Itálie, Fidenza
Itálie, Misano Adriatico
...Delikátní občerstvení s čerstvým Parmigiano Reggiano, vyrobeným s DOP. 5 tyčinek po 20g zralého sýra pro lahodný chuťový zážitek. Zdravé, bohaté na vápník, bílkoviny a chuť. Perfektní jako rychlé občerstvení nebo jako zdravý doplněk k vašemu jídlu.
Portfolio (200)
Francie, Paris
Jako renomovaný potravinový velkoobchod, Eco Business vyniká v distribuci potravinářských produktů od renomovaných národních značek. Jsme vaším preferovaným partnerem pro spolehlivé, vysoce kvalitní a udržitelné zásobování. Naše odhodlání k dokonalosti se odráží v pečlivém výběru značek, mezi které patří Ferrero, JDE a mnoho dalších. Ať už jste malý místní podnik nebo národní řetězec, náš special...
Portfolio (56)
Itálie, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia a vysoce kvalitní miele di Tiglio. Bez přidaného cukru a konzervantů. Pouze čerstvé sezónní ovoce a řemeslný med naší výroby. 100% made in Italy. Pro dosažení nejlepší konzistence se doporučuje konzumovat při teplotě mezi 5-10 °C. Ingredience: Hruška 65%, miele di Tiglio 35% ABBINAMENTI Skvělé k doplnění s dlouho zrajícími sýry jako Parmigiano Reggiano, pecorini; modrými sýry jako Gorgonzola a Roquefort.
Portfolio (116)
...Parmigiano Reggiano 30 měsíců je koncentrovaný na chuť, křehký a zrnitý, s výraznou vůní. Jeho charakteristická chuť z něj činí triumf pro chuťové pohárky. Dlouhá doba zrání z něj dělá vysoce stravitelný produkt bohatý na živiny, vhodný pro osoby s intolerancí na laktózu a pro malé děti.
Portfolio (3)
Francie, Marseille
... syrového mléka, které nesmí být tepelně zpracováno. Jediným povoleným aditivem je sůl. Výroba Parmigiano Reggiano představuje přibližně 18 % italské mléčné produkce a přibližně 95 % produkce v jeho výrobních oblastech.
Portfolio (9)
Itálie, Parma
La Greci Parma je historická firma z "Food Valley", známá v oblasti čerstvé a mražené gastronomie zaměřené na maloobchod a profesionály v pohostinství. Prodává sýr Parmigiano Reggiano, který zraje ve vlastních Velkých skladech Greci. Dále se zabývá prodejem masa pocházejícího z chovů v provincii Parma, které je poráženo pod veterinárním dohledem.
Portfolio (4)
Spojené království, London
Food Italy Ltd má za cíl propagovat a marketingově podporovat italské agropotravinářské produkty ve světě. Reprezentujeme excelenci v kvalitě italských agropotravin. Food Italy Ltd se sídlem v Londýně se zabývá internacionalizací italské excelence ve Francii, Spojeném království, Belgii, Švýcarsku, Německu, Lucembursku, Ukrajině a severní Africe. Malé podniky s prvními zkušenostmi s exportem...
Portfolio (9)
Litva, Bajorai, Vilniaus R.
...V této fázi zrání dosáhl Parmigiano Reggiano optimálního věku k ochutnání: vyjadřuje na nose i na patře bohatství vůní a aromat v dokonalé rovnováze a harmonii. Je rozpustný, drobivý a zrnitý s vyváženým poměrem mezi sladkým a chutným. Tento produkt má certifikaci PDO (DOP).
Portfolio (10)
Prodej a přímý export cash and carry po celém světě, přímý prodej restauracím po celém světě, produkty vyrobené v Itálii, mozzarella z buvolího mléka, mozzarella na pizzu, fior di latte, rajčata San Marzano na pizzu, čerstvé těstoviny, těstoviny pro italské restaurace v zahraničí. Nepřekonatelné ceny za typické italské produkty, objednejte na našich webových stránkách a dostanete produkty přímo do...
Portfolio (10)
Itálie, Genova
...Parmigiano-Reggiano se vyrábí výhradně v provinciích Parma, Reggio Emilia, Modena a částech provincií Mantova a Bologna, na rovinách, kopcích a horách uzavřených mezi řekami Po a Reno. Toto je oblast, která hostí čtyři tisíce farem, kde jsou dobytek krmen místně pěstovaným krmivem.
