...Je to olejzískaný z oliv sklízených na farmě na začátku kampaně (listopad), zatímco olivy jsou v plném zabarvení, před dosažením zralosti a sbírané přímo ze stromu. Nabízí jemnější organoleptické vlastnosti než raný olej, s charakteristickou hořkostí a pálivostí, a vždy v kategorii "Aceite Virgen Extra".
...Olivovýolej (aceite de oliva) je olejzískaný lisováním oliv, plodu olivovníku. Známý svým charakteristickým chutí a zdravotními přínosy, olivovýolej je základní součástí středomořské stravy. Je bohatý na mononenasycené tuky a antioxidanty a používá se jak na vaření, tak na dochucování studených pokrmů.
...Jasná, lesklá zelená barva, je to olej s intenzivní ovocnou chutí čerstvé olivy a velkou komplexností bylinkových a ovocných aromat, přičemž se vyznačují zeleným banánem, mandlemi a zelenými rajčaty. Je objemný a dobře strukturovaný v ústech, s velkou expresivitou, sladký a mírně pikantní.
Vyvážený olej je elegantní jak v nose, tak v ústech. Dochuť mandlí.
...Extra panenský olivovýolej vysoce kvalitní, mezinárodně uznávaný různými oceněními.
Extra panenský olivovýolej vysoce kvalitní 900 ORIGEN je směsí odrůd picual, picudo a hojiblanca, získaný z oliv pěstovaných ve vhodné nadmořské výšce a klimatu, sklizených v optimálním stádiu zralosti, které dodávají jeho šťávě chuť a aroma čerstvě posekané trávy a rajčat, tak ceněné pro svůj chuťový profil.
...Není nic středomořského jako olivovýolej, získaný přímo z ekologicky pěstovaných oliv pomocí mechanického postupu za studena. Kvalita oliv je alfafarenca a byly pěstovány bez použití pesticidů nebo chemických produktů.
Dotek výjimečnosti dodává pomeranč, který dokonale ladí s olivou, takže v ústech lze vnímat jak jemnou sladkost pomeranče, tak hořkost olivy.
...KVALITA A TRADICE, NAŠE ZÁRUKA
S jemnou a delikátní chutí je Boromeo extra panenský olivovýolej vyráběný v srdci slunečných olivových hájů Andalusie.
Tento olej vděčí za svou úžasnou a květinovou vůni studenému lisování těch nejlepších oliv, pečlivě vybraných.
Harmonický a dobře vyvážený, tento nádherný extra panenský olivovýolej oživí vaši každodenní kuchyni a vaše nejjemnější dresinky.
Olivovýolej nejvyšší kategorie získaný přímo z oliv a pouze mechanickými postupy.
...Extra panenský olivovýolejzískaný z oliv odrůdy Picual, vynikající svou skladbou mastných kyselin a množstvím přírodních antioxidantů. Jeho vysoký obsah mononenasycené olejové kyseliny pomáhá předcházet kardiovaskulárním onemocněním, navíc jeho nízký obsah kyseliny linolové a vysoký obsah polyfenolů z něj činí nejstabilnější olej, který existuje, je to zralý olej s plným tělem. V chuti je vyvážený v hořkosti a pálivosti, připomínající rajčatovou rostlinu a zelené mandle.
...Olivovýolej extra panenské kategorie, získaný přímo z oliv pouze mechanickými postupy. Studená extrakce, Picual sklizený v říjnu.
Má zlatavě zelenou barvu, intenzivní ovocnou vůni a odstíny zelené. Má dlouhou perzistenci, kterou dominuje příjemné štípání, čímž odhaluje svůj vysoký obsah polyfenolů, jako záruku uchování všech svých přírodních složek.
Kyselost: <0,12º
Tento olej je produktem...
... oliv) z olivového džusu. Fermentovaný čaj, pod obchodním názvem Cold brew Kombucha, je vyráběn macerací studených čajových listů. K výslednému čaji se přidává cukr a probiotické kultury, které ho konzumují, aby mohly růst, a olivový džus. Mírně perlivý (plyn vznikající přirozeně během výroby). Je to živý nápoj, není pasterizovaný, obsahuje kmeny Lactococcus, Lactobacillus a Bifidobacteria a přírodní antioxidanty (polyfenoly).
...Olej z arbequiny 250 ml je vysoce kvalitní extra panenský olivovýolej, získaný výhradně z oliv odrůdy Arbequina. Tento malý formát je ideální pro domácí použití nebo jako dárek, přičemž si zachovává všechny organoleptické vlastnosti tohoto oleje. Jeho chuť je jemná a ovocná, s tóny jablka, mandle a lehkým nádechem banánu. Je perfektní na dochucení salátů, syrové zeleniny a jemných pokrmů, kde se snažíme zvýraznit chuť, aniž bychom ji přehlušili. Tento olej je bohatý na antioxidanty a zdravé mastné kyseliny, což přináší nutriční výhody do jakékoli diety.
...Olivovýolej nejvyšší kvality získaný přímo z oliv a pouze mechanickými procesy.
Odrůda: Picual.
Vlastní sklizeň, pocházející z oblasti Sierra Sur v Jaénu.
... těchto olivovníků jsou Picual, Arbequina a Nevadillo Negro (poslední z nich je původní a jedinečná pro tuto oblast). Takto získaný kupáž byl studován nejprestižnějšími vědci, kteří dospěli k závěru, že tento olej má nejvíce ZDRAVOTNÍCH VLASTNOSTÍ, které vám může nabídnout, díky vysokému obsahu polyfenolů (přirozených antioxidantů), který může být třikrát vyšší než u jiných olejů stejné kategorie.