...Extravirgin Classic Italian Must Oil 750 ml: jemný olej, získaný za studena z vybraných kvalitních oliv.
Extra panenský olivovýolej
Italský olej – studeně extrahovaný
Extra Virgin „Mosto Classico“ je získáván za studena z oliv z kvalitních italských olivových hájů.
„Classic Must“ je balený mošt (nefiltrující), jak vychází z mlýna, po jednoduché dekantaci v podzemní hromadě.
Lahev je zabalená v elegantní světle zelené hliníkové fólii.
Etiketa produktu
V 'Přílohách' naleznete etiketu s nutričními údaji a dalšími informacemi o produktu.
kód: MC .75...
...Olej z třezalky tečkované (Hypericum perforatum) - macerovaný v olivovém oleji.
Macerát z třezalky tečkované (Hypericum perforatum) v olivovém oleji. Olej nerafinovaný. Kosmetická kvalita, pouze pro vnější použití.
Macerát z třezalky tečkované (Hypericum perforatum) v olivovém oleji je produkt získaný dlouhým louhováním nebo namáčením květů a vrcholů stonků třezalky tečkované v olivovém oleji...
...Je to olejzískaný z oliv sklízených na farmě na začátku kampaně (listopad), zatímco olivy jsou v plném zabarvení, před dosažením zralosti a sbírané přímo ze stromu. Nabízí jemnější organoleptické vlastnosti než raný olej, s charakteristickou hořkostí a pálivostí, a vždy v kategorii "Aceite Virgen Extra".
...Olivovýolej (aceite de oliva) je olejzískaný lisováním oliv, plodu olivovníku. Známý svým charakteristickým chutí a zdravotními přínosy, olivovýolej je základní součástí středomořské stravy. Je bohatý na mononenasycené tuky a antioxidanty a používá se jak na vaření, tak na dochucování studených pokrmů.
...Naše bio olivovýolej infuzovaný medvědím česnekem je výsledkem pečlivého výběru biologicky pěstovaných oliv sklizených v plné zralosti v našich sadech. Olivy jsou poté lisovány za studena, aby se zachovaly všechny jejich chuťové a nutriční vlastnosti. Takto získanýolivovýolej je následně jemně infuzován čerstvými listy medvědího česneku, což mu dodává neodolatelnou vůni.
Tento olivovýolej má...
...Epicerie fine: Extra panenský olivovýolej "Česnek & Chilli" Bio, láhev č. 7 - Extra panenský olivovýolej "Česnek & Chilli" Bio, láhev č. 7, je bouřlivé spojení česneku, chilli a olivy. Bez přidaných aromat a aditiv, získaný pouze macerací, je tento kulinářský přípravek certifikován jako biologický společností Bureau Veritas (FR BIO10). Láhev o objemu 250 ml je také součástí dárkového balení č. 5.
...Bio olivovýolej se získává z dužiny plodů olivovníku Olea europaea mechanickým lisováním za studena, oddělením od vodní fáze a filtrací. Olej žluté až zelenkavé barvy má ovocnou chuť.
INCI: OLEA EUROPAEA FRUIT OIL
CAS: 8001-25-0
EINECS: 232-277-0...
...Jasná, lesklá zelená barva, je to olej s intenzivní ovocnou chutí čerstvé olivy a velkou komplexností bylinkových a ovocných aromat, přičemž se vyznačují zeleným banánem, mandlemi a zelenými rajčaty. Je objemný a dobře strukturovaný v ústech, s velkou expresivitou, sladký a mírně pikantní.
Vyvážený olej je elegantní jak v nose, tak v ústech. Dochuť mandlí.
...Olejzískaný lisováním olivového ovoce je nejkvalitnější olivovýolej s nejnižší kyselostí, vhodný k přímé konzumaci. Měl by být skladován při pokojové teplotě, mimo vlhkost a v uzavřené nádobě. Produkt zmrzne v lednici. Můžete ho bezpečně konzumovat.
...Me'Oliva Extra Virgin Olive Oil je za studena lisovaný olivovýolejzískaný přímo z egejských oliv mechanickými metodami. Je vždy vhodný k použití v jeho přirozeném stavu a má maximální kyselost 0,8 na 100 gramů volné olejové kyseliny.
...Olivovýolej extra panenský nejvyšší kvality získaný lisováním za studena z zelených oliv, které byly sklizeny a okamžitě zpracovány: Coltofranto.
