Estonsko, Tallinn
...Mražený mozzarella sýr v bloku od Dany je vyroben z pasterizovaného kravského mléka a dodává se v hromadných blocích pro snadnější přepravu. Bloky o hmotnosti 2,5 kg jsou baleny po 4 kusech, čímž vznikají balení o hmotnosti 10 kg. Produkt lze skladovat při -18 °C, dokud je stále zmražený. Po rozmrazení doporučujeme okamžité použití. Znovu nezmrazovat po rozmrazení.
Portfolio (80)
Slovensko, Košice
...Milkyland trappista strouhaný je strouhaný sýr, který nabízí pohodlí a chuť v jednom balení. Známý svou jemnou a krémovou chutí, je tento sýr ideální na roztavení na pizzy, těstoviny a zapečené pokrmy. Jeho hladká textura a vyvážená chuť z něj činí univerzální volbu pro širokou škálu pokrmů. Vyrobený z vysoce kvalitního mléka, Milkyland trappista strouhaný je navržen tak, aby poskytoval bohatý a...
Portfolio (64)
...Chutný čerstvý sýr vyrobený z pasterizovaného mléka našich krav. Jeho měkká a autentická textura vás okouzlí. Ideální s saláty nebo dezerty.
Portfolio (21)
Francie, Aboncourt-Gesincourt
...Mléko a smetana z pasterizovaného kravského mléka (původ Francie), Sůl, Mikrobiální srážedlo, Mléčné a zrající kultury, Zpevňující látka: chlorid vápenatý. Alergeny Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčné bílkoviny) Naše produkty nejsou označeny jako GMO v souladu s nařízeními 1829/2003/ES a 1830/2003/ES. Dodržujeme nepřítomnost GMO v prahu 0,9 % v souladu s evropskými nařízeními...
...Mozzarella di Bufala Campana DOP je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyrábí výhradně z buvolího mléka z regionu původu. Buvolí mléko má odlišné složení než mléko jiných zvířat používaných k výrobě sýra. Na rozdíl od kravského a kozího mléka je totiž bohatší na bílkoviny, tuky a především vápník. Typy a formáty Hmotnost: od 25 g do 2 kg Doba trvanlivosti 12 DNÍ / Doba trvanlivosti 18 DNÍ / Doba trvanlivosti 21 DNÍ Kódy: od 1702 do 17...
Portfolio (10)
Itálie, Misano Adriatico
...Provola affumicata SAN VINCENZO o hmotnosti 1 kg je sýr s taženým těstem, vyrobený z vysoce kvalitního kravského mléka a uzený na vzácném dřevě. Výsledkem je intenzivní, jemná a jedinečná chuť, která se hodí k mnoha kulinářským přípravám. Ideální pro autentický a kvalitní gastronomický zážitek.
Portfolio (200)
Polsko, Warszawa, Poland
...Gouda je žlutý holandský sýr vyrobený z kravského mléka. Nese název města Gouda v Nizozemsku. Je to sýr typu zralý (polotvrdý). Gouda je jedním z nejpopulárnějších sýrů na světě. Je dostupná v mnoha různých typech, s různým obsahem tuku (nejpopulárnější: 45 % a 48 %) a tvarech. Má jemnou chuť, která se posiluje s délkou procesu zrání.
Portfolio (278)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Semipiccante je vysoce kvalitní sýr, který si gurmáni cení pro jeho dokonalou rovnováhu mezi sladkostí a aroma. Zrání po dobu 120 dní, tento caciocavallo je vyroben z plnotučného kravského mléka a má kapkovitý tvar s hlavičkou. Tenká a hladká kůra nabývá alabastrových odstínů s věkem, zatímco těsto se stává kompaktním a vločkovým. Chuť je aromatická a příjemná, s nádechem pikantnosti, který ji činí jedinečnou. Ideální pro ty, kteří mají rádi sýry s výrazným charakterem, tento caciocavallo je symbolem jižní sýrařské tradice.
Portfolio (29)
...Výjimečná vůně je naplněna tóny zralého zahradního ovoce, které nahrazují jasné tropické plody, jež jsou patrné už při prvním přivonění. Průměrné tělo skrývá dobře vyváženou kyselost a bohatou ovocnou dochuť. Ideálním párem pro toto víno bude grilovaná ryba nebo mladé měkké sýry z kravského mléka, stejně jako saláty a občerstvení založené na nich. • Odrůda: 100% Chardonnay • Vinice: Mendoza • Analýza vína: Alc – 13.
