Francie, Laissac
... 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, sušené hovězí maso Aubrac vám nabízí uzeninu bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Jinak se o vše postará příroda v našich sušárnách, kde se jemně suší tyto krásné celé kusy masa, ručně solené a kořeněné. Toto řemeslné sušené hovězí maso Aubrac vyjde ze sušáren po 3 až 4 měsících, aby bylo jemně nakrájeno a umístěno do Popine. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 60g DLC: 90 dní...
Portfolio (29)
...Jsme dodavatelé solené Halal ovčí a vepřové střívka, která jsou známá svou vysokou kvalitou. Naše produkty jsou ideální pro výrobu uzenin a jsou vyváženy po celém světě. Garantujeme vysokou kvalitu a čerstvost, stejně jako konkurenceschopné ceny. Spolehněte se na naše zkušenosti v mezinárodním obchodě, abyste našli nejlepší uzenářské výrobky pro vaše potřeby.
Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
Od svých počátků se Max Zander vyznačuje kvalitou svých produktů, které jsou vyráběny ručně v původním německém stylu. Od roku 1968 pokračujeme v úsilí udržovat stejnou kvalitu, která nám získala vaši důvěru. V Max Zander podrobujeme naše produkty přísnému systému řízení kvality a bezpečnosti potravin, od výběru čerstvých surovin a prvotřídních ingrediencí až po hotový výrobek, s cílem zajistit,...
Portfolio (28)
Belgie, Bruxelles
..."La Viande arrière" je populární volba pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Toto maso je pečlivě vybíráno pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Je ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupné v různých velikostech, "La Viande arrière" je perfektní pro profesionální i domácí kuchyně. Její praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, toto maso je nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Odpovídající produkty
Zadní maso
Zadní maso
Další produkty
Majonéza GALA s vejci
Majonéza GALA s vejci
Portfolio (26)
Itálie, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Portfolio (7)
...Děláme to s veškerou péčí, kterou si zaslouží jeden z nejvíce přítomných uzenin na stolech našich rodin. Pouze čerstvé kýty, vážící přes 15 kg, z těžkých italských prasat, solené a vonící směsí aromatických bylin. Pečlivě vykostěné, aby nedošlo k roztržení svalových vláken, je šunka pomalu vařena v parním peci při teplotě přibližně 68 °C. Toto je náš jednoduchý recept: kvalitní maso a péče o zpracování. Jen tak bude šunka měkká a lahodná, sladká, nikdy kyselá.
Portfolio (10)
Francie, Saint-André-Le-Puy
... měsících zrání odhalují svou subtilnost. KLOBÁSY Dáváme si záležet na výběru nejlepších kusů pro výrobu našich klobás. Pocházejí z plece, břicha nebo šunky prasat, převážně z Auvergne nebo Rhône-Alpes, každé vybrané maso vstupuje do promyšlené směsi. Tím zajišťujeme charakter jemnosti a aromatické síly každého našeho receptu. Pletení do přírodního střívka se provádí ručně.
Portfolio (2)
Belgie, Alken
...SCHEPERS je již tři čtvrtě století renomovaným výrobcem kvalitních uzenin, specializujícím se na solené a uzené charcuterie té nejvyšší kvality. Naším absolutním vrcholem je filet d'Anvers extra, hovězí uzené maso. Všechny naše produkty jsou prosyceny řemeslnou zručností a vášní. Staré tradiční recepty jsou zde kombinovány s čerstvými surovinami a nejmodernějšími výrobními metodami a prostředky...
Belgie, Izier
Objevte pravé přírodní uzeniny z Durbuy: Máme široký sortiment uzenin a řemeslných uzenářských výrobků, všechny vyrobené podle TRADICE. Objevte autentickou chuť! Všechny naše uzeniny jsou vyráběny ručně. U nás žádné průmyslové solení, ale tradiční metody. Uzení probíhá také tradičně, s použitím dubové piliny. Cobourg: Srdce šunky, ručně solené na sucho, uzené nebo ne. Ořech: Jemná část šunky...
