Francie, Poitiers
Caviste online od roku 2018, Spirits Station nabízí širokou škálu lihovin pro jednotlivce i profesionály. Objevte více než 500 referencí, včetně whisky, vodky, rumu, ginu, tequily, absintu, koňaku, armagnacu a také krásnou řadu likérů. Náš koncept spočívá v kombinaci osvědčených hodnot, které jsou známé svou kvalitou, s originálnějšími produkty, které si zaslouží být na světle. Máme také výběr z...
Portfolio (195)
Francie, Auxerre
... fermentace v sudu. Přímá fermentace v sudu, zrání velkého vína 18 měsíců v sudu (1/3 nového dřeva) s bâtonnage kvasnic. Œil:krystalická barva, světle zlatá s zelenými odlesky. Rada enologa:podávat při 10-12°C. Alkohol:13,5%. Doba zrání:25 let. Balení:Krabice po 6 lahvích 75cl. Domaine:Domaine de Chevalier. Appellation:Pessac-Léognan. Millésime:2017. Kultura:Šetrná. Label:Kontrolovaná označení původu.
Portfolio (190)
Francie, Le Sen
... kupujeme, pocházejí z velkých francouzských lesů v Allier. Pocházejí z certifikovaných lesů, duby jsou těženy pro výrobu sudů a barelů, které slouží k zrání nejlepších vín. Dřevo, zpracované na dýhy a dostatečně vyzrálé, skladované a sušené více než rok, uvolňuje nejjemnější třísloviny, které se projeví ve sudech během zrání vín. Štěpky z dubu používané pro naši absolutní jsou vedlejšími produkty...
Portfolio (97)
Francie, Bordeaux
...Komentář Zrání 12 měsíců v sudech (40 % nových sudů). Historie vypráví, že na těchto pozemcích byl založen klášter. Můžeme důvěřovat znalostem církevních mužů té doby při výrobě nejlepších vín. Zvlášť uměli vybírat ty nejkrásnější terroiry vhodné pro zrání nejcennějších nektarů. Dlouho opuštěný, tento výjimečný majetek se stal jasnou volbou pro Dominique Haverlana, který převzal panství a...
Portfolio (93)
Francie, Bordeaux
... tanky Zrání: 5% nových sudů, 47,5% sudů po jednom víně, 47,5% sudů po dvou vínech Degustace: Je to víno s velkým charakterem a kořením; je pepřové a svěží v nose s hezkým nástupem černého ovoce a lékořice. V ústech je textura krémová, s dobrým objemem a dobře integrovanými tříslovinami. Finále je dlouhé s kořeněnou a čokoládovou chutí.
Portfolio (43)
Francie, Saint Emilion
... macerace při 8 - 10 °C Alkoholová fermentace Macerace 3 až 5 týdnů Malolaktická fermentace v sudech Celková vinifikace na základě parcelního výběru, ruční píchání Zrání: 10 až 14 měsíců, 30 % nových sudů Složení: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Portfolio (34)
...Zrání v sudu 12 měsíců Jedinečné dílo Gilla, vašeho mladého vášnivého vinaře. Odrůdy: 100% Pinot Gris Srážky: 550 mm/rok Věk: 20 let Zrání: 12 měsíců v sudu Alkohol: 13,5% Cukr: 2,7 g/L Celková kyselost: 2,5 g/L Teplota podávání: 8°C Potenciál zrání: 8 let...
Portfolio (36)
Francie, Roubia
...{"CÉPAGES":"ODRŮDY\nDominantní Syrah.\nStupeň: 14,5°\n\nVINIFIKACE\nTato cuvée pochází z pečlivého výběru hroznů z našich nejstarších parcel Syrah, sbíraných ručně do bedýnek. Je vinifikována při regulované teplotě a po 20denní maceraci s pravidelným promícháváním je uložena do nových francouzských dubových sudů na zrání po dobu 8 až 12 měsíců. Toto víno je lahvováno po zrání v nádrži, aby se...
Portfolio (28)
Francie, Mandelieu
Založena ve Vence v roce 1972 svým zakladatelem, François Roméo, olejna stejného jména dokázala v průběhu let vytvořit a rozvinout různé řady olivového oleje. Nabízející harmonickou rovnováhu mezi jemností a ovocností, svěžestí a bylinkovými tóny, olej François Roméo oslovuje široké publikum. Značka François Roméo je spotřebiteli uznávána jako záruka serióznosti a kvality, díky olejům pocházející...
Portfolio (45)
...Piva Distrikt jsou vybrána v prvním průvodci Hachette o pivech, s 2 hvězdičkami pro Clash a Confusion. • Confusion: Blondýna ve stylu American Pale Ale, 5,1 %, vyvážená hořkost, Dry Hop s chmelem Cascade a Centennial pro velmi jemné chutě, citrusy a limetku. • Investigator: Blondýna ve stylu American IPA (India Pale Ale), 6,2 %, výrazná hořkost, Dry Hop s chmelem El Dorado a Simcoe pro velmi příjemné chutě, citrusy a grep a mírně pryskyřičné. • Clash: Blondýna Triple, 9 %, velmi lehká hořkost, aby se uvolnilo 7 sladů a zrání po dobu 3 týdnů s hoblinami z whisky sudu.
Portfolio (6)
Francie, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pessac Léognan Složení: 70% Merlot - 30% Cabernet Sauvignon Potenciál zrání: Přibližně 15 let Vinifikace: Fermentace v nerezových nádržích s regulací teploty, macerace při 28°C po dobu 3 týdnů. Víno zraje v barikových sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců, přičemž 20% sudů je nových.
