Francie, Bordeaux
...Komentář Zrání 12 měsíců v sudech (40 % nových sudů). Historie vypráví, že na těchto pozemcích byl založen klášter. Můžeme důvěřovat znalostem církevních mužů té doby při výrobě nejlepších vín. Zvlášť uměli vybírat ty nejkrásnější terroiry vhodné pro zrání nejcennějších nektarů. Dlouho opuštěný, tento výjimečný majetek se stal jasnou volbou pro Dominique Haverlana, který převzal panství a...
Portfolio (93)
Francie, Le Sen
... kupujeme, pocházejí z velkých francouzských lesů v Allier. Pocházejí z certifikovaných lesů, duby jsou těženy pro výrobu sudů a barelů, které slouží k zrání nejlepších vín. Dřevo, zpracované na dýhy a dostatečně vyzrálé, skladované a sušené více než rok, uvolňuje nejjemnější třísloviny, které se projeví ve sudech během zrání vín. Štěpky z dubu používané pro naši absolutní jsou vedlejšími produkty...
Portfolio (97)
Francie, Saint Emilion
... macerace při 8 - 10 °C Alkoholová fermentace Macerace 3 až 5 týdnů Malolaktická fermentace v sudech Celková vinifikace na základě parcelního výběru, ruční píchání Zrání: 10 až 14 měsíců, 30 % nových sudů Složení: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Portfolio (34)
Francie, Auxerre
... fermentace v sudu. Přímá fermentace v sudu, zrání velkého vína 18 měsíců v sudu (1/3 nového dřeva) s bâtonnage kvasnic. Œil:krystalická barva, světle zlatá s zelenými odlesky. Rada enologa:podávat při 10-12°C. Alkohol:13,5%. Doba zrání:25 let. Balení:Krabice po 6 lahvích 75cl. Domaine:Domaine de Chevalier. Appellation:Pessac-Léognan. Millésime:2017. Kultura:Šetrná. Label:Kontrolovaná označení původu.
Portfolio (190)
Martinik, Rivière-Pilote
...Objevte tento úžasný Cognac 1er cru, pečlivě vybraný „Les frères de la côte“ ve Velké Champagne v slavné domácnosti „François VOYER“, která nabízí nejlepší eaux-de-vie z Cognacu. Po přeplavbě Atlantiku na starém plachetnici tento Cognac těží z dynamického zrání v sudu po rumu „La Favorite“. 50cl - 51° Vol...
Portfolio (31)
Francie, Poitiers
Caviste online od roku 2018, Spirits Station nabízí širokou škálu lihovin pro jednotlivce i profesionály. Objevte více než 500 referencí, včetně whisky, vodky, rumu, ginu, tequily, absintu, koňaku, armagnacu a také krásnou řadu likérů. Náš koncept spočívá v kombinaci osvědčených hodnot, které jsou známé svou kvalitou, s originálnějšími produkty, které si zaslouží být na světle. Máme také výběr z...
Portfolio (195)
Francie, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1992 je výjimečný ročník, zrající v dubových sudech až do lahvování. Tento destilát s obsahem alkoholu 40° nabízí nezapomenutelný zážitek z degustace. Jako digestiv se vychutnává pomalu, což umožňuje ocenit jeho bohaté a komplexní aroma. Zrání v sudu dodává tomuto Armagnacu dřevité tóny a hloubku chutí, která potěší znalce. Prezentován v elegantní krabičce, je také...
Portfolio (51)
Francie, Roubia
...{"CÉPAGES":"ODRŮDY\nDominantní Syrah.\nStupeň: 14,5°\n\nVINIFIKACE\nTato cuvée pochází z pečlivého výběru hroznů z našich nejstarších parcel Syrah, sbíraných ručně do bedýnek. Je vinifikována při regulované teplotě a po 20denní maceraci s pravidelným promícháváním je uložena do nových francouzských dubových sudů na zrání po dobu 8 až 12 měsíců. Toto víno je lahvováno po zrání v nádrži, aby se...
