... hroznů z těchto pozdních sklizní dalo víno s potenciálem přes 18% alkoholu. Zbytkovécukry v extrémním množství se přirozeně vyvažují se slanou kyselostí Cheninu","Le conseil de l'œnologue":"Rada enologa: podávejte mezi 8°C a 13°C, podle toho, zda si ho vyberete jako aperitiv nebo k foie gras","Label":"Označení původu kontrolované","Cépage":"Odrůda: Chenin","Bouche":"Ústa","Fermentation et élevage...
...Věk vinice: 35 až 65 let
Denzita: 4500 keřů na hektar
Výnos: 30 hektolitrů na hektar
Řez: Dvojitý Guyot
Nadmořská výška: 100 až 120 m
Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích
Umístění: Vysoký layon
Vinifikace:
Alkoholová fermentace probíhá v nerezových tancích s kontrolou teploty.
Zbytkovécukry: přibližně 90 g/litr
Alkohol: 12,5 % obj.
Alkohol: 12,5 % obj.
Řez: Dvojitý Guyot
Nadmořská výška: 100 až 120 m...
...Nádrže vhodné pro zrání piva získaného po fázi postfermentace.
Zbytkovécukry na konci fermentačního procesu umožňují jeho přirozenou karbonizaci a úroveň tlaku je udržována pomocí kontrolované dodávky oxidu uhličitého.
Tyto bezpečné, odolné, vysoce kvalitní nádrže na zrání piva jsou vyrobeny výhradně z nerezové oceli AISI 304-316.
Všechny nádrže jsou certifikovány v souladu s direktivou PED a jsou vybaveny speciálními dutými prostory pro cirkulaci glykolu, aby se zajistil efektivní chladicí účinek a úspora energie.
... specifikou je druhá fermentace v láhvi. Alkohol: 12%
Zbytkovécukry: 10-12 g/L
DEGUSTACE
Světlá barva se žlutými lesklými odlesky. Čerstvá a "oranžová" vůně s tóny mandlí.
Generózní pocit v ústech, následovaný krásným závěrem. Čerstvost a ovocné aroma se elegantně mísí.
Tento Bourgogne mousseux je ideální jako aperitiv a dokonale doplní vaše pokrmy z ryb a korýšů.
Ideální teplota pro podávání: 6-8°C...