Itálie, Bagnolo San Vito
...Parmigiano Reggiano v celých formách (1. výběr) Stáří: 24 měsíců Hmotnost: 37 Kg / 40 Kg Cena: 9,60 € za Kg Minimální objednávka: 650 Kg Parmigiano Reggiano v celých formách pod výběr Stáří: 24 měsíců Hmotnost: 37 Kg / 40 Kg Cena: 9,30 € za Kg Minimální objednávka: 650 Kg...
Portfolio (2)
Itálie, San Pietro Clarenza
...Tento voňavý a chutný pesto je ideální pro přípravu skvělých pokrmů z těstovin. Namažte ho na toast nebo na sušenky a připravte si lahodné předkrmy a svačiny. Přidává vůni a chuť také do salátů. INGREDIENCE: Čerstvá bazalka minimálně 70 %, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, Parmigiano Reggiano (MLÉKO, sůl, SÝROVÁ KYSELINA) PINOLI, OŘECHY, sůl. Balení: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Belgie, Nivelles
...ChèvrArdennes se představuje v několika pozoruhodných variantách chutí: v květinové kůrce, v čerstvém bylinkovém válečku, s medem, se sušenými hrozny, s cibulí, bruschettou, s citronem, slaninou. Ale také v popelavém bloku, v listovém těstě s kozím sýrem a medem, s parmezánem Parmigiano Reggiano, Dánským modrým sýrem a mnoha dalšími. Kozí sýry navržené s ohledem na naši kvalitu mohou jen posílit vaši pověst náročného distributora při výběru čerstvých a exkluzivních sýrů pro vaše zákazníky.
...Automatický stroj pro jednoduché a důkladné čištění sýrů. Navržen pro čištění kůry, s nastavitelnou hloubkou podle požadovaného výsledku. Pro struhadlo: provádí hluboké a zvlášť precizní čištění. Pro prodej na plátky nebo kusy: provádí lehčí čištění, bez nadměrného odpadu. Čistí přibližně 350/400 kusů sýra typu Parmigiano Reggiano denně. Elektropneumatický stroj, napájený 380V. Dodáváno včetně...
Portfolio (47)
Itálie, Sant'ilario D'enza
... Caseificio Colline di Selvapiana a Canossa (matricola n. 417). Dodavatelský řetězec našeho Parmigiano Reggiano je krátký, integrovaný, kontrolovaný a certifikovaný pro Blaho Zvířat. Tento model nám umožňuje každý den ověřovat a maximalizovat kvalitu našeho produktu, který nabízíme v široké škále zralostí (od 12 do více než 40 měsíců) a typů. Kromě standardního Parmigiano Reggiano vyrábíme také...
Itálie, Soragna
Sarca, se sídlem v Soragně, balí tvrdé a polotvrdé sýry, Parmigiano Reggiano a Grana Padano do fólií a sáčků pod Cryovac vakuem. Organizace dopravy v Itálii a v zahraničí s nakládkami kontejnerů, sběrnou dopravou, montáží, skladovacími službami a přepravními platformami.
Itálie, Busto Arsizio
La Castellanza spa se zabývá výrobou a distribucí mléčných výrobků a sýrů, včetně mozzarelly, burraty, taleggia, quartirola, primosale, ricotty, másla, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoly, z čistého kozího mléka a mnoha dalších lahůdek, vždy s použitím pouze čerstvého mléka. Jednou z našich specialit jsou kozí sýry, které mají lepší stravitelnost než ostatní sýry. Dále vyrábíme máslo a mascarpone nejvyšší kvality.
... firmě již přibližně dvacet let, přebírají vedení a zajišťují zákazníkům stejnou serióznost a odbornost jako dříve, doprovázeni svými manželkami, Mariellou a Cristinou. V posledních deseti letech se firma stále více specializovala na dodávky místním zemědělským prodejnám, přičemž si udržuje dobrý objem obchodování, pokud jde o skladování obilí, prodej zemědělských produktů a výrobu krmiv pro hospodářská zvířata, například pro sektor dojených krav sdružených s Parmigiano Reggiano. V expanze je prodej dřeva a pelet v paletách, s možností pro zákazníky využít doručení domů.