Skladován pod dusíkem v nerezových tancích, je charakterizován nízkou kyselostí a vysokým obsahem polyfenolů: tento olej splňuje požadavek s koncentrací vyšší než 250 mg/Kg hydroxytyrosolu, tyrosolu, oleuropeinu a jejich derivátů.
Má intenzivní...
...Extra panenský organický olivovýolejzískaný z oliv typu Cobrançosa a Verdial.
Velmi nízká kyselost (< 0,2)
Střední hořkost a pálivost.
Produkt ekologického zemědělství.
...Kristal Extra Virgin Olive Oil je za studena lisovaný olivovýolej vyrobený z nejchutnějších oliv z jižních Aegejských hor. Známý svou bohatou a intenzivní chutí, Kristal Extra Virgin Olive Oil pozvedne každé jídlo. Doporučuje se pro studená jídla, saláty, omáčky a dipy. Olej nejvyšší kategorie získaný přímo z oliv a výhradně mechanickými prostředky.
...Extra panenský olivovýolej vysoce kvalitní, mezinárodně uznávaný různými oceněními.
Extra panenský olivovýolej vysoce kvalitní 900 ORIGEN je směsí odrůd picual, picudo a hojiblanca, získaný z oliv pěstovaných ve vhodné nadmořské výšce a klimatu, sklizených v optimálním stádiu zralosti, které dodávají jeho šťávě chuť a aroma čerstvě posekané trávy a rajčat, tak ceněné pro svůj chuťový profil.
...Není nic středomořského jako olivovýolej, získaný přímo z ekologicky pěstovaných oliv pomocí mechanického postupu za studena. Kvalita oliv je alfafarenca a byly pěstovány bez použití pesticidů nebo chemických produktů.
Dotek výjimečnosti dodává pomeranč, který dokonale ladí s olivou, takže v ústech lze vnímat jak jemnou sladkost pomeranče, tak hořkost olivy.
...LINEA GOCCIA PREMIUM
Olivovýolej Extra Virgin 100% Italský
Olivovýolej extra virgin 100% italského původu, vysoce kvalitní, lisovaný za studena. Olejzískaný ze speciální selekce oliv, které byly sklizeny v optimálním stupni zralosti.
Dokonalá kombinace odrůd mu propůjčuje vyváženou chuť, která dodává pokrmům přidanou hodnotu. Olej není příliš intenzivní z hlediska ovocné chuti, je oblíbený na...
...KVALITA A TRADICE, NAŠE ZÁRUKA
S jemnou a delikátní chutí je Boromeo extra panenský olivovýolej vyráběný v srdci slunečných olivových hájů Andalusie.
Tento olej vděčí za svou úžasnou a květinovou vůni studenému lisování těch nejlepších oliv, pečlivě vybraných.
Harmonický a dobře vyvážený, tento nádherný extra panenský olivovýolej oživí vaši každodenní kuchyni a vaše nejjemnější dresinky.
Olivovýolej nejvyšší kategorie získaný přímo z oliv a pouze mechanickými postupy.
...Extra panenský olivovýolejzískaný z oliv odrůdy Picual, vynikající svou skladbou mastných kyselin a množstvím přírodních antioxidantů. Jeho vysoký obsah mononenasycené olejové kyseliny pomáhá předcházet kardiovaskulárním onemocněním, navíc jeho nízký obsah kyseliny linolové a vysoký obsah polyfenolů z něj činí nejstabilnější olej, který existuje, je to zralý olej s plným tělem. V chuti je vyvážený v hořkosti a pálivosti, připomínající rajčatovou rostlinu a zelené mandle.
...L'artisan Popol
Extra panenský olivovýolej s fenyklem.
Složení: olivovýolej původem z EU, kategorie superior, získaný přímo z oliv a pouze mechanickými procesy 97 %, sušený fenykl 3 %.
...Extra panenský olivovýolej ochucený chili, získaný výhradně z sicilských oliv lisováním za studena. Pro informace a ceny nás prosím kontaktujte na naši e-mailovou adresu.
...Olivovýolej kulinářský olivy picholine & citron Oleisys® Flakon bijoux 200 ML - Olivovýolej kulinářský olivy picholine & citron Oleisys,
Příprava s přírodními citronovými aromaty
S cílem představit skryté poklady ve své zahradě, značka OLEISYS doplňuje svou nabídku o přípravu s přírodními citronovými aromaty.
