Francie, Bellême
...Degustační čtverečky hořké čokolády 70% kakaa. Abychom nabídli výjimečné čokolády, vybíráme ty nejlepší suroviny. Čistá hmotnost (G): 100...
Portfolio (29)
Francie, Camphin En Carembault
...Důstojný nástupce našeho starého Černého čokolády Pro tento přepracovaný recept jsme se rozhodli zaoblit hrany. Konec tvrdosti čistého kakaa s více než 20 % bez ničeho, co by to zjemnilo, nyní přichází na řadu skutečná gurmánská degustace: ta pravá horká čokoláda. Abychom zachovali všechny charakteristické chutě, které tvoří tuto lahodnou směs, museli jsme inovovat a přidat ingredience, které...
Portfolio (47)
Francie, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky. Před několika lety sestry Giammert...
Portfolio (97)
Francie, Le Puy Ste Reparade
...hedvábný s náznaky sladkých koření Doporučení k párování Může být doporučeno k večeřím, jako jsou: - Pečená jehněčí kýta à la Provençale - Zajíc à la royale - Dušené divoké prase - Žebra na kosti / Grilovaný telecí kotlet - Torta z tmavé čokolády viz technický list...
Portfolio (17)
Španělsko, Varea
... a již začíná být uznáván na národních soutěžích. Degustace 4 medovin + 3 tapas: -Medovina Damajuana Středomořská -Medovina Damajuana Horská -Medovina z ořechů a divokých bylin -Vermut z medoviny a divokých bylin z barrique -Tapa z avokáda -Tapa z toastu s chlebem a ořechy. -Tapa z kyselého čokolády nebo zrajících sýrů...
Francie, Bordeaux
... Vinifikace: ruční sběr, parcelární vinifikace v termoregulačních nerezových tancích Zrání: 12 měsíců v sudech (50% nových) Degustace: Tmavá barva, vůně zralých černých třešní, ostružin, hořké čokolády, lékořice a drcených ořechů. Ústa plná, kulatá a šťavnatá. Pevné a čisté třísloviny. Harmonické a vyvážené.
Portfolio (43)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Neznáte označení Beaumes-de-Venise? Tento cuvée Les Hauts vás silně povzbudí k jeho prozkoumání! Je to totiž lahodná směs Grenache a Syrah, která vyjadřuje chutné tóny černého ovoce (třešně, ostružiny), lahodné jemné koření (pepř, garrigue) a také svěží a lehký nádech čokolády. V ústech je víno jemné a sametové, a degustace končí v krásné délce. Velmi dobré víno z oblasti Rhône a vynikající poměr cena/výkon! Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: 50% Grenache, 50% Syrah AOC: Beaumes-de-Venise Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 16-18°C...
Portfolio (321)
Francie, Arles
...Maison Lesage Assortiment jemných čokolád. Průměrná hmotnost čokoládového bonbónu 13G Typ čokolády Čisté kakaové máslo Skladování Na suchém místě mezi 14 a 17 °C Degustace K degustaci při 20 °C do 8 týdnů po zakoupení.
Portfolio (142)
Francie, Paris
... kůry. Vanilka, která dodává nezbytný dotek sladkosti, doplňuje tyto vůně pro obzvlášť ovocný nos. Degustace: Charakterizováno svou krémovou texturou, tento první kapitola se projevuje s požitkem, odhalující chutě koření, pražené čokolády a cukrářského dortu.
Portfolio (26)
Švýcarsko, Montreux
... budovy ze středověku, mezi nimiž se nachází slavná katedrála Notre-Dame. S 800 hektary tvoří vinice světového dědictví Lavaux největší souvislou oblast vinic ve Švýcarsku s dechberoucími panoramaty. Užijte si a také se zúčastněte degustace, kde můžete ochutnat vína z celého regionu. Poznejte Vevey, město Charlieho Chaplina; Procházejte se po nádherné Riviéře v Montreux, ikonickém a jedinečném místě.
Portfolio (4)
Belgie, Bruxelles
... firmami, které používají personalizované čokolády pro svou reklamu, marketing nebo jako vztahové dárky (pro klienty nebo zaměstnance). Komentované prohlídky (pouze na rezervaci) pro skupiny. O degustaci jsme také nezapomněli! Nabízíme také prohlídky s aktivní účastí návštěvníků, úvodní workshopy, degustace vína a čokolády (na rezervaci a cenovou nabídku).
...dárkové balení makronek, čokoláda, dárkové balení čokolády, pomazánka, čokoládové bonbóny, čokoláda z vybraných oblastí, koláče, madeleines, pečivo, cukrovinky, sušenky, zmrzliny a sorbety, skleničky, magnumy, vacheriny, nádoby 250 a 500 ML, slané a sladké redukční talíře. Návrhy dárků pro firmy, pro podnikové výbory CE, personalizace, gurmánské koše. Aktivity: čokoládový salon, čokoládové animace...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play