...Extravirgin Classic Italian Must Oil 750 ml: jemný olej, získaný za studena z vybraných kvalitních oliv.
Extra panenský olivovýolej
Italský olej – studeně extrahovaný
Extra Virgin „Mosto Classico“ je získáván za studena z oliv z kvalitních italských olivových hájů.
„Classic Must“ je balený mošt (nefiltrující), jak vychází z mlýna, po jednoduché dekantaci v podzemní hromadě.
Lahev je zabalená v elegantní světle zelené hliníkové fólii.
Etiketa produktu
V 'Přílohách' naleznete etiketu s nutričními údaji a dalšími informacemi o produktu.
kód: MC .75...
...Olivovýolej extra panenský nejvyšší kvality získaný lisováním za studena z zelených oliv, které byly sklizeny a okamžitě zpracovány: Coltofranto.
Skladován pod dusíkem v nerezových tancích, je charakterizován nízkou kyselostí a vysokým obsahem polyfenolů: tento olej splňuje požadavek s koncentrací vyšší než 250 mg/Kg hydroxytyrosolu, tyrosolu, oleuropeinu a jejich derivátů.
Má intenzivní...
...LINEA GOCCIA PREMIUM
Olivovýolej Extra Virgin 100% Italský
Olivovýolej extra virgin 100% italského původu, vysoce kvalitní, lisovaný za studena. Olejzískaný ze speciální selekce oliv, které byly sklizeny v optimálním stupni zralosti.
Dokonalá kombinace odrůd mu propůjčuje vyváženou chuť, která dodává pokrmům přidanou hodnotu. Olej není příliš intenzivní z hlediska ovocné chuti, je oblíbený na...
...Extra panenský olivovýolej ochucený chili, získaný výhradně z sicilských oliv lisováním za studena. Pro informace a ceny nás prosím kontaktujte na naši e-mailovou adresu.
...Biologický extra panenský olivovýolejZískaný metodou studeného lisování oliv s ohledem na nejzdravější metody ekologického zemědělství. Je to olej, ve kterém se vlastnosti harmonicky kombinují a vytvářejí nejlepší ovocný olej.
Dostupný v lahvích o objemu:
0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – nádoby 5,00 l.
Náš BIO olivovýolej Extravergine velmi dobře obohatí vaše pokrmy intenzivně a chutně. Ideální jako...
...BAG IN BOX Nový systém balení, který je pohodlný a ekologický - Olejzískaný z oliv Nocellara del Belìce, zelené barvy se zlatými odlesky, má vůni čerstvě drcené olivy s nádechem čerstvé trávy a papriky. Velmi intenzivní zelené ovocné aroma. Na patře velká koncentrace chuti s příjemným spojením středně intenzivní hořkosti a pikantnosti.
...1100 zemědělských podniků spojeno v Organizaci producentů extra panenského olivového oleje. Nocerbia: produkt získaný pouze a výhradně z oliv členů producentů, na pozemcích nacházejících se v provincii Agrigento, konkrétně ve Sciacce, Caltabellottě a Menfi. Nocerbia je EVO, které nemá co skrývat!
... krémovou konzistencí, je hlavní hvězdou tohoto lahodného krému.
Extra panenský olivovýolej, získaný z olivovníků naší firmy, je dalším základním ingrediencí, která dodává produktu jedinečný chuťový profil. Dotek zlaté cibule, špetka soli a čerstvě vymačkaná citronová šťáva dokončují recepturu a vytvářejí dokonalou rovnováhu chutí.
Každá sklenice Krému z Dýně je poctou naší zemi: Cilentu.
...Extra panenský olivovýolej z Cilenta je cenný produkt, získaný mletím mechanickými metodami bez použití chemických látek. Z domoviny Středomořské diety, ideální dochucovadlo pro obohacení vašich pokrmů. Olej Ama má kyselost nižší než 0,8 %, musí mít vysoký obsah polyfenolů a nízký obsah peroxidů, tyto vlastnosti se promítají do zdravotních přínosů. Extra panenský olej je totiž bohatý na lipidy...
... luštěninovým polévkám.