Slovensko, Kopčany
...Vyrábíme maso a masové výrobky dle přání zákazníka. http://www.hatalamaso.sk/produkty/ Dodáváme do obchodních řetězců, ale i pro malé zpracovatele, například hotdog. Část produkce masa prodáváme z vlastního chovu skotu a vepřového z farmy Budkovany. http://www.hatalamaso.sk/farma-budkovany/. V chovu skotu je nosným programem chov krav masného plemene GASCONNE bez tržní produkce mléka spojený z...
Belgie, Lille
Jepro je maloobchodní a velkoobchodní podnik specializující se na masné výrobky, občerstvení a různé mražené produkty. Jepro je výrobcem masných výrobků (krájené maso, masové přípravy a vařené masné výrobky), grilovacích a zakázkových produktů.
Belgie, Zemst
Váš komplexní partner pro čerstvé potraviny. Aro Products jako velkoobchod dodává kompletní sortiment kvalitních produktů pro řeznictví, cateringové služby, prodejny sendvičů a čerstvé oddělení supermarketů. Jemné uzeniny: belgické šunky, zahraniční šunky, solené a uzené uzeniny, druhy klobás (vařené a uzené), drůbež. Paštika: krémové paštiky, polomleté paštiky, hrubě mleté paštiky. Sýry a mléčné...
Francie, Lacaune
Založena v roce 1956, společnost OBERTI se specializuje na uzeniny a sušené maso. S 60 lety zkušeností OBERTI kombinuje řemeslné dovednosti, tradiční recepty a moderní vybavení. Maso používané k výrobě uzenin a sušeného masa pochází z kvalitních regionálních zdrojů. Společnost vyrábí a nabízí klobásy, coppa, slaninu, solené a sušené šunky atd.
Vleeswaren De Baets je firma se dvěma hlavními činnostmi: - výroba jemných uzenin jako jsou různé druhy salámu, vařené uzeniny a paštiky. - řeznictví specializující se na čerstvé uzeniny a vlastní výrobu. * Druhy salámu Jemné uzeniny, venkovní klobása, salám bez česneku, salám s česnekem, kopenhager, bloende nebo boulogne… * Vařené uzeniny Hespenová klobása, telecí klobása, houbová klobása, obědová klobása… * Paštiky Pomazánková paštika, venkovní paštika, sezónní paštika… * Slané výrobky Solená slanina, uzená slanina, kýta, filet d’anvers…...
Belgie, Oudenaarde
Tradelio je přední výrobní skupina zaměřená na spotřebitelské jemné uzeniny. Nejvyšší kvalita je zaručena pečlivým výběrem surovin, certifikací IFS, vlastními recepturami a solankami, Halal certifikací, uznávaným výrobcem vařených šunek Meersterlyck. Téměř všechny uzeniny jsou bezlepkové. Výroba na míru zákazníka. Tradelio také exportuje do západoevropských zemí.
Belgie, Machelen (Bt.)
...Guina N.V. vyrábí kvalitní uzeniny již od roku 1945. Jsme zákaznicky orientovaná společnost s mezinárodními aktivitami. Na naší provozovně vyrábíme a balíme tradiční a bio uzeniny, jak pro delikatesy, tak pro předem nakrájené a balené produkty pro supermarkety. Balení: vakuové nebo MAP (ZAV, tedy obal s nízkým obsahem kyslíku). Je také možné použít 'flow pack' balení. Spotřebitelské nebo...
Belgie, Schoten
Willbert vyrábí již více než 20 let řemeslné masné výrobky pod názvem „De Bourgondische Hoeve“. De Bourgondische Hoeve nabízí šunky a casselerrib, vařené výrobky, játra, hlavy, masové rolády a rolády, uzené a solené masné výrobky a slaninu.
