Turecko, Izmir
...Extra panenský olivový olej je hlavní olivový olej, který se získává lisováním oliv bez tepla nebo syntetických látek. EVOO je přirozený džus z oliv a zachovává veškerou chuť, vůni a živiny, když je lisován při tom, co je známo jako první lisování. Chuť se může pohybovat od jemné a hladké po dobře ochucenou a výraznou, což může být něco jako naučená chuť.
... kvality, stejně jako komfort a estetiku, které nabízí. Je to nejbělejší dědictví, které má být předáno architektuře budoucnosti díky svému vynikajícímu designu a nežloutnoucí barvě. CO VÁM KOMPLETNÍ SYSTÉM NABÍZÍ 1. Má maximální odolnost vůči nárazům, zatížení větrem, atmosférickým a klimatickým podmínkám. 2. Funkčně a robustně používán po mnoho let bez zhoršení. 3. Je snadno použitelný a čistitelný. 4. Zachovává svou přirozenou barvu po mnoho let. 5. Oslovuje každou chuť různými barevnými možnostmi.
Portfolio (3)
Turecko, Izmir
... tepla, zlepšuje vůni, zajišťuje měkkou strukturu a zachovává stabilitu emulze. Potažené produkty: zvyšuje přilnavost, snižuje absorpci oleje během smažení. Cereálie: umožňuje bobtnání a křupavost. Dětská výživa: slouží jako stabilizátor pro zvyšování viskozity a vůně. Pudinky a další dezerty v práškové formě, jako jsou koláče, koblihy, palačinky a vafle: zvyšuje měkkost, tekutost a chuť, umožňuje kontrolu vlhkosti, absorpce, viskozity, difuze a celkové struktury produktu. Nikdy nezakrývá citlivé vůně.
Portfolio (10)
Turecko, Gemlik / Bursa
... Sıkım Zeytinyağı je balen v různých velikostech: 500 ml, 750 ml, 1 l, 2 l, 3 l a 5 l. Obecné vlastnosti Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı Kavlak Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı má kyselost 0,4 - 0,8 a je vyroben z oliv z oblasti Gemlik. Tento olivový olej má aromatickou chuť, kterou lze použít v různých oblastech (snídaně, saláty, předkrmy, teplá jídla). Kavlak Taş Baskı Soğuk Sıkım Zeytinyağı, získaný metodou lisování za studena, je správnou volbou pro ty, kteří hledají pravý olivový olej lisovaný na kameni.
Portfolio (9)
...Mikrovlnná trouba se úspěšně používá k ohřevu, sušení, pasterizaci a sterilizaci mnoha potravinových produktů. Ve srovnání s konvenčními metodami nabízí mikrovlnné zpracování následující výhody: * Ultrafastní pasterizace nebo sterilizace pumpovatelných tekutin minimalizuje ztráty živin, barvy a chuti; * Vzhledem k rychlému přenosu tepla jsou živiny a vitamíny, stejně jako chuť, senzorické...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play