Francie, Grasse
Se sídlem v Grasse, světovém hlavním městě aromat a parfémů, je Sélectarôme výrobcem potravinářských aromat již více než 30 let. Nabízíme více než 3000 referencí aromat ve formě tekutin nebo prášků a také jsme vyvinuli řadu certifikovaných bio aromat. Nabízíme také řadu aromat speciálně navržených pro e-liquidy pro elektronické cigarety v souladu s platnou legislativou. Kromě toho nabízíme ...
Portfolio (186)
Německo, Hamburg
...Kvalita: pro potraviny Zpracovaná rostlinná část: Kořen Nosná látka: žádná Vědecký název: Zingiber officinale Roscoe Zázvor je aromatický kořen, který lze použít v kuchyni a je rozšířený v tradiční medicíně. Naše produkty se prodávají ve velkém. Pro většinu našich produktů platí minimální objednací množství 25 kg. Vzorky mohou být poskytnuty. Plants2Market je také certifikováno BIO, HACCP a DIN EN ISO 9001.
Portfolio (225)
Francie, Saint Romain La Motte
...Koriandr je aromatická rostlina pěstovaná po celém světě. Jeho čerstvé, nasekané listy se používají k ochucení pokrmů, nebo jeho sušené plody jako koření. Plody koriandru jsou velmi často mleté na prášek a používají se jako základ směsí koření, například v kari. Prášek z koriandru dodá vašim pokrmům ovocnou chuť a navíc podporuje trávení. Tato rostlina s mnoha vlastnostmi se stane...
Portfolio (30)
Německo, Bad Ditzenbach
...Doplňek stravy s chromem a zinkem. Skořice je jednou z nejstarších bylin na světě. Hnědý, aromatický prášek vyrobený z kůry skořicového stromu je po tisíce let považován za velmi cenný. Také jsme přidali stopové prvky chrom a zinek. Chrom pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi. Zinek pomáhá udržovat správný metabolismus sacharidů a udržovat normální, dobrý zrak. Každá kapsle obsahuje 200 mg skořicového koncentrátu 10:1, což odpovídá 2 000 mg skořice! Také jsme přidali 3,5 mg zinku a 50 µg chrómu. Art. č.: 1461...
Portfolio (168)
Francie, Yssingeaux
...Aromatický Karamel Instantní kávy: sprejově sušené, mrazem sušené – Arabica, Robusta – různé původy. Rozpustný Lékořice Šampaňský Marc Anethol Vanilkové lusky 100% čistý Vanilin Vanilkový prášek a Zrna...
Portfolio (55)
... kokosovým práškem, který přináší tropický a aromatický nádech. Tipy k Použití: „Sucre à la Noix de Coco“ je ideální pro oslazení vašich jogurtů, dezertů, horkých nápojů a mnoha dalších. Jeho jemná textura a exotická vůně dodávají sladkou a voňavou notu všem vašim kulinářským výtvorům. Ideální pro: - Vylepšení dezertů, koláčů a pečiva. - Oslazení horkých nápojů jako káva, čaj nebo horká čokoláda. - Přidání tropického nádechu do vašich oblíbených receptů. Charakteristiky Produktu: - Hmotnost: 200g Reference:SUCRE0013B...
Portfolio (200)
Francie, Saint-Fraimbault
Francie, Vincennes
Vítejte u MAVIE BANIMBA - Váš partner pro import kvalitních produktů! Jsme hrdí na to, že vám představujeme AnziguiExpress, vaše důvěryhodné dodavatele v oblasti importu sušeného ovoce, obilnin, slaných pražených ořechů a suché zeleniny té nejvyšší kvality. S neporovnatelnými zkušenostmi v oboru se zavazujeme nabídnout vám rozmanitou škálu výjimečných produktů, pečlivě vybraných z celého světa, a...
