Caviste online od roku 2018, Spirits Station nabízí širokou škálu lihovin pro jednotlivce i profesionály. Objevte více než 500 referencí, včetně whisky, vodky, rumu, ginu, tequily, absintu, koňaku, armagnacu a také krásnou řadu likérů.
Náš koncept spočívá v kombinaci osvědčených hodnot, které jsou známé svou kvalitou, s originálnějšími produkty, které si zaslouží být na světle.
Máme také výběr z...
... fermentace vsudu. Přímá fermentace vsudu, zrání velkého vína 18 měsíců vsudu (1/3 nového dřeva) s bâtonnage kvasnic.
Œil:krystalická barva, světle zlatá s zelenými odlesky.
Rada enologa:podávat při 10-12°C.
Alkohol:13,5%.
Doba zrání:25 let.
Balení:Krabice po 6 lahvích 75cl.
Domaine:Domaine de Chevalier.
Appellation:Pessac-Léognan.
Millésime:2017.
Kultura:Šetrná.
Label:Kontrolovaná označení původu.
... kupujeme, pocházejí z velkých francouzských lesů v Allier. Pocházejí z certifikovaných lesů, duby jsou těženy pro výrobu sudů a barelů, které slouží k zrání nejlepších vín. Dřevo, zpracované na dýhy a dostatečně vyzrálé, skladované a sušené více než rok, uvolňuje nejjemnější třísloviny, které se projeví ve sudech během zrání vín. Štěpky z dubu používané pro naši absolutní jsou vedlejšími produkty...
...Komentář
Zrání 12 měsíců v sudech (40 % nových sudů). Historie vypráví, že na těchto pozemcích byl založen klášter. Můžeme důvěřovat znalostem církevních mužů té doby při výrobě nejlepších vín. Zvlášť uměli vybírat ty nejkrásnější terroiry vhodné pro zrání nejcennějších nektarů. Dlouho opuštěný, tento výjimečný majetek se stal jasnou volbou pro Dominique Haverlana, který převzal panství a...
... tanky
Zrání: 5% nových sudů, 47,5% sudů po jednom víně, 47,5% sudů po dvou vínech
Degustace: Je to víno s velkým charakterem a kořením; je pepřové a svěží v nose s hezkým nástupem černého ovoce a lékořice. V ústech je textura krémová, s dobrým objemem a dobře integrovanými tříslovinami. Finále je dlouhé s kořeněnou a čokoládovou chutí.
... macerace při 8 - 10 °C
Alkoholová fermentace
Macerace 3 až 5 týdnů
Malolaktická fermentace v sudech
Celková vinifikace na základě parcelního výběru, ruční píchání
Zrání: 10 až 14 měsíců, 30 % nových sudů
Složení: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
...{"CÉPAGES":"ODRŮDY\nDominantní Syrah.\nStupeň: 14,5°\n\nVINIFIKACE\nTato cuvée pochází z pečlivého výběru hroznů z našich nejstarších parcel Syrah, sbíraných ručně do bedýnek. Je vinifikována při regulované teplotě a po 20denní maceraci s pravidelným promícháváním je uložena do nových francouzských dubových sudů na zrání po dobu 8 až 12 měsíců. Toto víno je lahvováno po zránív nádrži, aby se...
Založena ve Vence v roce 1972 svým zakladatelem, François Roméo, olejna stejného jména dokázala v průběhu let vytvořit a rozvinout různé řady olivového oleje. Nabízející harmonickou rovnováhu mezi jemností a ovocností, svěžestí a bylinkovými tóny, olej François Roméo oslovuje široké publikum.
Značka François Roméo je spotřebiteli uznávána jako záruka serióznosti a kvality, díky olejům pocházející...
...Piva Distrikt jsou vybrána v prvním průvodci Hachette o pivech, s 2 hvězdičkami pro Clash a Confusion.
• Confusion: Blondýna ve stylu American Pale Ale, 5,1 %, vyvážená hořkost, Dry Hop s chmelem Cascade a Centennial pro velmi jemné chutě, citrusy a limetku.
• Investigator: Blondýna ve stylu American IPA (India Pale Ale), 6,2 %, výrazná hořkost, Dry Hop s chmelem El Dorado a Simcoe pro velmi příjemné chutě, citrusy a grep a mírně pryskyřičné.
• Clash: Blondýna Triple, 9 %, velmi lehká hořkost, aby se uvolnilo 7 sladů a zrání po dobu 3 týdnů s hoblinami z whisky sudu.
