Slovensko, Košice
... sýr je vyráběn tradičními metodami, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita a autentičnost. Jeho všestranná povaha z něj činí oblíbenou volbu mezi milovníky sýrů, nabízející nekonečné možnosti pro chutné jídlo a svačiny. Bohatá a slaná chuť Trappista brick cheese zvyšuje chuť jakéhokoli pokrmu, což z něj činí nezbytnou součást vaší sbírky sýrů.
Portfolio (64)
Polsko, Warszawa, Poland
...Gouda je holandský žlutý sýr vyrobený z kravského mléka. Je to zralý (polotvrdý) typ sýra. Produkt je k dispozici jako blok nebo kostka zabalená v fólii s žlutou nebo červenou barvou. Gouda se vyznačuje jemnou chutí, která se s délkou zralosti zesiluje. Chuť je jemná, něžná a aromatická s delikátní dochutí pasterizace, která může být mírně kyselá nebo pikantní. Má pevnou, hladkou texturu a...
Portfolio (278)
...Ruční stroj na krájení tvarů jak ve vertikálním, tak horizontálním směru, pomocí nerezového drátu. Umožňuje snadno rozdělit sýr na porce s přizpůsobenou hmotností a velikostí pomocí ručně odvíjeného drátu. Je vybaven centrálním otvorem pro zajištění stability a bezpečnosti během fáze krájení. Umožňuje rozdělit tvar na více částí, dokud nedosáhnete požadovaného množství plátků. Jeho kompaktní konstrukce se vejde do všech prostor, i těch nejmenších. Rozměry: 50x56x12 Materiál: nerezová ocel...
Portfolio (47)
Španělsko, Malagón
...Sýr vyrobený z pasterizovaného ovčího mléka Manchega a certifikovaný Regulačním výborem pro sýry Manchego s označením původu. Polotvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel - zralý 3 měsíce. Tvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel - zralý 6 měsíců. Tvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel Reserva - zralý 9 měsíců. Añejo sýr Manchego PDO Maese Miguel Gran Reserva - zralý 12 měsíců.
Portfolio (8)
Španělsko, Totanes
... Vyrábí se po celý rok. Rozlišujeme polotvrdý sýr od tvrdého podle doby zrání. První má dobu zrání od jednoho do tří měsíců, lisovanou hmotu, kompaktní, ale ne uzavřenou, s malými dutinami po celém řezu a s barvou žlutavě slámové na pozadí slonoviny, díky směsi tří druhů mléka. Tvrdý sýr má dobu zrání od tří do šesti měsíců. Všechny naše sýry jsou vyráběny bez potravinových aditiv a jsou bez lysozymu, natamyciny a sorbátů. Bez lepku.
Portfolio (6)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play