Portfolio (9)
Itálie, Montechiarugolo
Představuji se, jsem Giorgio Bonati a se svým synem Gianlucou vedeme naši farmu v parmské oblasti. Naše rodina je farmářská a chovatelská už čtyři generace. Dnes máme přibližně 100 krav, které produkují mléko, jež přetváříme na Parmigiano Reggiano v našem mlékárně. Následně zrajeme produkt v našem skladu na zrání. Naši Parmigiano Reggiano vyrábíme pouze z mléka našich krav, které jsou krmeny...
Itálie, Gambasca
La Bernardi Formaggi je rodinná firma s vysokou odborností a tradicí v mlékárenském průmyslu, která se již tři generace zabývá velkoobchodem s sýry, uzeninami, čerstvou pastou a v posledních letech také s rybími produkty. V průběhu času jsme postupně rozšiřovali náš sortiment, vybírající kvalitní produkty a gastronomické speciality z celé Itálie. Mezi ně patří Parmigiano Reggiano, Grana Padano...
Francie, Strasbourg
...které Francesca připravuje podle svých rodinných receptů, a posypané pravým Parmigiano Reggiano. Pro konzumaci na místě jsou těstoviny servírovány na pravém italském talíři. Pro prodej s sebou jsou těstoviny podávány v zábavné a praktické izolační krabičce. Na základě produktů přímo vybraných v Itálii Francesca vyrábí omáčky v našem výrobním ateliéru, abychom našim zákazníkům zajistili bezvadnou kvalitu a sledovatelnost, od zdroje až po restaurace.
Itálie, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, nacházející se podél Via Emilia mezi Reggio Emilia a Parmou, je producentem másla z kravského mléka s nezaměnitelnou chutí, protože je sbíráno ve více než 150 mlékárnách vyrábějících Parmigiano Reggiano. Kromě toho, že nabízí všechny možné varianty másla, je společnost také zrající Parmigiano Reggiano (který je také producentem) a Grana Padano, prodávané jak v celých...
Itálie, Guastalla
V Guastalle, mezi Reggio Emilií a Parmou, rodinná firma spojuje dvě nejlepší tradice Emilii Romagny, kulinářské umění a inženýrskou odbornost. Bertazzoni je dědicem gastronomického dědictví regionu, produkty jako parmská šunka, salám a mortadela, Parmigiano Reggiano a balsamico. Z tohoto důvodu ti, kdo milují vaření, používají kuchyně a varné desky Bertazzoni, které byly vyrobeny s vášní a odborností od kuchyňských specialistů.
Itálie, Torino
...kteří se nejvíce zaměřují na kvalitu surovin, a sahá od reprezentativních a prestižních značek, jako je parmská šunka a Parmigiano Reggiano, až po další široce spotřebovávané produkty, které si můžeme každý den přinést na naše stoly, a končí u regionálních specialit, které jsou výsledkem neustálého hledání zaměřeného na obnovení starých a zapomenutých chutí. PAMA nabízí nejkompletnější výběr mezi produkty uzenářství a sýry, schopné uspokojit i ty nejnáročnější gurmány.
... růst produkce Parmigiano Reggiano: v roce 1960 s 107 členy bylo zpracováno 20 000 centů mléka, což vedlo k výrobě 3 700 forem ročně; v roce 2005 se počet členů zvýšil na 24, zpracované mléko dosáhlo 165 000 centů a ročně se vyrobilo 30 000 forem; v roce 2017 bylo 16 členů, zpracované mléko činilo 215 000 centů a vyrobeno bylo 36 000 forem ročně.
Itálie, Cesenatico
Terre di Romagna, bohaté na tradice, vášně a chutě, je místem vzniku Pastificio La Fenice, kde je používání kvalitních surovin zásadní pro udržení vysoké kvality. Mezi nejdůležitější a nejvíce používané suroviny patří certifikovaná romagnolská mouka a semolina z Altamury, Parmigiano Reggiano a Grana Padano, oba s označením DOP, a vejce výhradně italské produkce. Máme možnost vyrábět jak čerstvé těstoviny v ATM, tak mražené těstoviny IQF. Italská chuť, vášeň pro kvalitu a nejlepší kvalita na stole. To je Pastificio LA FENICE.
Itálie, Milano
... jsou Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konzervy, extra panenský olivový olej s velmi nízkou kyselostí, italská a španělská šunka (jamon iberico), bresaola, mražené ryby (argentinské krevety). Obchodováním s produkty určenými pro tržní niku jsme si vybudovali důležitou základnu specializovaných distributorů v Itálii i v zahraničí, což nám postupně umožňuje zvyšovat naše prodejní objemy. V Itálii...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play