... teplotě mezi 8° a 10° C. Je vhodné k mořským plodům, marinovaným pokrmům, všem druhům rýže a polotvrdým sýrům.
Odrůda: Fermentováno vsudu
Ročník: 2015
Zrání: Vyrobeno z hroznů odrůdy verdejo, 100%. Tradiční proces...
...Velké víno s velkou budoucností. Hrozny odrůdy tempranillo, pocházející z naší vinice "Los Majuelos" nacházející se v Sajazarře.
Odrůdy: Tempranillo 100%
Alkohol: 14% obj.
Zrání: 12 měsíců v novém sudu, 60% amerického dubu a 40% francouzského dubu. Přesun do lahvového skladu v červenci 2012.
Výroba
Datum sklizně 14. října. Po ruční selekci na poli byly hrozny zbaveny stopek a rozmačkány, poté...
...Fermentováno v hliněných nádobách, které simulují první zpracování, před více než 6 000 lety, když přijde zima, víno se přenáší do dubových sudů umístěných v našem podzemním sklepě z 11. století, kde zůstane za ideálních podmínek konstantní teploty a vlhkosti pro jeho zrání.
Fermentováno v hliněných nádobách.
Zráno v hliněných a dubových sudech.
Udržitelné pěstování 1 800 kg/ha.
Sklizeno ručně.
Nepřečištěné a nefiltrované.
...Odrůda hroznů: Cabernet Sauvignon a Merlot
Na pohled: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot kombinuje intenzivní červenou barvu s fialovými odlesky, které odpovídají jeho mladistvé povaze.
Vůně: Vůně je komplexní a vyvážená, jasně se projevují aromata červeného ovoce, jahod, malin a borůvek. Charakterizují ji také tóny vanilky, které připomínají jeho zránívsudu.
Chuť: Na patře je sladký, dobře strukturovaný, sametový a velmi chutný.
Zrání: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot zraje 4 měsíce v amerických a francouzských dubových sudech.
...Pasterizované ovčí mléko s černou houbou.
Zrání alespoň 3 měsíce.
Lehce kyselá a aromatická chuť, doplněná nuancemi, které poskytuje houbu.
Párování: Cava, šampaňské nebo bílé víno fermentované vsudu.
... 1.500 l. Malolaktická fermentace v nových francouzských dubových sudech. Zrání na vlastních kalech po dobu 25 měsíců. V našem vinařství se prakticky nevykonává batonnage, protože ochrana proti oxidaci probíhá přirozeně s přibližně 5 cm kalu v každém sudu.
HODNOCENÍ CHUTI
Tiramisu - tóny kávy, smetany a kakaa. Silné, s dobře strukturovaným, zaobleným pocitem v ústech a dlouhotrvajícím závěrem. Rádo by obohatilo sbírku na mnoho let dopředu.
Odrůda: Tempranillo 100%
Podnož: Richter 110 a Chasela 41
Rok výsadby: 1982
Přibližná nadmořská výška: 537 metrů
Alkohol: 14,5º
Výroba: 987 lahví...
BarricasDeMadera.com je společnost zaměřená na prodej nových a použitých sudů z francouzského a amerického dubu. Nabízíme sudy od 2 do 500 litrů pro zrání nápojů nebo pro dekorativní použití v různých situacích a prostorách s nejlepšími estetickými a funkčními výsledky. V posledních letech jsme spolupracovali s různými společnostmi, abychom dosáhli požadovaných výsledků. Franšízy pohostinství...
... vinic, zejména těch starých.... Byly vybrány nejlepší vinice v oblasti k získání hroznů prvotřídní kvality prostřednictvím nejlepšího vinařského managementu těchto značných vinic (více než 1.000 ha).
K dispozici je více než 30.000 sudů pro zrání. Dva týmy enologů se starají o vinifikaci.
Červená vína jsou ovocnější a mají méně vnímání dubu, než je obvyklé v Rioja. Vlajková loď "Gaudium" se skládá z Tempranillo (95%) a Graciano (5%).
... geografii a vinařskou historii krajiny Rueda, Rioja a Ribera del Duero. Po nějakém čase jsme měli jasnou představu o profilu vína, které chceme vyrábět: vína svěží, ovocná a elegantní, s objemem a rovnováhou.
Jakmile se hrozny promění ve víno prostřednictvím fermentace, procházejí procesem zránívsudu a následně v láhvi, přičemž doba zránívsudu je 12 měsíců. Vína s výrazným pionýrským a avantgardním profilem, kde vytváříme epochu a model, který se má následovat, přičemž elegantně bouráme zažité vzorce. Navštivte Bodegas Marín Acosta.