Portfolio (53)
Francie, Saint Vincent De Lamontjoie
...WHISKY SINGLE MALT - N3 - Fumé - Cask - FRANCIE FAIVREJMAGINE® - 70 Cl - 50% vol V procesu zrání v sudu... Destilérka FAIVREJMAGINE vyrábí svůj Malt přímo ve svých prostorách, což jí dává označení Single Malt. Má pověst výroby whisky s vysokým obsahem alkoholu. Dokonalá rovnováha jí dodává tóny kouře, kůže, kandovaného ovoce a mandle. Whisky Single Malt - 50 % Vol 714 lahví k dispozici Dostupné na konci roku 2023...
Portfolio (9)
Francie, Jarnac
... tvaru, kterou necháte na vzduchu po dobu jedné minuty. Náš maître de chai rád nazývá tento okamžik „mystickou minutou“, krátkými okamžiky, kdy váš cognac, který zral v sudu po několik desetiletí, uvolňuje celou svou paletu bohatých aromat. Reagováním se vzduchem uvolňuje intenzivní a jedinečný buket. Spojení s pokrmy Courvoisier Initiale Extra je nádherný digestiv. Ideální po večeři, jeho hloubka...
Portfolio (12)
Francie, Caromb
...Cépages : Grenache 95%, Carignan 5% Age des vignes : 12 let Terroir : Argilo-vápencový Vendange : Strojní Dégustation : • Robe : Intenzivní růžová • 1er nez : intenzivní na dřevě • 2ieme nez : zralé červené ovoce • En bouche : osvěžující, minerální a kulaté • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : • Regionální kořeněná jídla, • uzené uzeniny • voňavé grilované pokrmy Garde : 2 roky Vinification : Přímé lisování. Mošty rychle chlazeny pro zachování aromat. Přírodní usazení za studena. Rychlá vinifikace a zrání v polovičním sudu z francouzského dubu.
Portfolio (4)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Etalující krásnou aromatickou komplexnost obohacenou o nádech rašeliny, tento nádherný irský single malt whiskey nabízí lahodný sladový charakter typický pro značku Waterford. Přítomny jsou také tóny koření (pepř, hřebíček), pomerančové kůry a čokolády. Během zrání se používají 4 typy sudů: ex-sudy po bourbonu, po sladkém víně, stejně jako francouzský a americký dub, které se zde...
Portfolio (321)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
...Appelace: IGP Côtes Catalanes Cépage: 100% Chardonnay Půda: Hrozny pocházejí z jílovito-vápencových svahů na dně údolí Boulzane. Na některých místech přináší břidlicový podklad komplexnost vínu. Věk vinic: Vinice byly vysazeny na začátku 80. let. Byly to první Chardonnay vysazené v Roussillonu! Zpracování: Po studeném usazení po dobu 48 hodin je mošt přímo umístěn do francouzských dubových sudů...
Portfolio (9)
Francie, Pont D Ain
...Pocházející ze své rodné Lotrinska, tento Rozelieures zral pouze v sudu Ruby Port od domu Loureiro. Toto zrání mu dodalo ovocné tóny a krásnou růžovou barvu, typickou pro portské sudy, které se dokonale snoubí s jemně rašelinovým, bohatým a plným ječmenným destilátem tohoto lahvování. Stav: Nový produkt Země: Francie Region produkce: Lotrinsko Označení: Whisky Ročník: 2021 Alkohol: 46° Objem: 70cl...
Portfolio (95)
Francie, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1992 je výjimečný ročník, zrající v dubových sudech až do lahvování. Tento destilát s obsahem alkoholu 40° nabízí nezapomenutelný zážitek z degustace. Jako digestiv se vychutnává pomalu, což umožňuje ocenit jeho bohaté a komplexní aroma. Zrání v sudu dodává tomuto Armagnacu dřevité tóny a hloubku chutí, která potěší znalce. Prezentován v elegantní krabičce, je také...
Portfolio (51)
Francie, Paris
...spolu s překvapivou sladkostí, která potěší všechny chutě. Příjemné a vyvážené, snadno pochopitelné. Odrůdy, zrání...: 100 % Ugni Blanc. Flakon 500 ml. Zrál minimálně dva roky v sudu v podzemním sklepě Château Garreau, jedinečném v Armagnacu.
Portfolio (26)
Francie, Duravel
... dubových sudů - z prostoru pro skladování za optimálních podmínek pro uchovávání a zrání našich vín Technologie MARCEL MEZY umožnily vinařství získat certifikaci Agriculture Biologique již od ročníku 2015. Marcel MEZY, vášnivý pro vinařství, upřednostňuje kvalitativní přístup při výrobě svých vín. Pozor: nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví, konzumujte s mírou.
Portfolio (7)
AVANTAGES ET DIFFERENCE je výrobcem sudů z dubu a akácie. Stejně jako u vína a vinic, klima, povaha půdy a lidská práce dávají dřevu pro výrobu sudů a sudům odlišnou osobnost. Bulharsko, klima příznivé pro dřevo na sudy Naše přítomnost v Bulharsku, malé evropské zemi na Balkáně, kde Řekové rozvinuli kulturu vinic, sahá už asi patnáct let zpět. Díky velmi kontrastnímu klimatu, horkému a suchému...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play