...Iberský sýr je sýr z lisované hmoty vyrobený z kombinace tří druhů mléka (kravské, ovčí a kozí). Je to nejpopulárnější sýr ve Španělsku a podle poměrů stanovených v oddíle 4 přílohy I Královského nařízení 262/2011 ze dne 28. února, které schvaluje normy kvality pro sýry a tavené sýry. Každý sýr, který se prodává pod označením "Iberský", musí být vyroben z čerstvého mléka v následujících poměrech: maximálně 50 % kravského mléka, minimálně 15 % kozího mléka a minimálně 15 % ovčího mléka.
Portfolio (2)
Španělsko, Totanes
...Iberský sýr je sýr z lisované hmoty vyrobený z kombinace tří druhů mléka (kravské, ovčí a kozí). Podle proporcí stanovených v oddíle 4 přílohy I Královského nařízení 262/2011 ze dne 28. února, musí být každý sýr, který se prodává pod označením "Iberský", vyroben z čerstvého mléka v následujících proporcích: maximálně 50 % kravského mléka, minimálně 15 % kozího mléka a minimálně 15 % ovčího mléka...
Portfolio (6)
Španělsko, Malagón
...Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného kravského, kozího a ovčího mléka s minimální dobou zrání 9 měsíců v extra panenském olivovém oleji.
Portfolio (8)
Španělsko, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
Portfolio (3)
Španělsko, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO je společnost specializující se na Queso Manchego, složená z lidí s bohatými zkušenostmi. Naše nabídka zahrnuje také sýry z kozího, ovčího a iberského mléka (50 % kravského, 25 % kozího a 25 % ovčího), všechny vyrobené z mléka té nejlepší kvality. Naše sýry DANSO a CANTARERO mají pevnou konzistenci, aroma a chuť jsou jemné u mladších (polotvrdých), výraznější u zralých a silné...
Portfolio (1)
Španělsko, Bullas
Jsme společnost specializující se na sýry, zejména na čerstvé sýry a Burgos. Máme výrobnu na smetanový sýr a různé druhy sýrové smetany. Nabízíme řadu sýrů v klíncích, nakrájené klínky a tapas. Také vyrábíme lisované sýry ve všech variantách španělského sýra, a to jak z kravského, tak z kozího a ovčího mléka, a to jak 100% čisté, tak směsné. Nacházíme se na 30. místě mezi sýrařskými společnostmi na trhu s více než 3000 firmami ve Španělsku.
Španělsko, Alaior
... výrobě našich sýrů. Vyrábíme a prodáváme sýry jak z syrového, tak z pasterizovaného mléka v různých formátech a velikostech, a s různými typy zrání. Alcaidús, s.l. vyrábí sýry nejvyšší kvality, které jsou chráněny označením původu "Mahón-Menorca" od roku 2008.
Španělsko, Guillena
...Od roku 1999 rodina Ridao Belmonte vyrábí ve své řemeslné sýrařství, které se nachází v Guillena, městě 20 km od Sevilly, na trase Ruta de la Plata, nejlepší tradiční sýry "Torrelareina" vyrobené z vybraného kozího, ovčího a kravského mléka.
Španělsko, Las Palmas
Vyrábíme čerstvou pasterizovanou mozzarellu z kravského mléka a různé druhy italských sýrů.
Španělsko, Granada
...respektující tradici a pečující s láskou o všechny fáze života našich sýrů, od výroby až po stůl našich zákazníků. Sýry z ovčího, kozího a kravského mléka, čerstvé, jemné, zralé, tvarohy. Máme sýr, který se hodí na váš stůl, do vašeho podnikání.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play