Španělsko, La Seca-Valladolid
... teplotě mezi 8° a 10° C. Je vhodné k mořským plodům, marinovaným pokrmům, všem druhům rýže a polotvrdým sýrům. Odrůda: Fermentováno v sudu Ročník: 2015 Zrání: Vyrobeno z hroznů odrůdy verdejo, 100%. Tradiční proces...
Portfolio (12)
Španělsko, Noáin
...Velké víno s velkou budoucností. Hrozny odrůdy tempranillo, pocházející z naší vinice "Los Majuelos" nacházející se v Sajazarře. Odrůdy: Tempranillo 100% Alkohol: 14% obj. Zrání: 12 měsíců v novém sudu, 60% amerického dubu a 40% francouzského dubu. Přesun do lahvového skladu v červenci 2012. Výroba Datum sklizně 14. října. Po ruční selekci na poli byly hrozny zbaveny stopek a rozmačkány, poté...
Portfolio (1)
Španělsko, Canet De Mar
...Fermentováno v hliněných nádobách, které simulují první zpracování, před více než 6 000 lety, když přijde zima, víno se přenáší do dubových sudů umístěných v našem podzemním sklepě z 11. století, kde zůstane za ideálních podmínek konstantní teploty a vlhkosti pro jeho zrání. Fermentováno v hliněných nádobách. Zráno v hliněných a dubových sudech. Udržitelné pěstování 1 800 kg/ha. Sklizeno ručně. Nepřečištěné a nefiltrované.
Portfolio (9)
Španělsko, Cuarte De Huerva
...Odrůda hroznů: Cabernet Sauvignon a Merlot Na pohled: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot kombinuje intenzivní červenou barvu s fialovými odlesky, které odpovídají jeho mladistvé povaze. Vůně: Vůně je komplexní a vyvážená, jasně se projevují aromata červeného ovoce, jahod, malin a borůvek. Charakterizují ji také tóny vanilky, které připomínají jeho zrání v sudu. Chuť: Na patře je sladký, dobře strukturovaný, sametový a velmi chutný. Zrání: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot zraje 4 měsíce v amerických a francouzských dubových sudech.
Portfolio (10)
Španělsko, Murcia
... 1.500 l. Malolaktická fermentace v nových francouzských dubových sudech. Zrání na vlastních kalech po dobu 25 měsíců. V našem vinařství se prakticky nevykonává batonnage, protože ochrana proti oxidaci probíhá přirozeně s přibližně 5 cm kalu v každém sudu. HODNOCENÍ CHUTI Tiramisu - tóny kávy, smetany a kakaa. Silné, s dobře strukturovaným, zaobleným pocitem v ústech a dlouhotrvajícím závěrem. Rádo by obohatilo sbírku na mnoho let dopředu. Odrůda: Tempranillo 100% Podnož: Richter 110 a Chasela 41 Rok výsadby: 1982 Přibližná nadmořská výška: 537 metrů Alkohol: 14,5º Výroba: 987 lahví...
Portfolio (178)
Španělsko, El Puerto De Santa María
... současnosti spolupracujeme se společnostmi z evropských, asijských a amerických zemí. Náš tým více než 20 profesionálů vyškolených v umění výroby sudů a s mnohaletými zkušenostmi pracuje denně s nejlepšími technikami, aby našim zákazníkům nabídli produkty nejvyšší kvality. Věříme, že základními požadavky pro vytvoření dokonalého sudu jsou vášeň, dovednost a zkušenost, proto ve Southern Casks vybíráme ty...
Portfolio (4)
Španělsko, Esquivias
BarricasDeMadera.com je společnost zaměřená na prodej nových a použitých sudů z francouzského a amerického dubu. Nabízíme sudy od 2 do 500 litrů pro zrání nápojů nebo pro dekorativní použití v různých situacích a prostorách s nejlepšími estetickými a funkčními výsledky. V posledních letech jsme spolupracovali s různými společnostmi, abychom dosáhli požadovaných výsledků. Franšízy pohostinství...
Portfolio (4)
Španělsko, Cenicero (la Rioja)
... vinic, zejména těch starých.... Byly vybrány nejlepší vinice v oblasti k získání hroznů prvotřídní kvality prostřednictvím nejlepšího vinařského managementu těchto značných vinic (více než 1.000 ha). K dispozici je více než 30.000 sudů pro zrání. Dva týmy enologů se starají o vinifikaci. Červená vína jsou ovocnější a mají méně vnímání dubu, než je obvyklé v Rioja. Vlajková loď "Gaudium" se skládá z Tempranillo (95%) a Graciano (5%).
Portfolio (13)
Španělsko, Valencia
... geografii a vinařskou historii krajiny Rueda, Rioja a Ribera del Duero. Po nějakém čase jsme měli jasnou představu o profilu vína, které chceme vyrábět: vína svěží, ovocná a elegantní, s objemem a rovnováhou. Jakmile se hrozny promění ve víno prostřednictvím fermentace, procházejí procesem zrání v sudu a následně v láhvi, přičemž doba zrání v sudu je 12 měsíců. Vína s výrazným pionýrským a avantgardním profilem, kde vytváříme epochu a model, který se má následovat, přičemž elegantně bouráme zažité vzorce. Navštivte Bodegas Marín Acosta.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play