Francie, Bernin
...AGAR BIO je vynikající gélifiant rostlinného původu (řasa), který lze použít samostatně a v malém množství jako náhradu za želatiny nebo pektiny ve vašich přípravách. Je ideální pro přípravu gelů nebo pěn, které jsou stabilní vůči teplu, kyselosti a enzymům exotického ovoce (ananas, papája, kiwi…). Může být také použit k texturování produktů (sekané, aspiky, teriny, flany, omáčky, polevy, glazury…), které jsou určeny k konzumaci studené nebo ohřáté. Jelikož není degradován enzymy mikroorganismů, AGAR BIO může také texturovat živé potraviny (mléčné výrobky, veganské sýry…).
Odpovídající produkty
Agar Bio
Agar Bio
Další produkty
Bio konjacová mouka
Bio konjacová mouka
Portfolio (8)
Francie, Ducy-Sainte-Marguerite
...Naše jablečné želé se získává extrakcí šťávy z našich jablek pocházejících z ekologického zemědělství, následovanou jednoduchým vařením. Pektin obsažený ve fruitech umožňuje gelifikaci produktu. Agar-agar také posiluje účinek pektinu. Naše želé jsou baleny v sklenicích o hmotnosti 310g. hrubá hmotnost: 535g Hmotnost kartonu s 12 kusy: 6,5kg...
Portfolio (57)
Francie, Grasse
...Zahušťovadla, gely, okyselující činidla, konzervanty... Existuje několik kategorií aditiv používaných v potravinářském průmyslu. Často se jedná o produkty z přírodních zdrojů, jako je Agar Agar, který se získává z různých druhů řas. Nezbytné v moderní kreativní kuchyni, zejména molekulární gastronomii, používá několik profesionálů texturizéry k vylepšení a lepší kontrole textury svých receptů...
Portfolio (186)
Francie, Paris
...Jemná kombinace čerstvého lososa a uzeného lososa spolu s čerstvými listy kopru dělá z tohoto produktu nezbytnou klasiku. Ingredience: Čerstvý losos 44 %, uzený losos, smetana, rybí vývar, cibule, olivový olej, kopr, sůl, agar-agar, bílý pepř. Čistá hmotnost: 90 g...
Portfolio (200)
Francie, Yssingeaux
...Agar Agar Sodný alginát Karrageenan Guarová mouka Prášková želatina Cryogel prášková želatina Arabská guma Xanthanová guma Mouka z karobu HM Pektin...
Portfolio (55)
Francie, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Ne, ne a ne! Garantujeme vám, že v této krásné sklenici nejsou žádná masa, pouze kvalitní rostlinné ingredience a směs hub s jemnou intenzitou. Zavřete oči, jste uprostřed lesního podrostu. INGREDIENCE: kokosový olej (35%), voda, sójové bílkoviny, bio pivovarské kvasnice, houby, hořčice, řepkový olej, sůl, agar-agar, bio chia mouka, bio tamari, černý pepř, xeres ocet, koření, česnek, rajčatový koncentrát, ječmenné miso, cibule.
Portfolio (7)
Francie, Cavignac
...-agar také zachycuje volné radikály, které jsou zodpovědné za stárnutí buněk. Doporučení k použití 2 až 4 kapsle/den zapít velkým sklenicí vody užívat jako doplněk k vyvážené a pestré stravě. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenechávejte na dosah malých dětí. Skladujte na suchém, tmavém a chladném místě. Stejně jako u všech výživových doplňků se před užitím poraďte s odborníkem na zdraví.
Portfolio (100)
Francie, Pont-De-Labeaume
...Z vysoce kvalitního šafránu vzniká želé, které překvapí na sýrech. Jako finální úprava na mase, jako je kachní prsa, zvýrazňuje chuť, aniž by ji přehlušilo. Také se hodí k krémovým nebo mléčným dezertům: rýžový koláč, tvaroh… Vizuelně je to velmi krásný produkt, protože stigma zůstávají v želé v suspendovaném stavu. Složení: bio třtinový cukr, citronová šťáva, stigma šafránu, agar-agar. Skladování: 3 roky. Sklenice o objemu 215 g.
Portfolio (28)
Francie, Montereau Fault Yonne
...Pro každého muže, který má rád parfémy, Swiss Arabian vytvořil tento pánský parfém Attar Al Ghutra. Tento parfém má skutečně vrchní notu s krásnou vůní mandarinky, kůže a šafránu. Poté v srdci najdete kadidlo, jasmín a pačuli. V základní notě dominují ambra, jelenice, santalové dřevo, kůže a agar. Takže pokud jste muž, který miluje parfémy, zejména pro zimu, neváhejte a zvolte Attar Al Ghutra.
Portfolio (99)
Francie, Challans
C.DUBON je rodinná firma založená v roce 2008, sídlící v departementu Vendée (85), 30 km od NANTES (44). Pracujeme se dvěma rodinami produktů: Agar-Agar v baleních 25 kg, 5 kg, 1 kg, 500 g a *Vanilkou Bourbon z MADAGASKARU v balení 250 g a ve formě vystavení 48 tubusů po 8 lusku.* 100 g. Všechny produkty jsou zcela baleny našimi pracovníky a přizpůsobeny každému profilu našich zákazníků pod...
Více než 100 let vyrábí NATURE ET ALIMENTS bezsacharidové přípravy pro dezerty na bázi agar-agar, kultury pro jogurty, bezlepkový prášek do pečiva, vanilkový cukr, aroma a další kulinářské pomůcky, stejně jako širokou škálu instantních polévek. Naše dezerty splňují specifické dietní potřeby (bez cukru, bez lepku, bez mléka). Celá výroba dodržuje normy HACCP a požadavky ekologického zemědělství...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play