...střední velikosti, což mu poskytuje hrubší texturu než jemnýbulgur. Je to tradiční ingredience v kuchyni Blízkého východu, Středomoří a dalších částech světa díky své snadné přípravě a nutričním výhodám. Tento typ bulguru je všestranný a používá se v různých receptech, včetně salátů, pilafů, dušených pokrmů a jako příloha podobná rýži nebo quinou. Textura středního bulguru ho činí ideálním pro pokrmy, které vyžadují pevnější strukturu, jako jsou náplně nebo obilné saláty, poskytující mírně ořechovou chuť a příjemnou konzistenci.
...Jemnýbulgur (také nazývaný "bulghur" nebo dokonce "bulghul") je celozrnný produkt vyrobený z tvrdé červené zimní pšenice. K jeho výrobě se zpracovávají loupané pšeničné zrna, aby se odstranilo malé množství otrub, poté se napařují, suší a drtí na jemnou zrnitost.
...Po vyzkoušení jednou budete pravidelně připravovat pokrmy z bulguru. TM "TERRA" jemný bulgurový zrno je vhodné pro přípravu lahodných příloh, náplní, salátů a polévek. Naše produkty jsou již známé a oceňované gurmány ve 45 zemích světa.
Technologie zpracování celého zrna pšenice, ze kterého je finální produkt vyroben, umožňuje zachovat všechny užitečné vlastnosti. Bulgur je snadno vstřebáván tělem a v chuti se nijak neliší od rýže.
Společnost İpek Bulgur byla založena v Mardinu v roce 1990 a vyrábí Mardin Bulgur, což je geograficky registrovaná značka. Společnost si vybudovala jméno na národních i mezinárodních trzích. Mardin Bulgur je vyráběn ze 100% tvrdé pšenice a jednou z nejdůležitějších vlastností Mardin Bulguru je jeho neměnná chuť a aroma při vaření. Pod značkou İpek Bulgur se prodávají značky İpek, Tay, Çemeli, Erdo...
...Reference
3380380023798
Bulgur je vedlejší produkt tvrdé pšenice, zbavený obalu, předvařený v páře, sušený a drcený.
Bulgur se vaří jako rýže, v dvojnásobném objemu vody, dokud není úplně absorbován a odpařen. Obvykle je možné nahradit rýži bulgurem v pokrmech na bázi rýže.
Bulgur je vedlejší produkt tvrdé pšenice, zbavený obalu, předvařený v páře, sušený a drcený.
Bulgur se vaří jako rýže, v dvojnásobném objemu vody, dokud není úplně absorbován a odpařen. Obvykle je možné nahradit rýži bulgurem v pokrmech na bázi rýže.
Jsme jednou z předních společností v oblasti výroby a zpracování bulguru (hrubý, střední a jemnýbulgur), kuskusu, dšičky a strouhané pšenice. Také máme plnicí linku pro různé luštěniny a obiloviny, jako je čočka. Naše výrobní kapacita je 60 tun denně pro výrobu bulguru a 50 tun pro výrobu strouhané pšenice. Kromě kvality našich produktů nabízíme služby na nejvyšší úrovni, abychom zajistili úplnou spokojenost našich zákazníků. Naším mottem je kvalita a závazek.