a odpařen. Obvykle je možné nahradit rýži bulgurem v pokrmech na bázi rýže. Bulgur je vedlejší produkt tvrdé pšenice, zbavený obalu, předvařený v páře, sušený a drcený. Bulgur se vaří jako rýže, v dvojnásobném objemu vody, dokud není úplně absorbován a odpařen. Obvykle je možné nahradit rýži bulgurem v pokrmech na bázi rýže.
Portfolio (114)
Turecko, kahramanmaras
Jsme jednou z předních společností v oblasti výroby a zpracování bulguru (hrubý, střední a jemný bulgur), kuskusu, dšičky a strouhané pšenice. Také máme plnicí linku pro různé luštěniny a obiloviny, jako je čočka. Naše výrobní kapacita je 60 tun denně pro výrobu bulguru a 50 tun pro výrobu strouhané pšenice. Kromě kvality našich produktů nabízíme služby na nejvyšší úrovni, abychom zajistili úplnou spokojenost našich zákazníků. Naším mottem je kvalita a závazek.
Populární země pro tento vyhledávací výraz