V srdci belgických Arden, Biologická sýrárna Vielsalm vyrábí lahodné bio tvrdé sýry: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Kromě svých bio sýrů z kravského mléka Biologická sýrárna Vielsalm vyrábí také lahodné čerstvé kozí sýry pod značkou ChèvrArdennes.
Belgie, Vellereille-Les-Brayeux
... řemeslníky, se kterými spolupracují. Produkty společnosti zahrnují pivo, chléb, paštiku a sýr. Pivo z opatství Bonne-Espérance je vyráběno pivovarem Lefebvre v Quenastu podle tradičních postupů. Sýr (polotvrdý) je vyráběn ručně z kvalitního syrového kravského mléka AA. Paštika je také vyráběna zcela ručně z prvotřídních surovin a je připravována přímo v opatství, stejně jako chléb, který je šedý a pečený na kameni.
Belgie, Vielsalm
Vasedel je společnost sídlící v Ardenách, která byla založena v roce 1987. Specializuje se na výrobu čerstvého sýra z kravského a kozího mléka. Aktivní v Evropě a severní Africe, sýrárna Vasedel se profiluje jako producent zdravých sýrů.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play