... velikosti lahví se centralizovanou pružinou.
• Nastavení vakua na základě typu produktu s manometrem.
• Filtr pro ochranu čerpadlové skupiny.
• Nádrž na obnovu produktu z borosilikátového skla.
• Univerzální trubice pro přenos produktu (vhodné pro vína, pivo, olej, lihoviny, horké ovocné šťávy).
• Úplně přístupný a sanitovatelný okruh pro přenos produktu.
• Dostupnost speciálních trysek pro plnění malých mignon lahví.
Model Ultrafill-2: od 200 do 400 lahví za hodinu.
Model Ultrafill-4: od 400 do 600 lahví za hodinu.
...Při křížovém filtračním procesu je filtrační plocha polopropustná membrána. Tekutina prochází membránou a přes ni. Tím se udržuje čistá. Používá se pro víno, ovocné kvašené nápoje, medovinu, pivo.
Membrány používané společností Bared nevytvářejí žádný mechanický odpor: jsou šetrné k produktu a nezvyšují jeho teplotu. Filtrace pomocí systémů Bared zaručuje brilantní a sterilní produkt v jednom průchodu ve srovnání s jinými systémy, které vyžadují více filtračních fází, což vede k většímu namáhání produktu.
... síti, páře a chladicí vodě.
Zařízení mohou být automatizována s počítačovým synoptickým elektrickým panelem, který je ovladatelný přes Internet.
V závislosti na případech se MINI PIVOVAR skládá z:
– Nádoby na rmutování, filtr pro zařízení se dvěma kotli v dvojitém vaření
– Nádoby na vaření, whirlpool pro zařízení se dvěma kotli v dvojitém vaření
– Nádoby na slad
– Tepelný výměník deskový nebo trubkový
– Elektronická kontrola procesních fází prostřednictvím PLC s dotykovou obrazovkou...
... chuť piva. Pivovar, který se nachází v centru města, byl umístěn do budovy z 19. století o rozloze 1500 m2: varna o objemu 40 HL, 6 jednotkových fermentorů o objemu 80 HL, filtrna kvasnice, CIP, poloautomatická stáčecí linka na sudy, izobarometrické balení do lahví s kapacitou 8000 lahví/hod. Pivovar je také místem pro odborné školení pro sládky nebo budoucí sládky.