Francie, Talant
...Kniha Recepty Čokoláda Vzpomínky na Čokoládu je vášnivý sborník o čokoládě, napsaný Stéphane Glacierem, Nejlepším řemeslníkem Francie. Skutečná óda na čokoládu, tato publikace nám nabízí lahodné a čokoládové recepty pro všechny úrovně. Rozdělená do 3 kapitol: "Moje první dorty", "Obrázky plné očí" a "Lahůdky s rodinou", najdete v této knize recepty jako čokoládová charlotte, plovoucí ostrov s...
Portfolio (192)
Francie, La Fouillade
...6 receptů na bio sušenky s čokoládovými kousky, pekanovými ořechy, makadamovými ořechy, 3 čokolády, čokoládově potažené, vše čokoládové... s 4 veganskými produkty! Hmotnost: 175g Počet sušenek: 5 sáčků po 2 sušenkách...
Portfolio (8)
Francie, Yvetot
Jsme pekaři z generace na generaci od roku 1919. Brzy to bude 100 let, rodinná historie je už dlouhá. Specializujeme se na ovocné koláče, brownies a další speciality. Máme speciální vánoční řadu s koláči, brownies a roládami. Naše recepty jsou neustále vylepšovány, abychom splnili vaše očekávání. Láska k chuti a tradici je zakotvena v našich metodách. Zvláštní pozornost věnujeme původu našich suro...
Portfolio (4)
Francie, La Ville Aux Dames
...Gilles Sicart, poradce v pekařství a ředitel Technického institutu pekařských řemesel, uvádí spolu s Maé Innovation "formu finger madeleine", sérii forem, kde se vaše citlivosti mohou vyjádřit bez omezení. Originální madeleines, čokoládové, mandlové, s obilovinami, snadno se jedí jako cestovní koláče… Je na vás, abyste vytvořili recepty a přizpůsobili své výlohy! Formát: Individuální Velikost: 400x300...
Portfolio (48)
Francie, Malataverne
... provedli vyšetřování... Trochu historie )) Začali se zabývat životem Jean-Georgese Vongerichtena, alsaského šéfkuchaře, který žije v New Yorku. Šéfkuchař, který tvrdí, že je tvůrcem této lahodné pochoutky! Hledání otcovství „Podával jsem teplé čokoládové dorty hostům na oslavě, ale když jsem je viděl jíst první sousto, pochopil jsem, že dort nebyl dost upečený.“...
Portfolio (188)
Francie, ARGENTON SUR CREUSE
Výrobce pečiva pečeného a zmrazeného pro velké a střední prodejny, pro stravování mimo domov, pro pivnice, sendvičárny,... Výrobce zmrazeného pečiva. Výrobce průmyslového pečiva. Výrobce sušenek, muffinů, brownie, chouquette, čokoládových chouquette, makronek, malých koláčků, dortů, čtyřčtvrtek, čokoládových moučníků, madeleinů v zmrazeném balení. Výrobce syrového pečiva nebo pečiva pečeného.
Portfolio (5)
Francie, Les Pavillons-Sous-Bois
...Předkrájený na 12 kousků. Dorty s mandlemi na bázi čokolády Snickers kombinované s mandlemi, jemnou čokoládovou smetanou a čokoládovým mlékem. Dort je posypaný několika kousky arašídů a čokolády a pokrytý tenkou vrstvou mléčné čokolády.
Francie, Domjean
...Křupavé čokoládové polevy s lískovými oříšky, příchuť jahody, pro dezerty, éclairs, větrníky, pečivo, cestovní dorty, zmrzliny… Bez palmového oleje. Výhody: Čokoláda 70% - 0% palmový olej. Měkká a pokrývající textura umožňující čisté krájení na všech typech podkladů (dómy, cestovní koláče, vánoční logy...). Přírodně zbarveno rostlinnými extrakty a ochuceno přírodní jahodovou příchutí. Perfektně...
Portfolio (6)
Francie, Saint Orens De Gameville
... výjimečné čokolády, vybíráme nejlepší suroviny. Hrajeme si s kombinacemi vůní, textur a estetiky, abychom oživili nezapomenutelné čokoládové kreace a emoce. Naše řemeslné a autentické zmrzliny a sorbety jsou také vyráběny v naší dílně. Naše zmrzliny neobsahují žádné barviva, žádné zvýrazňovače chuti ani aromata (jak přírodní, tak umělá). Abychom doplnili paletu lahůdek, které vám nabízíme, vyrábíme makronky, koláče, dorty a sušenky. Používáme pouze ingredience nejvyšší kvality, které vybíráme pro vás a vytváříme naše vlastní lahodné recepty.
Portfolio (85)
Francie, Arconnay
Dodavatel mrazicích skříní pro pekařství a cukrářství. Dodavatel strojů pro cukrářství a vybavení pro pekařství. Stroje Trittico s automatizovanými programy. Trittico Executive 17 automatizovaných programů. Výrobce stroje na šlehačku pro pekařství a cukrářství. Dort Grand Froid: výstavní zařízení pro dorty v obchodě při záporné teplotě. Výrobce čokoládové enrobe K4. Trvalý distributor čokolády pro pekařství a cukrářství. Enrobe pro čokoládové pěny, enrobe pro bavarois, enrobe pro čokoládové bombičky, enrobe pro čokoládové dekorace. Dávkovač Bravo pro makronky, pusinky...
Francie, Flagey
... pasterizace a následného zmrazení, její přípravky neobsahují konzervanty. Agrodoubs je certifikován na úrovni IFS a vyvíjí bio receptury. Borůvkové nebo karamelové náplně pro cukráře, směsi na citronové nebo čokoládové koláče, crème brûlée nebo patisserie jsou některé z specialit závodu postaveného ve vesnici Flagey. AGRODOUBS se zaměřil na pasterizované, mražené a vyvážené produkty vyrobené ve Francii...
Francie, Cuers
... naplnění výloh (Gressins, Chips, Croutons, Panettones...). Také čokoládové bonbóny a formy pro období Vánoc a Velikonoc, ale také lízátka a fritury. Cukrovinky s nugátovými dorty. Regionální produkty jako tapenády a calissons. A všichni tito partneři, s jednou efektivní a diskrétní službou dodání. Dodavatelé pekařů od roku 1986. Vzácné suroviny, řemeslné zpracování a především lahodný výsledek.
Francie, Saint-galmier
Pâtisserie, čokoládovna a řemeslná zmrzlinárna ze Saint Galmier v departementu Loire, specializující se na dorty, jednotlivé zákusky, ručně vyráběné čokolády a svatební dorty pro rodinné nebo profesionální akce.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play