Portfolio (15)
Spojené království, Birmingham
Prostory společnosti Balaban54 makina, které předcházely založení výrobních linek na mléko, potraviny a mléčné výrobky, dodávají a realizují kompletní mlékárenské zpracovatelské závody. Turecko slouží nejlépe na 5 kontinentech. S širokým sortimentem produktů Balaban54 makina dosáhla dnešního dne díky své odbornosti, kvalitnímu servisu a poctivému přístupu, kdy nachází nejlepší řešení pro potřeby ...
Portfolio (9)
Francie, Cournon D'auvergne
...květák*(55%), brambor*, AOP sýr Cantal (mléko z nepasterizovaného kravského mléka)(15%), sůl, mléčné kultury a zrající kultury), voda, slunečnicový olej*, cibule*, sůl, rýžová mouka*, kari* (0,2%), kurkuma*, zázvor*, koriandr*. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství - Alergen Doporučení k použití Ideální na namazání na čerstvý chléb, k doplnění zeleninových tyčinek nebo grissini...
Portfolio (37)
Sýry jsou tradičním lahůdkou našich stolů. Denní konzumace je nezbytná díky vhodné chuti a rozmanitosti v každou denní dobu. Přirozeně se podávají bez přísad a jsou bohaté na vápník, bílkoviny, vitamín D a zinek. Obsahují vysoké množství vitaminů a minerálů, které podporují růst a pokrývají každodenní potřeby. Naše produkty jsou zcela bez přísad a mají všechny potřebné povolení a dokumenty, včetně...
Portfolio (8)
Francie, Marseille
...Grana Padano je polotvrdý sýr s chráněným označením původu (AOP). Byl vytvořen před téměř 1000 lety cisterciáckými mnichy z opatství Chiaravalle, kteří používali zralý sýr k uchování přebytku mléka. Grana Padano je vyroben z částečně odtučněného kravského mléka z oblasti Grana. Oblast Padano se nachází v údolí Padana (severní Itálie). Mléčné krávy a zelené krmivo používané k jejich krmení musí...
Portfolio (9)
...Iberský sýr je sýr z lisované hmoty vyrobený z kombinace tří druhů mléka (kravské, ovčí a kozí). Je to nejpopulárnější sýr ve Španělsku a podle poměrů stanovených v oddíle 4 přílohy I Královského nařízení 262/2011 ze dne 28. února, které schvaluje normy kvality pro sýry a tavené sýry. Každý sýr, který se prodává pod označením "Iberský", musí být vyroben z čerstvého mléka v následujících poměrech: maximálně 50 % kravského mléka, minimálně 15 % kozího mléka a minimálně 15 % ovčího mléka.
Portfolio (2)
Francie, Roubia
... vůně dřeva. Ústa Elegantní, silné, sametové, jemné třísloviny, měkké, strukturované tělo, dobrá intenzita. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso, Červené maso na omáčce, Hovězí filet, Tournedos, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 17° Barva: Červená Odrůda: Syrah Alkohol: 14% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Španělsko, Totanes
...Iberský sýr je sýr z lisované hmoty vyrobený z kombinace tří druhů mléka (kravské, ovčí a kozí). Podle proporcí stanovených v oddíle 4 přílohy I Královského nařízení 262/2011 ze dne 28. února, musí být každý sýr, který se prodává pod označením "Iberský", vyroben z čerstvého mléka v následujících proporcích: maximálně 50 % kravského mléka, minimálně 15 % kozího mléka a minimálně 15 % ovčího mléka...
Portfolio (6)
Francie, Paris
...Objevte naše sýrové tyčinky speciálně navržené pro psy, pochoutku, která spojuje potěšení a trvanlivost. Náš sýr je vyroben z kravského mléka, vybraného pro svou kvalitu a dostupnost, což nám umožňuje vyrábět tyto lahůdky ve větším měřítku a za dostupnou cenu. Tyto žvýkací pochoutky jsou ideální pro všechny psy, bez ohledu na jejich velikost nebo plemeno. Jsou k dispozici v pěti různých...
Portfolio (115)
Itálie, Orsogna
...Salumi a sýry typické pro Abruzzo * Salám s houbami * Sladký kulatý salám Aquilano * Sladký salám Cigolana * Pikantní salám Cigolana * Salám z vepřového játra typu Cigolana * Pikantní salám Bastoncino * Salám Spianata Aquilana * Čerstvé klobásy z Abruzza Naše sýry: * Klasická Caciotta z kravského mléka * Caciotta s pažitkou * Caciotta s ořechy * Caciotta s černými olivami * Caciotta se zelenými olivami * Caciotta s papričkami * Caciotta s houbami...
Portfolio (9)
Španělsko, Malagón
...Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného kravského, kozího a ovčího mléka s minimální dobou zrání 9 měsíců v extra panenském olivovém oleji.
