...Infrarouhové sušičky přenášejí užitečnou energii bez kontaktu a na povrchu potravin. Umožňují tak provádět kůrování (sýry, chleby bez kůrky), sušit povlaky (sýry, maso), snižovat množství povrchové vody, aniž by došlo k poškození jádra produktů. Jsou málo ovlivněny pracovními podmínkami a mohou díky reakci svých emitérů korigovat konvekční složku, která je inherentní každému tepelnému tunelu...
Portfolio (84)
Ukrajina, Bila Tserkva, Kiev Region
...Díky svému jedinečnému tvaru jsou pokrmy připravené na litinové grilovací pánvi velmi chutné! Speciální vroubkované dno umožňuje vytvoření křupavé kůrky, zatímco pokrm zůstává šťavnatý uvnitř. Nic se nespálí, přebytečný tuk odtéká do drážek, aniž by nasákl pokrm. Pokrmy připravené na litinové pánvi mají nezapomenutelnou chuť v porovnání s jinými pokrmy. Jsou to kulinářské mistrovské kousky...
Portfolio (200)