Francie, Auxerre
... hroznů z těchto pozdních sklizní dalo víno s potenciálem přes 18% alkoholu. Zbytkové cukry v extrémním množství se přirozeně vyvažují se slanou kyselostí Cheninu","Le conseil de l'œnologue":"Rada enologa: podávejte mezi 8°C a 13°C, podle toho, zda si ho vyberete jako aperitiv nebo k foie gras","Label":"Označení původu kontrolované","Cépage":"Odrůda: Chenin","Bouche":"Ústa","Fermentation et élevage...
Portfolio (190)
Francie, Lys Haut Layon
...Věk vinice: 35 až 65 let Denzita: 4500 keřů na hektar Výnos: 30 hektolitrů na hektar Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Umístění: Vysoký layon Vinifikace: Alkoholová fermentace probíhá v nerezových tancích s kontrolou teploty. Zbytkové cukry: přibližně 90 g/litr Alkohol: 12,5 % obj. Alkohol: 12,5 % obj. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Nizozemsko, Den Haag
...Nádrže vhodné pro zrání piva získaného po fázi postfermentace. Zbytkové cukry na konci fermentačního procesu umožňují jeho přirozenou karbonizaci a úroveň tlaku je udržována pomocí kontrolované dodávky oxidu uhličitého. Tyto bezpečné, odolné, vysoce kvalitní nádrže na zrání piva jsou vyrobeny výhradně z nerezové oceli AISI 304-316. Všechny nádrže jsou certifikovány v souladu s direktivou PED a jsou vybaveny speciálními dutými prostory pro cirkulaci glykolu, aby se zajistil efektivní chladicí účinek a úspora energie.
Portfolio (146)
Francie, Saint Cannat
... specifikou je druhá fermentace v láhvi. Alkohol: 12% Zbytkové cukry: 10-12 g/L DEGUSTACE Světlá barva se žlutými lesklými odlesky. Čerstvá a "oranžová" vůně s tóny mandlí. Generózní pocit v ústech, následovaný krásným závěrem. Čerstvost a ovocné aroma se elegantně mísí. Tento Bourgogne mousseux je ideální jako aperitiv a dokonale doplní vaše pokrmy z ryb a korýšů. Ideální teplota pro podávání: 6-8°C...
Portfolio (46)