Belgie, Wijnegem
...UZENÉ HOVĚZÍ MASO od Equinoxu je uznávaným regionálním produktem a je známé svou vynikající chutí. Nabízíme také omezený sortiment domácích specialit na bázi vepřového masa. Equinox také uvádí na trh sortiment HOTOVÝCH JÍDEL, přičemž specialitou je 'Dušené maso'. Desítky receptur na bázi různých druhů masa jsou k dispozici v různých obalech. Equinox jako KRÁJEČ A BALENÍ čerstvého masa a masných výrobků.
Společnost Les salaisons du Pont d’Amour se specializuje na sýry a uzeniny. Nabízí širokou škálu produktů: ardennská šunka, ardennské ořechy, klobása, ardennský krk, ardennské trubice, ardennská klobása, slanina, šunka s kostí, paštika, slanina, šunková noha, jelito, cervelas, pařížská klobása, šunková klobása, masový chléb, masové kuličky, plněná prsa,…...
Vlašské uzeniny Paul Peeters a synové nabízejí maloobchodníkům (řezníkům, cateringovým službám,…) široký a pečlivě vybraný sortiment uzenin a produktů. Naše produkty: jemné uzeniny, jemné saláty, hotová jídla, omáčky, aperitivy, … Hlavní činností je a zůstává specializovaná výroba salámů. Produkty, a zejména salámy od Vlašských uzenin Peeters, jsou nepopiratelným přínosem pro váš sortiment!
Belgie, Oudenaarde
Více než skvělá šunka! Bens Retail je v rámci rodinné agro-skupiny Vanden Avenne posledním článkem kompletní vertikální integrace v chovu prasat. Pod značkou Welda a jako dodavatel privátních značek jsme specialisté na šunku a uzeniny. Objevte náš široký sortiment s připravenými řešeními pro všechny tržní segmenty (maloobchod, tradiční řezníci, gastronomické služby a průmysl).
Belgie, Beringen
Bruegel masné výrobky, mladá a dynamická společnost specializující se na maso a čerstvé výrobky. Jste profesionálně a vášnivě zaměřeni na čerstvé potraviny? Jsme tu pro vás s širokým sortimentem masných výrobků, salátů, sýrů, specialit a předbalených produktů.
Česká republika, Rosice
Belgie, Wommelgem
Schots nabízí široký sortiment vysoce kvalitních řemeslných masných výrobků. Produkty vyráběné společností Schots lze rozdělit do 3 kategorií: vařené klobásy, paštiky a syrové solené nebo uzené masné výrobky. Všechny tyto produkty jsou distribuovány prostřednictvím specializovaných velkoobchodů. Výroba se z 60 % skládá z privátních značek. Schots exportuje do Nizozemska, Francie, Německa...
Belgie, Oosterzele
Brackenier LBC je již více než padesát let mistrem v řemeslných masných výrobcích. Díky tradičním výrobním metodám a přípravám za nejpřísnějších hygienických a kontrolovaných podmínek jsou naše masné výrobky té nejvyšší kvality.
Belgie, Koekelare
...Koekelare, Západní Flandry, je výchozím bodem 't Houtlandt, výrobce a dodavatel kvalitních uzenin. Z této velkoobchodní společnosti jsou řezníci ve Východních a Západních Flandrech zásobováni svou uzeninou, přičemž většina toho, co se zde prodává, je vyrobena přímo v domě.
Francie, Nogent Sur Oise
...Ve své továrně v Nogent-sur-Oise vyrábí SALAISONS JOUVIN každoročně 2 700 tun výrobků na bázi vepřového masa s respektem k tradicím, aby nabídly jedinečnou chuť a splnily požadavky největších distributorů. Specialista na francouzský chorizo, tato produkce "Vyrobeno ve Francii" vepřové uzeniny podléhá neustálé kontrole kvality. Vyrobené v naší továrně v Nogent-sur-Oise, naše chorizo Vyrobeno ve...
Bulharsko, Sofia
Jsme producent masa v uzavřeném cyklu. Máme farmy prasat, jatka a závody na zpracování masa. Náš portfoliový obsahuje polotovary, surové sušené, vařené, uzené, syrové solené, mražené a chlazené vepřové, telecí, hovězí a buvolí maso.
Česká republika, Teplice
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play