...Pessac Léognan
Složení:
70% Merlot - 30% Cabernet Sauvignon
Potenciál zrání:
Přibližně 15 let
Vinifikace:
Fermentace v nerezových nádržích s regulací teploty, macerace při 28°C po dobu 3 týdnů. Víno zraje v barikových sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců, přičemž 20% sudů je nových.
...WHISKY SINGLE MALT - N3 - Fumé - Cask - FRANCIE
FAIVREJMAGINE® - 70 Cl - 50% vol
V procesu zránívsudu...
Destilérka FAIVREJMAGINE vyrábí svůj Malt přímo ve svých prostorách, což jí dává označení Single Malt. Má pověst výroby whisky s vysokým obsahem alkoholu. Dokonalá rovnováha jí dodává tóny kouře, kůže, kandovaného ovoce a mandle.
Whisky Single Malt - 50 % Vol
714 lahví k dispozici
Dostupné na konci roku 2023...
... tvaru, kterou necháte na vzduchu po dobu jedné minuty. Náš maître de chai rád nazývá tento okamžik „mystickou minutou“, krátkými okamžiky, kdy váš cognac, který zral vsudu po několik desetiletí, uvolňuje celou svou paletu bohatých aromat. Reagováním se vzduchem uvolňuje intenzivní a jedinečný buket.
Spojení s pokrmy
Courvoisier Initiale Extra je nádherný digestiv. Ideální po večeři, jeho hloubka...
...Le spiritueux : Etalující krásnou aromatickou komplexnost obohacenou o nádech rašeliny, tento nádherný irský single malt whiskey nabízí lahodný sladový charakter typický pro značku Waterford. Přítomny jsou také tóny koření (pepř, hřebíček), pomerančové kůry a čokolády. Během zrání se používají 4 typy sudů: ex-sudy po bourbonu, po sladkém víně, stejně jako francouzský a americký dub, které se zde...
...Appelace: IGP Côtes Catalanes
Cépage: 100% Chardonnay
Půda: Hrozny pocházejí z jílovito-vápencových svahů na dně údolí Boulzane. Na některých místech přináší břidlicový podklad komplexnost vínu.
Věk vinic: Vinice byly vysazeny na začátku 80. let. Byly to první Chardonnay vysazené v Roussillonu!
Zpracování: Po studeném usazení po dobu 48 hodin je mošt přímo umístěn do francouzských dubových sudů...
...Pocházející ze své rodné Lotrinska, tento Rozelieures zral pouze vsudu Ruby Port od domu Loureiro. Toto zrání mu dodalo ovocné tóny a krásnou růžovou barvu, typickou pro portské sudy, které se dokonale snoubí s jemně rašelinovým, bohatým a plným ječmenným destilátem tohoto lahvování.
Stav: Nový produkt
Země: Francie
Region produkce: Lotrinsko
Označení: Whisky
Ročník: 2021
Alkohol: 46°
Objem: 70cl...
...L'Armagnac Castarède - 1992 je výjimečný ročník, zrající v dubových sudech až do lahvování. Tento destilát s obsahem alkoholu 40° nabízí nezapomenutelný zážitek z degustace. Jako digestiv se vychutnává pomalu, což umožňuje ocenit jeho bohaté a komplexní aroma. Zránívsudu dodává tomuto Armagnacu dřevité tóny a hloubku chutí, která potěší znalce. Prezentován v elegantní krabičce, je také...
...spolu s překvapivou sladkostí, která potěší všechny chutě. Příjemné a vyvážené, snadno pochopitelné.
Odrůdy, zrání...:
100 % Ugni Blanc. Flakon 500 ml. Zrál minimálně dva roky vsuduv podzemním sklepě Château Garreau, jedinečném v Armagnacu.
... dubových sudů
- z prostoru pro skladování za optimálních podmínek pro uchovávání a zrání našich vín
Technologie MARCEL MEZY umožnily vinařství získat certifikaci Agriculture Biologique již od ročníku 2015. Marcel MEZY, vášnivý pro vinařství, upřednostňuje kvalitativní přístup při výrobě svých vín.
Pozor: nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví, konzumujte s mírou.
AVANTAGES ET DIFFERENCE je výrobcem sudů z dubu a akácie.
Stejně jako u vína a vinic, klima, povaha půdy a lidská práce dávají dřevu pro výrobu sudů a sudům odlišnou osobnost.
Bulharsko, klima příznivé pro dřevo na sudy
Naše přítomnost v Bulharsku, malé evropské zemi na Balkáně, kde Řekové rozvinuli kulturu vinic, sahá už asi patnáct let zpět.
Díky velmi kontrastnímu klimatu, horkému a suchému...