Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...což jsou typické vlastnosti iberského prasete chovaného na svobodě a přirozeně krmeného. Ideální pro pečení, dušení nebo grilování, "cabecero" bez masa je všestranný produkt, který dodává každému pokrmu gurmánský nádech. Jeho textura a chuť z něj činí dokonalou volbu pro ty, kteří si cení excelence v mase iberského prasete.
Portfolio (15)
Spojené arabské emiráty, Dubai
...Klobása bez kosti je femorální částí vepřové nohy. Skládá se z příčně pruhovaných svalů, bez tuku a žil. Je ideální na pečení nebo vaření na rožni. Výrobce: Ukrajina Charakteristika: Chlazené, Mražené Chlazené produkty: 12 dní při 0 +4 ºC Mražené produkty: 6 měsíců při -18 ºC...
Portfolio (70)
Belgie, Bruxelles
...La Queue de porc (rase et semi-rase) je populární volba pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tato ocas je pečlivě vybírána pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Je ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupná v různých velikostech, La Queue de porc (rase et semi-rase) je perfektní pro...
Portfolio (26)
Švýcarsko, Hendschiken
...cukry (glukóza, škrobový cukr), antioxidanty (E331, E301), extrakty koření, zvýrazňovače chuti (E621), aroma). Vejce, strouhanka, sójová mouka, odstředěné mléko, voda, bílé víno, koření, cibule, zvýrazňovače chuti (E621), kuchyňská sůl. Na plechy s pečicím papírem a vložit do předehřáté trouby. Pečení: Při 200°C, cca 25 minut. Teplota skladování: min. -18°C, po rozmrazení již znovu nezmrazovat. Informace pro alergiky: obsahuje lepek, mléko, vejce, sóju. Masný výrobek určený k vaření. Vyrobeno ve Švýcarsku ze švýcarského masa.
Portfolio (7)
Francie, Guérande
...Objevte chutě Provence, které zvýrazní všechny ryby, bílé maso, dušenou zeleninu atd.... Tato směs je dokonale vyvážená, aby vám usnadnila přípravu pokrmů! Používá se k ochucení pečení v troubě nebo na grilu: ryby, telecí nebo vepřový roast, telecí nebo vepřové kotlety na grilu, maso a zelenina na barbecue. Přírodní sůl z Bílého kraje není rafinovaná a stále obsahuje všechny své přírodní minerály...
Portfolio (42)
Nizozemsko, Halle
...Fricandeau se krájí z kýty prasete a je jednou z nejlibovějších částí vepřového masa. Fricandeau můžete jako pečeni chutně marinovat a kořenit a poté připravit v troubě. Fricandeau se také často používá na chleba, pomyslete na housku s teplým masem a saté omáčkou. Původ: Maso z pravých venkovních prasat z Achterhoeku, přímo z naší malofarmářské farmy. Naše prasata tráví celý den venku. Mohou si...
Portfolio (10)
...Číslo artiklu: 047220 Základní VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Skupina zboží: 05 - Mražené maso / 200 - Mražené vepřové Složení: Vepřové maso a hovězí maso (80%), slanina, voda, jodizovaná kuchyňská sůl, koření (s hořčicí), dochucovadlo, hroznový cukr, mléčný cukr, glukózový sirup, extrakty z koření, aroma (s pšenicí, sójou), kvasnicový extrakt, vývar na pečení, antioxidanty...
Portfolio (9)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play