Portfolio (8)
Itálie, Noci
...Caciocavallo je polotvrdý sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně tvarovaný ručně. Jeho název "caciocavallo" pochází z toho, že tento produkt je zrající "na koni" na dřevěných trámech po dobu alespoň 45 dní. Prezentuje se v intenzivní žluté barvě, má pastovitou konzistenci a jemně intenzivní chuť, skvělý, pokud je konzumován samotný nebo s chlebem, také grilovaným, nebo doprovázený skvělým pohárem vína z Apulie.
Portfolio (10)
Španělsko, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
Portfolio (3)
Francie, Saint-Etienne
...Sýr s modrou plísní z pasterizovaného kravského mléka, jehož těsto je bílé, hladké s otvory a plísněmi. Jeho textura je jemná a rozplývavá, pevná, nelepivá. Jeho pikantní chuť, typická pro modrý sýr, zvýrazní chuť vašich pokrmů; pizza, saláty, omáčky nebo jako přísada.
Portfolio (187)
Prodej a přímý export cash and carry po celém světě, přímý prodej restauracím po celém světě, produkty vyrobené v Itálii, mozzarella z buvolího mléka, mozzarella na pizzu, fior di latte, rajčata San Marzano na pizzu, čerstvé těstoviny, těstoviny pro italské restaurace v zahraničí. Nepřekonatelné ceny za typické italské produkty, objednejte na našich webových stránkách a dostanete produkty přímo do...
Portfolio (10)
... bezkonkurenčního mistrovského díla, Truffle Cheese Tartufo, vyrobeného z kravského nebo kozího mléka. Jsme také známí naším Pesto Tradizionale a Pesto Piccante. Můžete prozkoumat naši plnou nabídku na našich webových stránkách. Navíc můžeme na požádání pasterizovat. Pokud nemůžete najít to, co hledáte, nebo máte jedinečný recept, rádi vám pomůžeme s individuálními objednávkami od 600 kg. Dostupné v různých formátech: - Kola: 5/8/12/16/25/30/60 kg - Obdélník: 15 kg a zrají od 4 do 52+ týdnů. Kontaktujte nás ještě dnes a zažijte bezkonkurenční kvalitu a chuť sýrů 'Coöperatie De Producent'.
Francie, Hélette
... měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 12 měsíců zrání na dřevěné desce, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka 5 až 6 měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 4 měsíce zrání, malý ovčí sýr Petit Agour z nepasterizovaného mléka s paprikou, baskický kravský sýr, sýr z kravského a ovčího mléka, cihla z ovčího sýra, ovčí sýr s paprikou z Espelette, sýr z kozího a ovčího mléka, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka s paprikou z Espelette, kozí sýr. Dům Agour nabízí sýry celé, poloviční, v porcích, krájené na plátky.
Španělsko, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO je společnost specializující se na Queso Manchego, složená z lidí s bohatými zkušenostmi. Naše nabídka zahrnuje také sýry z kozího, ovčího a iberského mléka (50 % kravského, 25 % kozího a 25 % ovčího), všechny vyrobené z mléka té nejlepší kvality. Naše sýry DANSO a CANTARERO mají pevnou konzistenci, aroma a chuť jsou jemné u mladších (polotvrdých), výraznější u zralých a silné...
Portfolio (1)
100% Italia International Trade nabízí svým zákazníkům široký výběr nejlepších produktů z italských regionů: mozzarella di bufala D.O.P., sýry z buvolího a kravského mléka, zelenina, nakládané produkty, extra panenský olivový olej D.O.P., lanýže z Bagnoli, těstoviny z Gragnana, čerstvé těstoviny, rybí produkty, loupané rajčata, pekárenské výrobky, produkty na pizzu, uzeniny atd. Díky organizované logistice a vícejazyčnému personálu mohou zákazníci využívat široký katalog a dostávat zboží jednou nebo dvakrát týdně po celé Evropě, stejně jako v Itálii.
Portfolio (9)
Francie, Montmorot
... kontrolovaným označením původu AOC. Morbiers s kontrolovaným označením původu AOC. Francouzské tvrdé sýry Comté AOP nebo AOC. Naše sýry z kravského mléka jsou francouzské sýry s polotvrdou hmotou a francouzské sýry s tvrdou hmotou. Prodáváme a exportujeme naše sýry s lisovanou hmotou, strouhané sýry...
Portfolio (18)
Itálie, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Závod v Sonninu V závodě v Sonninu, který je v provozu od roku 1987, se vyrábí: mozzarella z kravského mléka, ricotta, máslo, čerstvé sýry, mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Závod v Pontinii Závod v Pontinii je prvním závodem, který společnost postavila, a vyrábí se zde mozzarella z buvolího mléka, ricotta a máslo z buvolího mléka; je součástí konsorcia...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play