Turecko, Izmir
...Půlené Rajčata typu Roma, která se sklízejí v době maximální zralosti, přirozeně sušená na slunci, se solí jako konzervantem, pomocí tradiční metody pro rozvoj bohatého chuťového profilu, který je charakteristický pro přirozeně sušená rajčata.
Portfolio (14)
Turecko, Izmir
...Pěstujeme naše olivy v İzmiru a v okolí nejkvalitnějšího výrobního centra stolních oliv v Egejské oblasti a dodáváme našim zákazníkům přírodní a vysoce kvalitní produkty. Kromě toho v našich olivách nemáme žádné přísady ani konzervanty, sbíráme naše olivy, které produkujeme, zcela přirozeně s dobrými zemědělskými praktikami a bez použití pesticidů. Provádíme fermentaci pomocí soli a vody bez...
Turecko, Çorum
...Velké kapary o velikosti fine (11-13 mm) mají měkčí strukturu než ostatní kalibry. Kapary fine kalibru, které se používají v rybích receptech zahrnujících pečení v troubě, se také podílejí na přípravě různých omáček, které se hodí k masovým, rybím a kuřecím pokrmům. Přírodní kapary Naturelez, připravené v soli, neobsahují žádné přísady a byly sklizeny v oblasti Osmancık v Çorumu pomocí udržitelných zemědělských metod. Informace o produktu Kalibr: Fine (11-13 mm) Příprava: V soli Objem sklenice: 1000 cc Čistá hmotnost: 1 kg Hmotnost po scezení: 700 g...
Portfolio (10)
...Olivy Gemlik, které se během sklizně sbírají ručně jedna po druhé ze stromu, byly přirozeně fermentovány s přidáním vody a soli, což je činí připravenými k použití a balení. Kalibr: 291-320 Typ balení: 1 kg PET kbelík...
Portfolio (2)
... titanu. Oxid titaničitý se používá v mnoha produktech. Je to aditivum používané v potravinářském průmyslu. Působí jako bělící činidlo a činidlo zadržující vlhkost v kostkovém cukru, stolní soli, zubní pastě a mnoha cukrovinkách. Díky svým vlastnostem odrážejícím světlo, krycím a zesvětlujícím se také používá v barvách a kosmetických produktech, jako jsou opalovací krémy a make-up. Nejpreferovanější formy jsou rutil a anatase. Výběr pigmentů by měl být v souladu s...
Portfolio (161)
Turecko, Kocaeli-Www.qualityturkey.com
...Jodovaný nebo Jodový Přírodní Sůl Sůl zpracovaná mechanickou rafinací, která nezasahuje do užitečných prvků obsažených v soli, je díky své přirozené velikosti zdravou a vysoce kvalitní solí pro vaše stoly. Jodová suplementace, která je pro tuto sůl velmi důležitá podle potravinových předpisů, je přidávána automatickými systémy pod přísným dohledem. Při používání jodované soli je také důležité...
... vodu a sůl. Do našich produktů se rozhodně nedostávají žádné chemikálie, konzervanty ani přísady. Naše olivy jsou fermentovány pouze se solí a vodou po dobu až jednoho roku, než jsou zabaleny. • Přirozeně fermentované, • Žádné chemikálie nejsou použity, • Vysoký obsah aroma, • Fermentované v přirozeném stavu bez jakýchkoli přísad kromě soli, dlouho odpočívané, získávají chuť a jemnost, • Výsledný produkt je vysoké kvality.
Portfolio (9)
Turecko, Denizli
... zdrojem vlákniny. Méně soli může pomoci snížit výskyt srdečních onemocnění, vysokého krevního tlaku a mrtvice. Obecně jsou houby ideální potravinou pro všechny, kteří dbají na zdraví, a také pro pacienty s onemocněním srdce, vysokým krevním tlakem, cukrovkou a obezitou. Houby jsou také vynikajícím zdrojem bílkovin pro vegetariány. Pěstované houby jsou k dispozici k prodeji po celý rok. Přidejte je do...
Portfolio (5)
...sladké ovoce od světle hnědé po tmavě hnědou. Meruňky jsou vynikajícím zdrojem vitamínu C a draslíku a bez přidaných látek, konzervantů nebo soli a cukru jsou ideální zdravou svačinkou. Organické, přirozený zdroj vlákniny, přirozený zdroj železa a vitamínu A, přirozeně nízkotučné jídlo, bez lepku, bez umělých přísad, vhodné pro vegany a vegetariány.
Turecko, Izmir
... zpoždění, kde budou smíchány pouze s vodou a solí v podzemních fermentačních nádržích. Aby se nezkazila chuť, tlak se aplikuje pouze prostřednictvím speciálních kamenů shromážděných z Bergamy, Kozak. Naše fermentační metoda je jednou z tradičních technik, přirozené zrání oliv trvá 9-10 měsíců v podzemních nádržích, které jsou 15 minut čtyřikrát denně proplachovány vodou pro homogenní distribuci soli a...
Turecko, Aydin
... egejskému jídlu. Neoliva sušené přírodní černé olivy vyrobené z oliv odrůdy Domat z Egejské oblasti Turecka. Sušené přirozeně pouze se solí. V procesu nebyly použity žádné chemikálie ani aditiva. Obsahuje trochu extra panenského olivového oleje a je připraveno k okamžité konzumaci.
... olivy tureckého stylu jsou hlavními produkty Elive Oliv. Sůl konzervované černé olivy jsou zralé a zjemněné do plné zralosti pomocí mořské soli a vyznačují se svou bohatou, silnou chutí. Olejové konzervované černé olivy jsou ponechány, aby plně dozrály a přirozeně zrály, a poté jsou konzervovány olejem, aby každá oliva, která se dostane na stůl spotřebitele, byla plná své vlastní chuti. Přírodní...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play