Turecko, Erzurum
...90 mm Petriho miska | 20 ml připravený agar k použití IVD | Sterilní | pH 5.6 ± 0.2 Balení po 10 kusech v vakuovém balení Skladování 2-12 °C Doba použitelnosti 5 měsíců SDA je pevné médium používané pro kultivaci kvasinek a plísní a pro izolaci dermatofytů. Kód produktu: AKL-771...
Portfolio (92)
Francie, Bernin
...AGAR BIO je vynikající gélifiant rostlinného původu (řasa), který lze použít samostatně a v malém množství jako náhradu za želatiny nebo pektiny ve vašich přípravách. Je ideální pro přípravu gelů nebo pěn, které jsou stabilní vůči teplu, kyselosti a enzymům exotického ovoce (ananas, papája, kiwi…). Může být také použit k texturování produktů (sekané, aspiky, teriny, flany, omáčky, polevy, glazury…), které jsou určeny k konzumaci studené nebo ohřáté. Jelikož není degradován enzymy mikroorganismů, AGAR BIO může také texturovat živé potraviny (mléčné výrobky, veganské sýry…).
Odpovídající produkty
Agar Bio
Agar Bio
Další produkty
Bio konjacová mouka
Bio konjacová mouka
Portfolio (8)
Francie, Ducy-Sainte-Marguerite
...Naše jablečné želé se získává extrakcí šťávy z našich jablek pocházejících z ekologického zemědělství, následovanou jednoduchým vařením. Pektin obsažený ve fruitech umožňuje gelifikaci produktu. Agar-agar také posiluje účinek pektinu. Naše želé jsou baleny v sklenicích o hmotnosti 310g. hrubá hmotnost: 535g Hmotnost kartonu s 12 kusy: 6,5kg...
Portfolio (57)
Polsko, Brzozów
...Rozpouští se při 85-95 stupních Celsia, zatímco zahušťuje při 32-35 stupních. Není tedy nutné ho dávat do lednice. Pro dosažení průměrné tuhosti gelu se používá poměr: 1 plochá čajová lžička Agaru na 1 šálek tekutiny. Agar rozpusťte v malé množství studené vody a přidejte do vařící vody, vařte několik minut. Agar lze také použít k výrobě marmelády. Přidejte 1-1,5 čajové lžičky Agaru na 1,5 kg ovoce a 500 g cukru.
Portfolio (781)
Francie, Grasse
...Zahušťovadla, gely, okyselující činidla, konzervanty... Existuje několik kategorií aditiv používaných v potravinářském průmyslu. Často se jedná o produkty z přírodních zdrojů, jako je Agar Agar, který se získává z různých druhů řas. Nezbytné v moderní kreativní kuchyni, zejména molekulární gastronomii, používá několik profesionálů texturizéry k vylepšení a lepší kontrole textury svých receptů...
Portfolio (186)
Německo, Heidelberg
...AssayKultivace buněkImunitní difuze Produktová skupina: AgarMédia : Cukry CAS-Nr.: [9002-18-0] Teplota skladování: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Podmínky přepravy: ambient Synonymum: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Vzhled: bílý až krémový prášek MW: 110-160 kDa CAS Nr:[9002-18-0] Kód:1329...
Portfolio (194)
Německo, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) je bez chuti a velmi dobré želírovací činidlo, které je nezávislé na okolním médiu.
Portfolio (85)
Francie, Paris
...Jemná kombinace čerstvého lososa a uzeného lososa spolu s čerstvými listy kopru dělá z tohoto produktu nezbytnou klasiku. Ingredience: Čerstvý losos 44 %, uzený losos, smetana, rybí vývar, cibule, olivový olej, kopr, sůl, agar-agar, bílý pepř. Čistá hmotnost: 90 g...
Portfolio (200)
Francie, Yssingeaux
...Agar Agar Sodný alginát Karrageenan Guarová mouka Prášková želatina Cryogel prášková želatina Arabská guma Xanthanová guma Mouka z karobu HM Pektin...
Portfolio (55)
Francie, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Ne, ne a ne! Garantujeme vám, že v této krásné sklenici nejsou žádná masa, pouze kvalitní rostlinné ingredience a směs hub s jemnou intenzitou. Zavřete oči, jste uprostřed lesního podrostu. INGREDIENCE: kokosový olej (35%), voda, sójové bílkoviny, bio pivovarské kvasnice, houby, hořčice, řepkový olej, sůl, agar-agar, bio chia mouka, bio tamari, černý pepř, xeres ocet, koření, česnek, rajčatový koncentrát, ječmenné miso, cibule.
