Francie, Saint-Brice-En-Cogles
...Mražené vepřové maso, vepřové nohy, vepřové žebro, vepřový jazyk, vepřová kostra, vepřová plec - Jsme jedním z největších mrazících vepřových masokombinátů (FR 35 -257-002 CE) na světě. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem vepřového masa, kostry a vepřových kusů. Poskytujeme profesionální služby a zajišťujeme flexibilní podmínky dodání masa a atraktivní ceny. Export do některých...
Portfolio (5)
Německo, Taunusstein
... kůže Mražený vepřový hřbet s kostí, bez kůže Mražený vepřový hřbet bez kosti, bez kůže Mražená vepřová plec bez kosti, bez kůže Mražený vepřový krk bez kosti, bez kůže Mražený vepřový hřbet bez kosti, bez kůže Mražený vepřový svíčkový Mražené vepřové břicho, plech s žebry, kůže na Mražené vepřové spareribs Mražený vepřový hřbet Mražený vepřový řezný tuk Mražený vepřový svíčkový Mražené vepřové...
Portfolio (173)
Nizozemsko, Naarden
...Vepřový ocas Vepřová žebra Vepřové nohy Vepřové zadní nohy Vepřové přední nohy Vepřová noha Vepřový žaludek Vepřové tenké střevo Vepřové ucho Vepřový ušní lalok Vepřová hlava Vepřové hlezna Celá vepřová kostra Vepřový břich 10 Mokrá solené vepřové kůže Vepřový hřbetní tuk Vepřový hřbetní tuk bez kůže...
Portfolio (67)
Španělsko, Guijuelo
... výběru nejlepší suroviny: pouze ty nejvýjimečnější kusy jsou klasifikovány jako Alta Gastronomía. Trpělivost a hojný odpočinkový čas v suterénech, které jsou otevřené vánku ze Sierra, vyvrcholí v nejlepší Šunce krmené žaludy, kterou si vaše chuťové pohárky kdy mohou pamatovat.
Portfolio (10)
Nizozemsko, Ottersum
...MRAZENÉ VEPŘOVÉ NOHY, Vepřové žebro, Vepřové uši, Vepřový ocas, Vepřové nohy, Vepřové maso - Jsme vepřový porážkový závod ve Francii. Prodáváme kvalitní vepřové půlky a vepřové kusy za velmi mírné ceny, což naši klienti oceňují. Náš závod má schválení pro export do Číny, Ruska, Singapuru a mnoha dalších zemí po celém světě. Nabízíme mražené vepřové maso, jak je uvedeno níže, nebo podle požadavků našich vážených klientů.
Portfolio (8)
Francie, Castelnaudary
...{"COMPOSITION":"Složení: Vepřové maso a krev, původ Francie, CELER, sůl, pepř, koření","CONSEIL DU CHEF":"Tip šéfkuchaře: Masový jelito připravené v konzervě má texturu podobnou rilletám, podávané při pokojové teplotě, obohatí vaše občerstvení a překvapí vaše přátele."}...
Portfolio (37)