Význam monokultivaru:
Když mluvíme o monovariátním nebo monokultivárním evo oleji, odkazujeme na olejzískaný z oliv pěstovaných z jediné, exkluzivní sklizně. Termín monokultivar má totiž řecký původ, "monos" znamená jedinečný a "cultivar" odkazuje na plodinu. Monovariátní evo olej je velmi ceněný, protože pochází z jediné sklizně, není vyráběn ve velkém množství a především je silně ovlivněn klimatickými podmínkami daného roku.
Za tímto jménem se skrývá příběh, příběh o chlapci, jeho vášni pro extra panenský olivovýolej a jeho rodině, rodině olejářů, která učinila toto jméno synonymem kvality, profesionality a lásky. Počátky olejárny De Gregorio sahají do roku 1950, dnes vyrábí olej vynikající kvality, produkt z úzkého trhu. Extra panenský olivovýolej „zdravý“, vše vyrobeno v Itálii, získaný pomocí moderních strojů...
...V Sanniu Beneventano, regionu, kde je tradice olivovníku jednou z nejstarších v Itálii, naše společnost vyrábí v Sant'Agata de' Goti vynikající italský extra panenský olivovýolej "Terre Caudine", přičemž používáme výhradně olivy sklizené z našich olivových hájů. Na úpatí hory Taburno, v nadmořské výšce přibližně 200 m, vyrábíme italský olejzískaný jednoduchým drcením oliv, které jsou sklizeny...
... zelenou dužninou, extra panenský olivovýolejzískaný ze tří různých odrůd: itrana, leccino a frantoio, džemy z kiwi a citronů, kromě biologické produkce vína z odrůd domácích a mezinárodních.
Použité odrůdy jsou Bellone, Malvasia Puntinata z Lazia, Grechetto, Vermentino, Merlot, Petit Verdot, Syrah, Cabernet Franc. Všechny naše produkty jsou pěstovány na našich pozemcích a jsou výsledkem striktně bio zemědělství. Farma se nachází na hranicích Cisterna di Latina, v těsné blízkosti provincie Řím, a vznikla přímo na úpatí vulkánů albánských kopců.
... experimentování ve spolupráci s odbornými degustátory oleje, šéfkuchaři a kulinárními kritiky s jediným cílem vytvořit vynikající olej, který okouzlí i ty nejvybíravější a nejrafinovanější chutě. Olej s velmi nízkou kyselostí, získaný lisováním za studena, je vhodný pro každý typ pokrmu. Naše olivy jsou sbírány v první fázi zralosti, čímž se vyhýbáme tomu, aby barva ze zelené přecházela do tmavší a černé (fáze...
... prodáváme sypaný nebo balený. PRODÁVANÝ OLEJ: Extra panenský olivovýolej - Extra panenský olivovýolej z ekologického zemědělství - Panenský olivovýolej - Olivovýolej - Sanzový olej - Lampantový olej atd. Zemědělská společnost Tota, kromě obchodování se svými olivovými a olejovými produkty, se také zabývá nákupem a prodejem na KOMISI nebo jednoduchou zprostředkovatelskou činností. Pokud máte zájem o naše produkty a pro jakékoli informace, kontaktujte prosím odpovědného prodeje / nákupu pana Vincenza Totu na následujících kontaktech.
...), a zpracována do dvaceti čtyř hodin po sklizni. Extrakce oleje probíhá lisováním za studena a pomocí nejmodernějších mechanických procesů, díky nimž si získaný produkt zachovává téměř všechny organoleptické vlastnosti čerstvé olivy. Firma se může pochlubit téměř stoletou zkušeností v oboru, díky důležité profesionalitě, kterou získal její zakladatel, pan REMO MONACI.
...Jsme společnost, která se zaměřuje na kvalitu a přejeme si udržovat vysoké standardy firmy, která vyrábí excelentní produkty made in Italy.
V této souvislosti prodáváme extra panenský olivovýolej z místních zdrojů, získaný z ekologického zemědělství, s lisováním za studena do 24 hodin od sklizně; čímž získáváme produkt vysoké kvality.
...ještě nezralých oliv, které jsou sbírány v nejlepších olivových sadech, zčásti vedených přímo. Zvláštní pozornost je věnována důležitým operacím sběru, přepravy a mletí, které se provádějí přísně za studena v podnikové olejírně do 24 hodin od sběru, což vede k vysoce ovocnému produktu s velmi nízkou kyselostí oleje. Olej takto získaný, po období přirozeného usazování v nerezových silech v nepřítomnosti kyslíku, je balen těsně před odesláním.