Portfolio (7)
Německo, Hamburg
...Rudá řasa, ze které se získává surovina Agar Agar, nabízí obrovské množství pozitivních vlastností. Mezi jinými zajišťuje v ní obsažené, horkovodou rozpustné hydrokoloid vysoké gelové síly při gelování a zahušťování. To umožňuje při průmyslových aplikacích zvláště stabilní a termoreverzibilní gely.
Portfolio (38)
Německo, Wörrstadt
...Jednoduše „moře“ od nejlepšího Lecker’s Bio želírovacího prostředku z mořských řas je zvlášť vhodný pro přípravu želé, krémů, džemů a dortů, ale také pro slané pokrmy jako jsou aspikové želé. Veganská alternativa k želatině! Je přitom bez chuti, bez konzervačních látek a čistě rostlinného původu. Složení: Agar Agar* *=z kontrolovaného ekologického zemědělství Alergeny: žádné obsaženy Vegetariánské: Ano Veganské: Ano...
Portfolio (41)
...); - Konjacová guma (E425); - Xanthanová guma (E415); - Sodné algináty (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pektin (E440). Zahušťovadla kontrolují vlhkost a poskytují strukturu, tok, stabilitu a chuťové vlastnosti potravinářským výrobkům.
Portfolio (4)
Španělsko, Barcelona
...AE-MP zjednodušuje operační workflow pro mikrobiologické a kultury rostlinných tkání, které připravují agar nebo kultivační média. Jedno zařízení integruje přípravu, sterilizaci a dávkování vysoce kvalitních kultivačních médií s vynikající reprodukovatelností mezi jednotlivými šaržemi. AE-MP jsou navrženy tak, aby zkrátily celkovou dobu běhu a dodaly vysoké objemy sterilních kultivačních médií díky efektivnímu topnému systému a rychlé fázi chlazení na konci sterilizačního procesu. Kontaktujte nás nyní nebo navštivte naše webové stránky.
Portfolio (8)
Francie, Cavignac
...-agar také zachycuje volné radikály, které jsou zodpovědné za stárnutí buněk. Doporučení k použití 2 až 4 kapsle/den zapít velkým sklenicí vody užívat jako doplněk k vyvážené a pestré stravě. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenechávejte na dosah malých dětí. Skladujte na suchém, tmavém a chladném místě. Stejně jako u všech výživových doplňků se před užitím poraďte s odborníkem na zdraví.
Portfolio (100)
Německo, Garstedt
... vlhkém stavu a křehký v suchém stavu. Agar-Agar prášek je bílý až žluto-bílý nebo světle gelový. Síla gelu může být standardizována přidáním dextrózy a maltodextrinů nebo sacharózy. Vlastnosti: - termoreverzibilní - pH-stabilní - až do 90 °C tepelně stabilní - geluje po ochlazení - vegetariánské - vhodné pro veganskou stravu - vhodné pro lakto-vegetariánskou stravu - bez lepku - bez laktózy - košer, HALAL Aplikace: - zmrzlina - náplně do dezertů - džem - želé - marmeláda - ovocné koktejly - poleva na dorty - náplně do pečiva a pekařských výrobků - ovocné koření...
Portfolio (45)
Německo, Hamburg
... receptech. Použijte ho v domácí marmeládě, polejte své koláče a dorty lahodnou glazurou nebo zahušťujte polévky a omáčky zcela přirozeným způsobem. Vlastnosti produktu: Bezlepkové, Bez laktózy, Veganské Označení potravin: E406 Výroba: Agar Agar se získává ze stěn buněk červených řas.
Německo, Hamburg
...Zpevňující činidlo, ve kterém byly cizí látky, pigmentované části a soli sníženy na minimum. Bacto Agar se používá k přípravě mikrobiologických kultivačních médií. Akční cena USA: 1 lb (454g)...
Portfolio (9)
Francie, Pont-De-Labeaume
...Z vysoce kvalitního šafránu vzniká želé, které překvapí na sýrech. Jako finální úprava na mase, jako je kachní prsa, zvýrazňuje chuť, aniž by ji přehlušilo. Také se hodí k krémovým nebo mléčným dezertům: rýžový koláč, tvaroh… Vizuelně je to velmi krásný produkt, protože stigma zůstávají v želé v suspendovaném stavu. Složení: bio třtinový cukr, citronová šťáva, stigma šafránu, agar-agar. Skladování: 3 roky. Sklenice o objemu 215 g.
Portfolio (28)
...Nabízíme: Agar Agar Karrageenan Želatina atd. Glycerin Guarová guma Karobová guma Mannitol Pektin Sorbitol Tragant Xanthan...