Portfolio (28)
Španělsko, La Seca-Valladolid
... teplotě mezi 8° a 10° C. Je vhodné k mořským plodům, marinovaným pokrmům, všem druhům rýže a polotvrdým sýrům. Odrůda: Fermentováno v sudu Ročník: 2015 Zrání: Vyrobeno z hroznů odrůdy verdejo, 100%. Tradiční proces...
Portfolio (12)
Francie, Caromb
...Cépages : Grenache 95%, Carignan 5% Age des vignes : 12 let Terroir : Argilo-vápencový Vendange : Strojní Dégustation : • Robe : Intenzivní růžová • 1er nez : intenzivní na dřevě • 2ieme nez : zralé červené ovoce • En bouche : osvěžující, minerální a kulaté • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : • Regionální kořeněná jídla, • uzené uzeniny • voňavé grilované pokrmy Garde : 2 roky Vinification : Přímé lisování. Mošty rychle chlazeny pro zachování aromat. Přírodní usazení za studena. Rychlá vinifikace a zrání v polovičním sudu z francouzského dubu.
Portfolio (4)
Francie, Saint Vincent De Lamontjoie
...WHISKY SINGLE MALT - N3 - Fumé - Cask - FRANCIE FAIVREJMAGINE® - 70 Cl - 50% vol V procesu zrání v sudu... Destilérka FAIVREJMAGINE vyrábí svůj Malt přímo ve svých prostorách, což jí dává označení Single Malt. Má pověst výroby whisky s vysokým obsahem alkoholu. Dokonalá rovnováha jí dodává tóny kouře, kůže, kandovaného ovoce a mandle. Whisky Single Malt - 50 % Vol 714 lahví k dispozici Dostupné na konci roku 2023...
Portfolio (9)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
...Appelace: IGP Côtes Catalanes Cépage: 100% Chardonnay Půda: Hrozny pocházejí z jílovito-vápencových svahů na dně údolí Boulzane. Na některých místech přináší břidlicový podklad komplexnost vínu. Věk vinic: Vinice byly vysazeny na začátku 80. let. Byly to první Chardonnay vysazené v Roussillonu! Zpracování: Po studeném usazení po dobu 48 hodin je mošt přímo umístěn do francouzských dubových sudů...
Portfolio (9)
...Piva Distrikt jsou vybrána v prvním průvodci Hachette o pivech, s 2 hvězdičkami pro Clash a Confusion. • Confusion: Blondýna ve stylu American Pale Ale, 5,1 %, vyvážená hořkost, Dry Hop s chmelem Cascade a Centennial pro velmi jemné chutě, citrusy a limetku. • Investigator: Blondýna ve stylu American IPA (India Pale Ale), 6,2 %, výrazná hořkost, Dry Hop s chmelem El Dorado a Simcoe pro velmi příjemné chutě, citrusy a grep a mírně pryskyřičné. • Clash: Blondýna Triple, 9 %, velmi lehká hořkost, aby se uvolnilo 7 sladů a zrání po dobu 3 týdnů s hoblinami z whisky sudu.
Portfolio (6)
Portugalsko, Trofa
...Sudy z dubu STR, kde "STR" znamená Shaved (seškrábaný), Toasted (opražený) a Recharred (znovu karbonizovaný), jsou inovací v průmyslu destilátů. Vytvořeny specifickým procesem, který mění vnitřní strukturu dubu, tyto sudy dodávají nápojům jedinečné vlastnosti, zlepšují zrání a aromatickou komplexnost destilátu. Níže jsou uvedeny hlavní výhody používání těchto sudů při výrobě destilátů. 1...
Portfolio (6)
Francie, Mandelieu
Založena ve Vence v roce 1972 svým zakladatelem, François Roméo, olejna stejného jména dokázala v průběhu let vytvořit a rozvinout různé řady olivového oleje. Nabízející harmonickou rovnováhu mezi jemností a ovocností, svěžestí a bylinkovými tóny, olej François Roméo oslovuje široké publikum. Značka François Roméo je spotřebiteli uznávána jako záruka serióznosti a kvality, díky olejům pocházející...