Portfolio (11)
Francie, Bordeaux
...jsme spolehlivým dodavatelem kakaového prášku z Indonésie, který nabízí tři různé kvality, aby vyhověl všem vašim průmyslovým, potravinářským nebo kosmetickým potřebám. naše produkty pocházejí z nejlepších indonéských kakaových bobů, které jsou pečlivě zpracovány, aby zajistily čistý a aromatický kakaový prášek. původ: Indonésie balení: pytel 25 kg certifikáty: fytosanitární, původu a zdravotní...
Portfolio (2)
Martinik, Gros Morne
...Cenná: Naše indická dřevěná prášek je aromatický poklad. Je pečlivě extrahována z nejlepších zdrojů, aby byla zajištěna výjimečná kvalita. Použijte tento prášek k ochucení vašich pokrmů, marinád nebo dezertů. Přinese do vaší kuchyně nádech exotiky a bohatství.
Odpovídající produkty
Indický Dřevěný Prášek
Indický Dřevěný Prášek
Další produkty
Toloman
Toloman
Portfolio (2)
Francie, Vourles
... - Fosfor 605 mg - Hořčík 146 mg - Železo 7,2 mg - Zinek 7,3 mg Vzhled: Prášek, přítomnost jemných částic a vláknitých částic. To se může lišit v závislosti na Barva: Tmavě hnědá, hnědá, černé částice Aromatický profil: Pražené, kakaové chutě, nádech kávy a opékaného chleba.
Portfolio (7)
... lékořice, citrusů, hřebíčku a dokonce i anýzu a přinese vaší kuchyni velkou svěžest. pepř v misce ve tvaru srdce Opražte zrníčka několik minut na suché pánvi a rozemelte je na prášek v hmoždíři, nebo je použijte celé v mlýnku. Mořská sůl z Kampotu Čistá hmotnost: 250 g...
Portfolio (50)
Francie, Ham
...Listy koriandru jsou rozemleté na jemný prášek, což umožňuje snadné začlenění do vašich oblíbených pokrmů. Jejich svěží vůně a citronová chuť zvýrazňují a obohacují vaše recepty, přinášející exotický a lahodně aromatický nádech. Ať už v dušených pokrmech, čerstvých salátech nebo voňavých omáčkách, koriandr v prášku je skutečným přínosem pro dodání jedinečné chuti vašim kulinářským výtvorům...
Portfolio (127)
...- Univerzálně použitelné: Perfektní pro indické kari, omáčky a středomořskou kuchyni. - Teplé aroma: Dodává vašim pokrmům ořechový, aromatický nádech. Objevte chuťovou rozmanitost a kvalitu Korianderpulver od Kitchen Yoga a přineste nové dimenze do vaší kuchyně.
Portfolio (10)
... jako sladký vavřín, bobkové listy se používají jako dochucovadlo a koření v polévkách, mase, dušených pokrmech, rybách, omáčkách, nakládaných výrobcích a v cukrářství. Bobkové listy jsou obvykle sušené a používají se celé, rozdrcené nebo mleté. Tyto listy mají aromatické, stimulující a narkotické vlastnosti. Esenciální olej extrahovaný z listů se také používá jako koření a dochucovadlo a má široké uplatnění v tradiční medicíně různých zemí. Vavřínové listy mohou být dodávány v mnoha různých formách, jako jsou Extra kvalita, Běžná kvalita, Rozdrcené a Prášek.
Francie, Merville
... pro svou kvalitu, karamely barviva nabízejí různé rozpustné řešení pro jakoukoli aplikaci, aby se standardizovala barva. BURNT SUGARS Ve formě tekutiny nebo prášku, burnt sugars jsou karamelizované cukry, které dodávají chuť a/nebo karamelovou barvu potravinářským produktům. CARAMELS AROMATIQUES Aromatický karamel vzniká kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry. Ve formě tekutiny nebo pevné látky dodává chuť karamelu, která je více či méně výrazná v závislosti na konečné potřebě. Podle jejich vaření lze nalézt karamelové varianty jako medový, tradiční nebo silný.
Portfolio (7)
Populární země pro tento vyhledávací výraz