Portfolio (10)
Německo, Bohmte
...Vysoce kvalitní a reverzibilní (15-20krát) dublovací hmota na bázi agar-agar v 6kg kbelíku přímo od výrobce pro výrobu modelů, zpevňovací hmoty, sádry a techniku odlévání plastů. Pro dublování modelů pro výrobu celkových a částečných protéz, stejně jako pro modelové odlévání v kombinaci s fosfátovými zpevňovacími hmotami. Po roztavení a následném ochlazení na zpracovatelskou teplotu 45 ºC je možné ji kontinuálně zpracovávat.
Francie, Montereau Fault Yonne
...Pro každého muže, který má rád parfémy, Swiss Arabian vytvořil tento pánský parfém Attar Al Ghutra. Tento parfém má skutečně vrchní notu s krásnou vůní mandarinky, kůže a šafránu. Poté v srdci najdete kadidlo, jasmín a pačuli. V základní notě dominují ambra, jelenice, santalové dřevo, kůže a agar. Takže pokud jste muž, který miluje parfémy, zejména pro zimu, neváhejte a zvolte Attar Al Ghutra.
Portfolio (99)
Polsko, Wrocław
...Složení: sirup z glukózy a fruktózy, čokoláda 25 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinný tuk (palma), mléčný tuk, emulgátory: lecitin (soja) a E 476; aroma), cukr, voda, rostlinný tuk (tuk z palmy, částečně ztužený palmový tuk, emulgátor: E471), sušené odstředěné mléko, zahušťovadlo: agar, albumin s vysokou pěnivostí (vaječný bílek, stabilizátor: E 1505), konzervant: draselný sorbát, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma: ethyl vanilin, sůl, barvivo: karoteny. Může obsahovat sezam. Kromě kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky. Kakaové sušiny v čokoládě: 40,5 %.
Portfolio (179)
Francie, Challans
C.DUBON je rodinná firma založená v roce 2008, sídlící v departementu Vendée (85), 30 km od NANTES (44). Pracujeme se dvěma rodinami produktů: Agar-Agar v baleních 25 kg, 5 kg, 1 kg, 500 g a *Vanilkou Bourbon z MADAGASKARU v balení 250 g a ve formě vystavení 48 tubusů po 8 lusku.* 100 g. Všechny produkty jsou zcela baleny našimi pracovníky a přizpůsobeny každému profilu našich zákazníků pod...
Spojené království, Boars Hill
Kdykoli potřebujete Agar Agar, Guar, Arabský, Karagenan, CMC, Luštěnkovou (Karob) nebo Xanthanové gely, naše odborné znalosti vám poskytnou výhodu před konkurencí. Tyto produkty jsou také známé jako gelační činidla, hydrokolloidy, stabilizátory, zahušťovadla, emulgátory a všechny produkují viskozity různých úrovní. Více než století dodává F Gutkind širokou škálu gum, esenciálních olejů, ovoce...
Španělsko, Madrid
AGAR má povolení od Sekretariátu státní bezpečnosti k pořádání profesionálních kurzů v oblasti soukromé bezpečnosti a k vydávání odpovídajících oficiálních diplomů, které jsou nezbytné pro přístup k zkouškám na oprávnění před generálními ředitelstvími Policie a Guardia Civil a pro získání zaměstnání jako bezpečnostní stráž a v jejích příslušných specializacích. V našem vzdělávacím centru máme tým...
Španělsko, Santander-Cantabria
Integrované přímé ventily a odstředivé čerpadla vhodné pro všechny typy kapalin, zejména abrazivních a korozivních.
Zabýváme se pronájmem elektrických generátorů po celé zemi. Fungujeme 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, což zaručuje, že i v noci nezpůsobí výpadek proudu velké ztráty pro firmy nebo podniky. Díky naší půjčovně elektrických generátorů už vám nikdy nebude chybět elektřina. Naše půjčovna elektrických generátorů také zajišťuje napájení během koncertů a dalších venkovních akcí. Důvěřovalo nám již mnoho ...
Německo, Lubeck
...kyselina askorbová, askorban sodný, askorban vápenatý, isoaskorbová kyselina, isoaskorban sodný, laktát sodný, kyselina citronová mono, anhydrid kyseliny citronové, trisodný citrát, draselný citrát, trikalcium citrát, vinná kyselina, di-vápenatý fosfát, alginát sodný, alginát draselný, alginát vápenatý, agar-agar, karagen, jaderná mouka z johannesbrodu, guarová mouka, arabská guma, xantan, mouka z...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play