Portfolio (45)
Francie, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pessac Léognan Složení: 70% Merlot - 30% Cabernet Sauvignon Potenciál zrání: Přibližně 15 let Vinifikace: Fermentace v nerezových nádržích s regulací teploty, macerace při 28°C po dobu 3 týdnů. Víno zraje v barikových sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců, přičemž 20% sudů je nových.
Portfolio (53)
Španělsko, Noáin
...Velké víno s velkou budoucností. Hrozny odrůdy tempranillo, pocházející z naší vinice "Los Majuelos" nacházející se v Sajazarře. Odrůdy: Tempranillo 100% Alkohol: 14% obj. Zrání: 12 měsíců v novém sudu, 60% amerického dubu a 40% francouzského dubu. Přesun do lahvového skladu v červenci 2012. Výroba Datum sklizně 14. října. Po ruční selekci na poli byly hrozny zbaveny stopek a rozmačkány, poté...
Portfolio (1)
Francie, Jarnac
... tvaru, kterou necháte na vzduchu po dobu jedné minuty. Náš maître de chai rád nazývá tento okamžik „mystickou minutou“, krátkými okamžiky, kdy váš cognac, který zral v sudu po několik desetiletí, uvolňuje celou svou paletu bohatých aromat. Reagováním se vzduchem uvolňuje intenzivní a jedinečný buket. Spojení s pokrmy Courvoisier Initiale Extra je nádherný digestiv. Ideální po večeři, jeho hloubka...
Portfolio (12)
Francie, Bordeaux
... tanky Zrání: 5% nových sudů, 47,5% sudů po jednom víně, 47,5% sudů po dvou vínech Degustace: Je to víno s velkým charakterem a kořením; je pepřové a svěží v nose s hezkým nástupem černého ovoce a lékořice. V ústech je textura krémová, s dobrým objemem a dobře integrovanými tříslovinami. Finále je dlouhé s kořeněnou a čokoládovou chutí.
Portfolio (43)
Finsko, Turku
...Region Itálie – Marche Odrůda 100% Pinot Noir Označení Colli Pesaresi DOC Focara Pinot Nero Obsah alkoholu 15% Zrání V Sudu Po 12 Měsíců Objem: 75cl...
Portfolio (177)
Španělsko, Canet De Mar
...Fermentováno v hliněných nádobách, které simulují první zpracování, před více než 6 000 lety, když přijde zima, víno se přenáší do dubových sudů umístěných v našem podzemním sklepě z 11. století, kde zůstane za ideálních podmínek konstantní teploty a vlhkosti pro jeho zrání. Fermentováno v hliněných nádobách. Zráno v hliněných a dubových sudech. Udržitelné pěstování 1 800 kg/ha. Sklizeno ručně. Nepřečištěné a nefiltrované.
Portfolio (9)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Etalující krásnou aromatickou komplexnost obohacenou o nádech rašeliny, tento nádherný irský single malt whiskey nabízí lahodný sladový charakter typický pro značku Waterford. Přítomny jsou také tóny koření (pepř, hřebíček), pomerančové kůry a čokolády. Během zrání se používají 4 typy sudů: ex-sudy po bourbonu, po sladkém víně, stejně jako francouzský a americký dub, které se zde...
Portfolio (321)
Španělsko, Cuarte De Huerva
...Odrůda hroznů: Cabernet Sauvignon a Merlot Na pohled: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot kombinuje intenzivní červenou barvu s fialovými odlesky, které odpovídají jeho mladistvé povaze. Vůně: Vůně je komplexní a vyvážená, jasně se projevují aromata červeného ovoce, jahod, malin a borůvek. Charakterizují ji také tóny vanilky, které připomínají jeho zrání v sudu. Chuť: Na patře je sladký, dobře strukturovaný, sametový a velmi chutný. Zrání: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot zraje 4 měsíce v amerických a francouzských dubových sudech.
