Španělsko, Xativa-Valencia
...Tyto kartonové podložky slouží jako základ pro uzení, solení, krájení a koláče. Jsou vhodné pro kontakt s potravinami, s veškerými zárukami kvality a bezpečnosti (ISO/BRC). Široká škála barev a tvarů na míru. Různé povrchové úpravy pro extra ochranu proti vlhkosti, tuku a pro ochranu produktu. Je také možné vyrábět formáty termoplasticky tvarované.
Portfolio (17)
Švýcarsko, Wollerau
... Zmrazování Zelenina ztrácí křehkost a vlhkost, maso mění barvu a ztrácí čerstvost, a ryby začínají zapáchat. Konzervování Nedostatek kontroly kvality v procesu konzervování může vést k znečištění konzervovaných potravin, což může způsobit vážné zdravotní problémy. Uzení Umělý kouř je škodlivější než skutečný kouř kvůli vysokým hladinám polycyklických aromatických uhlovodíků (PAHs), které se...
Portfolio (195)
Francie, Soreze
...stejně jako při studeném uzení. Uzení za studena (pro dodání uzené chuti a konzervaci) se naopak provádí tak, že se co nejvíce omezuje vzestup teploty v udírně. Tradičně stačí odstranit uhlíky, které mohou sloužit k zapálení, jakmile se piliny spálí. Uzení za studena je na tomto modelu usnadněno, protože je možné vyjmout zásuvku na piliny z udírny a připojit ji k příslušenství pro studené uzení...
Portfolio (195)
Francie, Thiais
...Fumoir na teplé potraviny pro velkovýrobu, který dokonale spojuje tradiční uzení s dřevěnou pilinou a vysokou technologií: elektronické ovládání, digitální nastavení a zobrazení teploty .... Vybavená velkou kouřovou komorou z nerezové oceli, která může pojmout až 8 grilů o rozměrech 900 x 660 mm pro ploché uzené produkty nebo tyče s háčky pro zavěšené produkty.
Portfolio (82)
Francie, Vendin Le Vieil
Závody Simon-Dutriaux, nacházející se poblíž Lens v Pas-de-Calais, jsou výsledkem fúze dvou společností; Simon, založený v roce 1886 a původně specializovaný na marinované produkty, a Dutriaux, založený v roce 1935, který se zaměřoval na uzení ryb. V roce 2008 jsme se připojili ke skupině Floridienne. Tato belgická skupina dnes zaujímá vedoucí postavení na evropské a světové úrovni v oblasti potra...
Odpovídající produkty
Pomazánkový Tuniakový Salát 300g
Pomazánkový Tuniakový Salát 300g
Portfolio (1)
Španělsko, Sant Fruitós De Bages
...Potravinářská barva pro značení masa. Ruční a tiskové značení. Naše barvy zaručují dokonalé značení na čerstvém mase, i po procesech solení, uzení nebo zmrazování. Značka je jasně viditelná. Barva pro MER. Dostupné v baleních po 1, 5 a 25 litrech. Barvy: hnědá, červená a modrá.
Portfolio (9)
Francie, Plailly
... LUTETIA bylo nainstalováno po celém světě pro provádění operací rozmrazování, solení, fázového kumulování, tepelných úprav, sušení a uzení, chlazení a kryogeniku. LUTETIA vyvíjí technologické procesy pro všechny vaše výrobky: Vepřové uzeniny (vařená šunka, slanina, paštiky), suché uzeniny (coppa, sušená šunka, sušená klobása, Cobourg), nakládané výrobky, zpracované drůbeží výrobky (drůbeží šunka, nugety), pečené a uzené kuřata, mořské plody (losos, hlavonožci).
Společnost vyrábí na základě svých vlastních národních a mezinárodních patentů a dbá na to, aby vždy splňovala nejpřísnější hygienické a bezpečnostní normy. Výroba a obchodování s...
Francie, MAURON
...Armor Inox: rodinná firma založená v roce 1972. Specializujeme se na konstrukci řešení pro vaření a chlazení a manipulaci s šunkami a hotovými jídly. Míchání, solení, systém rozmrazování, formování, vaření/chlazení šunek a hotových jídel, kryogenní obalování produktů IQF, pasterizace, přenos a zásobování kráječů, kontinuální vaření/chlazení produktů jako jsou klobásy. Certifikace ISO 9001-2000...
Belgie, Izier
Objevte pravé přírodní uzeniny z Durbuy: Máme široký sortiment uzenin a řemeslných uzenářských výrobků, všechny vyrobené podle TRADICE. Objevte autentickou chuť! Všechny naše uzeniny jsou vyráběny ručně. U nás žádné průmyslové solení, ale tradiční metody. Uzení probíhá také tradičně, s použitím dubové piliny. Cobourg: Srdce šunky, ručně solené na sucho, uzené nebo ne. Ořech: Jemná část šunky...