Výjimečný olejzískaný lisováním za studena z bio oliv Picholine z Languedocu (95 %) a obohacený o čerstvý citron (5 %). Citróny pěstované na stejných polích jako olivy Picholine.
Kulinářská příprava, která dodá kyselou chuť grilovaným pokrmům, salátům a slunečným pokrmům ze Středomoří.
...Olivovýolej extra panenské kategorie, získaný přímo z oliv pouze mechanickými postupy. Studená extrakce, Picual sklizený v říjnu.
Má zlatavě zelenou barvu, intenzivní ovocnou vůni a odstíny zelené. Má dlouhou perzistenci, kterou dominuje příjemné štípání, čímž odhaluje svůj vysoký obsah polyfenolů, jako záruku uchování všech svých přírodních složek.
Kyselost: <0,12º
Tento olej je produktem...
... oliv) z olivového džusu. Fermentovaný čaj, pod obchodním názvem Cold brew Kombucha, je vyráběn macerací studených čajových listů. K výslednému čaji se přidává cukr a probiotické kultury, které ho konzumují, aby mohly růst, a olivový džus. Mírně perlivý (plyn vznikající přirozeně během výroby). Je to živý nápoj, není pasterizovaný, obsahuje kmeny Lactococcus, Lactobacillus a Bifidobacteria a přírodní antioxidanty (polyfenoly).
... regály.
Kavlak První Sklizeň Studeně Lisovaný OlivovýOlej je balen v objemech 1 l, 2 l a 5 l.
Obecné vlastnosti Prvního Sklizně Studeně Lisovaného Olivového Oleje
Kavlak První Sklizeň Studeně Lisovaný OlivovýOlej má maximálně 2% kyselosti. Je to olivovýolej s intenzivní olivovou vůní, získaný z oliv z oblasti Edremit, který lze použít na snídaně, saláty a studené předkrmy. Olivovýolej Kavlak První Sklizeň Studeně Lisovaný, získaný studeným lisováním, je správnou volbou pro naše zákazníky, kteří chtějí cítit intenzivní olivovou vůni při snídaních, salátech a předkrmech.
... snídaních. Datum výroby, datum spotřeby a číslo šarže jsou uvedeny na etiketě produktu. Všechny certifikáty kvality jsou k dispozici. Je to produkt vhodný pro export. Je to zdravý a kvalitní olivovýolejzískaný z oliv, které pěstujeme v oblasti Hatay Antakya. Před nákupem nás můžete kontaktovat, abyste si prohlédli naši olivovou plantáž a výrobní zařízení. Pokud chcete zakoupit olivovýolej vysoké kvality za rozumnou cenu, rádi bychom vás ujistili, že jste na správném místě. Prodáváme pouze olivovýolej ve velkém. Pokud nás kontaktujete ohledně exportu, náš profesionální tým vám rád odpoví.
...Biologický extra panenský olivovýolejZískaný metodou studeného lisování oliv s ohledem na nejzdravější metody ekologického zemědělství. Je to olej, ve kterém se vlastnosti harmonicky kombinují a vytvářejí nejlepší ovocný olej.
Dostupný v lahvích o objemu:
0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – nádoby 5,00 l.
Náš BIO olivovýolej Extravergine velmi dobře obohatí vaše pokrmy intenzivně a chutně. Ideální jako...
...O azeite "Devotion" je extra panenský olivovýolej, bez aditiv a konzervantů, s kyselostí nižší než 0,5 %, žlutozelené barvy, ovocné, čerstvé a aromatické. Je to olej vyšší kategorie získaný přímo z oliv, výhradně mechanickými procesy a za studena.
Jeho chemické vlastnosti odpovídají nařízení (ES) č. 2568/91 a jeho změnám.
Olivy jsou zpracovávány v ekologickém lisu při teplotě 27 °C, bez...
...„Olgunca“ je zcela nová chuť z oblasti Edremit…
Tato oblast je obklopena horami Ida, které chrání olivovníky před škodlivými větry jako přirozený štít proti větru.
Vlhký, chladný letní mořský vánek z Egejského moře, který fouká ze severu, pokrývá olivovníky ochrannou mlhou.
Olivovýolejzískaný z dozrálé sklizně oliv v této oblasti po polovině prosince je čirý, zlatě žlutý a má tekutou konzistenci.
Kromě jedinečné chuti a vůně zralých oliv na patře zanechává také lehkou chuť a vůni jablek.
Je ideální pro ty, kteří hledají jinou, gurmánskou chuť v teplých i studených pokrmech.