Portfolio (10)
...Ron Cubay Añejo Reserva Especial, nádherný rum ze středu ostrova s krásnou jantarovou barvou a dobrou průhledností. Má intenzivní chuť dřeva, hořké čokolády a pepře s nádechem koření. Celkově je to velmi zajímavý kubánský rum, který nesmí chybět v pravé sbírce aguardientes. Degustační poznámky Vzhled: intenzivní mahagonová barva. Vůně: díky dlouhému zrání v sudu uvolňuje jemnou vůni teplé melasy, která okamžitě připomíná jeho původ: kubánskou cukrovou třtinu. Na patře: plný a rozhodný, obklopuje patro nezaměnitelnou jemnou a příjemnou chutí dubu a vanilky.
Portfolio (3)
Španělsko, Murcia
... 1.500 l. Malolaktická fermentace v nových francouzských dubových sudech. Zrání na vlastních kalech po dobu 25 měsíců. V našem vinařství se prakticky nevykonává batonnage, protože ochrana proti oxidaci probíhá přirozeně s přibližně 5 cm kalu v každém sudu. HODNOCENÍ CHUTI Tiramisu - tóny kávy, smetany a kakaa. Silné, s dobře strukturovaným, zaobleným pocitem v ústech a dlouhotrvajícím závěrem. Rádo by obohatilo sbírku na mnoho let dopředu. Odrůda: Tempranillo 100% Podnož: Richter 110 a Chasela 41 Rok výsadby: 1982 Přibližná nadmořská výška: 537 metrů Alkohol: 14,5º Výroba: 987 lahví...
Portfolio (178)
Francie, Pont D Ain
...Pocházející ze své rodné Lotrinska, tento Rozelieures zral pouze v sudu Ruby Port od domu Loureiro. Toto zrání mu dodalo ovocné tóny a krásnou růžovou barvu, typickou pro portské sudy, které se dokonale snoubí s jemně rašelinovým, bohatým a plným ječmenným destilátem tohoto lahvování. Stav: Nový produkt Země: Francie Region produkce: Lotrinsko Označení: Whisky Ročník: 2021 Alkohol: 46° Objem: 70cl...
Portfolio (95)
Francie, Paris
...spolu s překvapivou sladkostí, která potěší všechny chutě. Příjemné a vyvážené, snadno pochopitelné. Odrůdy, zrání...: 100 % Ugni Blanc. Flakon 500 ml. Zrál minimálně dva roky v sudu v podzemním sklepě Château Garreau, jedinečném v Armagnacu.
Portfolio (26)
Portugalsko, Vila Nova De Famalicão
... možnostmi obručí a doplněny o stojan, zátku a dřevěný kohout. V našich dubových sudech nepoužíváme hřebíky, lepidla ani vosky. Uvnitř jsou buď syrové, nebo opálené, aby dodaly extra chuť vašim likérům. Jsou ideální pro zrání piva, vína, whisky, portského, pálenky nebo jakéhokoli destilátu, který těží ze zrání. Také můžete naše dubové sudy použít pro dekorativní a praktické účely. Kromě sudů také vyrábíme a prodáváme různé řemeslné výrobky. Navštivte nás a poraďte se s námi. Jak vám můžeme pomoci?
Španělsko, El Puerto De Santa María
... současnosti spolupracujeme se společnostmi z evropských, asijských a amerických zemí. Náš tým více než 20 profesionálů vyškolených v umění výroby sudů a s mnohaletými zkušenostmi pracuje denně s nejlepšími technikami, aby našim zákazníkům nabídli produkty nejvyšší kvality. Věříme, že základními požadavky pro vytvoření dokonalého sudu jsou vášeň, dovednost a zkušenost, proto ve Southern Casks vybíráme ty...
Portfolio (4)
Francie, Duravel
... dubových sudů - z prostoru pro skladování za optimálních podmínek pro uchovávání a zrání našich vín Technologie MARCEL MEZY umožnily vinařství získat certifikaci Agriculture Biologique již od ročníku 2015. Marcel MEZY, vášnivý pro vinařství, upřednostňuje kvalitativní přístup při výrobě svých vín. Pozor: nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví, konzumujte s mírou.
Portfolio (7)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play