Španělsko, Cartagena
S zkušenostmi získanými během více než 40 let práce ve prospěch spotřebitelů se Ricardo Fuentes e Hijos stal lídrem v oblasti solení a uzení v naší zemi, každý den roste, otevírá se novým trhům, inovuje, hledá nejlepší technické alternativy a zvyšuje kvalitu svých produktů.
Belgie, Eupen
Van Hees představuje širokou škálu produktů v oblasti koření a dochucovadel; konzervanty, emulgátory, barviva, červenidla, zvýrazňovače chuti, koření, aroma, směsi pro čerstvé maso, směsi na kebab, směsi pro uzení, směsi pro solení, směsi pro sušenou klobásu, směsi pro sušenou šunku, směsi pro uzeniny, směsi pro vařené uzeniny...
Francie, Carentan
...Společnost William & James se nachází v Carentanu v Normandii. Specializuje se na uzení vysoce kvalitního lososa a pstruha. Od celého ryby až po balení vašeho uzeného lososa uplyne několik dní, během nichž probíhá přísný výběr, poté následuje solení suchou solí, následované uzením při nízké teplotě a nakonec řezání tenkých plátků nožem. Tyto různé kroky zajišťují kvalitu produktů William & James, která spočívá na řemeslném umění (značka Maître Artisan), čerstvosti a kvalitě surovin.
Belgie, Jumet
Specialista na kvalitní ručně vyráběný uzený losos. Ruční solení suchou solí a jemné uzení při nízké teplotě z něj činí vysoce kvalitní produkt, který je mezinárodně uznáván odborníky v oboru. Kromě tradičního uzeného lososa se také staly nezbytnými vařený a studeně uzený losos, stejně jako losos belle-vue. Ruční krájení prováděné neustále specializovaným týmem, speciální řezy na kostičky, kostky...
Ukrajina, Kropyvnickij
Iværksætter. 1. Rybářství na Ukrajině. Hledá dodavatele. Zájem o čerstvé a mražené ryby a mořské plody. Velkoobchod. 2. Má možnost zpracovávat suroviny ve specializovaných firmách na Ukrajině: solení, uzení, sušení, výroba konzerv s následným dodáním na trh EU.
Litva, Vilnius
... exportu. Navíc používáme různé techniky k zpracování našich rybích produktů, včetně uzení, filetování, solení, sušení a zmrazování. Náš důraz na kvalitu a čerstvost nám umožňuje získat důvěru renomovaných partnerů, jako jsou Bonesca a DaySeaDay. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (45)
Belgie, Bruxelles
Ve společnosti Saveurs Gourmandes je uzený losos vyráběn ručně v jejich dílnách, je přímo dovážen z Norska a všechny výrobní kroky, jako je filetování, solení, sušení, uzení a krájení, jsou zpracovány výhradně v našich výrobních dílnách. Krájení se provádí pouze ručně, aby se dosáhlo vynikající kvality! Jejich výrobní dílny jsou certifikovány AFSCA, aby vám zajistily čerstvost a sledovatelnost potravinového řetězce.
Francie, Fleville Devant Nancy
STALE PROCESSING se specializuje na výrobu strojů na solení ve všech jeho formách (injekce, ponoření, masáž, vakuová osmóza...) a na tepelnou úpravu (sušení, vaření suché a mokré, studené nebo teplé uzení...). Jsme specialisté na vybavení pro uzenářství a solení, které umožňuje zpracování potravin, jako jsou například: nugety, masové kuličky, mleté hovězí maso nebo jarní závitky. Mezi našimi...
Francie, Hoerdt
... buňky, uzení, pečení, chlazení, atmosférické míchače, vakuové míchače, injektory, kráječe, solení, uzení, dávkování, směsi pro maso, ryby, pece, sušárny, udírny, vařiče, emulgační zařízení pro polévky, omáčky, majonézu, hořčici, systémy zavěšení a loupání, systémy porciování a krájení klobás, formovače obalovače, zařízení na vaření a fritézy, zmrazovače, zařízení pro manipulaci a přepravu, myčky, mycí tunely.
Itálie, Albinea
Zařízení, dopravní systémy, vybavení pro zpracování masa a potravinářský průmysl...
Itálie, Castelnuovo Rangone
Nerezové zařízení pro potravinářský průmysl...
Itálie, Luzzara
Itálie, Mamiano Di Traversetolo
Itálie, Pandino
Itálie, Parma
Itálie, Fontevivo
Itálie, Modena
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play