Itálie, Guardiagrele
...Polotovar na bázi přírodní kvasnice z tvrdé pšenice, který umožňuje nahrazení čerstvého droždí, zlepšovačů a kyselého těsta. Formát: 1 kg Dávkování: 4%...
Portfolio (91)
Česká republika, Praha 1
...Kanada a Austrálie, je tato pšenice pěstována během jarní sezóny, což zajišťuje optimální růst a kvalitu. Pšenice je zpracovávána tak, aby si zachovala svou nutriční integritu, což z ní činí preferovanou volbu pro aplikace celozrnné nebo zpracované celozrnné mouky. Společnost EG Export and Import se pyšní tím, že poskytuje nejlepší kvalitu pšenice Hard Red Wheat Grade 2, čímž zajišťuje, že...
Portfolio (33)
...– Mouka s vysokou hodnotou bílkovin a lepku, která se dokonale hodí pro všechny procesy pečení a cukrářství, které vyžadují mouky s vysokou sílou. – Zvlášť doporučována pro chléb, různé pečivo, croissanty, pizzy atd. A Granel má také variantu T55 Síla, která je zvlášť doporučována pro průmyslové použití.
Portfolio (3)
Itálie, Catania
...Je to jemná semolina vyrobená z mletí sicilské pšenice kvality Russello. Russello je velmi stará pšenice, která byla v poslední době znovu objevena a oceněna, název pochází z červenohnědé barvy klasu. Balení je o hmotnosti 5 kg.
Portfolio (8)
Francie, Olivet
...Reference 0000000301008 Pšeničné otruby představují soubor vnějších obalů z bio tvrdé pšenice. Pšeničné otruby se používají jako doplněk k dalším přípravkům (snídaňové cereálie, musli, mléčné výrobky, přípravy na chléb…). Také se velmi dobře integrují do polévek. Doporučení k použití Pšeničné otruby jsou ideální na posypání vašich salátů, mléčných výrobků nebo snídaňových cereálií. Mohou se také zapracovat do vašich příprav na placky, pečivo nebo chléb.
Portfolio (114)
Itálie, altamura
...Základy pro pizzy jsou získávány zpracováním těsta s jednoduchými a málo ingrediencemi: jemná semolina z tvrdé pšenice, bramborový škrob, sójový lecitin, extra panenský olivový olej, sůl, pivovarské droždí, voda. Obsahuje lepek, sóju. Pizza je snadná na přípravu a na dochucení s omezeným počtem koření, které závisí pouze na fantazii. Tvar je kulatý, ručně zpracovaný a vysoké kvality, aby splnil...
Portfolio (3)
Itálie, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza v Albano Laziale v Castelli Romani (Řím) Pekárna s dřevěnou pecí, výroba domácího chleba, chleba z Genzana, chleba z Larianu. Římská pizza, bílá a červená pizza, velletranská pizza a výroba typických pekárenských výrobků z Castelli Romani. Z výběru nejlepších směsí mouky z tvrdé pšenice, mouky 00 a celozrnné vznikají naše úžasné produkty. Každé ráno jsou podle nejlepší...
Itálie, Potenza
...Tři sestry se v roce 1984 spojily a založily "Pekárnu sester Palese" v Potenze. Od té doby se podle starobylé lucanské tradice vyrábí chléb a typická strazzata z tvrdé pšenice s přirozeným kynutím, klasický tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci s fenyklem a stozze. To jsou jen některé z lahůdek, které se i dnes připravují s tradičním řemeslným uměním a zvláštní pozorností při výběru jednoduchých a přírodních ingrediencí, pečených přísně v dřevěné peci. Takto ožívají tyto starobylé chutě lucanské tabule. Příběh, který se předává z generace na generaci, láska k práci, volba životního stylu.
Itálie, Altamura
... vybírány s ohledem na základní principy pohody a respektu k člověku a životnímu prostředí. Z tohoto důvodu se rozhodla hledat pro své zákazníky produkty, které pocházejí převážně z ekologického zemědělství, jako například bio mouka, bio víno, těstoviny z tvrdé pšenice z Puglie, extra panenský olivový olej, luštěniny, chléb a všechny pekárenské výrobky vyrobené z pšenice pěstované na stejném území města Altamura. Naše společnost se zavazuje dodržovat stanovené cíle v průběhu času.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play