Německo, Heidelberg
...AssayKultivace buněkImunitní difuze Produktová skupina: AgarMédia : Cukry CAS-Nr.: [9002-18-0] Teplota skladování: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Podmínky přepravy: ambient Synonymum: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Vzhled: bílý až krémový prášek MW: 110-160 kDa CAS Nr:[9002-18-0] Kód:1329...
Portfolio (194)
Německo, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) je bez chuti a velmi dobré želírovací činidlo, které je nezávislé na okolním médiu.
Portfolio (85)
Německo, Hamburg
...Rudá řasa, ze které se získává surovina Agar Agar, nabízí obrovské množství pozitivních vlastností. Mezi jinými zajišťuje v ní obsažené, horkovodou rozpustné hydrokoloid vysoké gelové síly při gelování a zahušťování. To umožňuje při průmyslových aplikacích zvláště stabilní a termoreverzibilní gely.
Portfolio (38)
Německo, Wörrstadt
...Jednoduše „moře“ od nejlepšího Lecker’s Bio želírovacího prostředku z mořských řas je zvlášť vhodný pro přípravu želé, krémů, džemů a dortů, ale také pro slané pokrmy jako jsou aspikové želé. Veganská alternativa k želatině! Je přitom bez chuti, bez konzervačních látek a čistě rostlinného původu. Složení: Agar Agar* *=z kontrolovaného ekologického zemědělství Alergeny: žádné obsaženy Vegetariánské: Ano Veganské: Ano...
Portfolio (41)
Německo, Garstedt
... vlhkém stavu a křehký v suchém stavu. Agar-Agar prášek je bílý až žluto-bílý nebo světle gelový. Síla gelu může být standardizována přidáním dextrózy a maltodextrinů nebo sacharózy. Vlastnosti: - termoreverzibilní - pH-stabilní - až do 90 °C tepelně stabilní - geluje po ochlazení - vegetariánské - vhodné pro veganskou stravu - vhodné pro lakto-vegetariánskou stravu - bez lepku - bez laktózy - košer, HALAL Aplikace: - zmrzlina - náplně do dezertů - džem - želé - marmeláda - ovocné koktejly - poleva na dorty - náplně do pečiva a pekařských výrobků - ovocné koření...
Portfolio (45)
Německo, Hamburg
... receptech. Použijte ho v domácí marmeládě, polejte své koláče a dorty lahodnou glazurou nebo zahušťujte polévky a omáčky zcela přirozeným způsobem. Vlastnosti produktu: Bezlepkové, Bez laktózy, Veganské Označení potravin: E406 Výroba: Agar Agar se získává ze stěn buněk červených řas.
Německo, Hamburg
...Zpevňující činidlo, ve kterém byly cizí látky, pigmentované části a soli sníženy na minimum. Bacto Agar se používá k přípravě mikrobiologických kultivačních médií. Akční cena USA: 1 lb (454g)...
Portfolio (9)
...Nabízíme: Agar Agar Karrageenan Želatina atd. Glycerin Guarová guma Karobová guma Mannitol Pektin Sorbitol Tragant Xanthan...
Portfolio (10)
Německo, Bohmte
...Vysoce kvalitní a reverzibilní (15-20krát) dublovací hmota na bázi agar-agar v 6kg kbelíku přímo od výrobce pro výrobu modelů, zpevňovací hmoty, sádry a techniku odlévání plastů. Pro dublování modelů pro výrobu celkových a částečných protéz, stejně jako pro modelové odlévání v kombinaci s fosfátovými zpevňovacími hmotami. Po roztavení a následném ochlazení na zpracovatelskou teplotu 45 ºC je možné ji kontinuálně zpracovávat.
Německo, Lubeck
...kyselina askorbová, askorban sodný, askorban vápenatý, isoaskorbová kyselina, isoaskorban sodný, laktát sodný, kyselina citronová mono, anhydrid kyseliny citronové, trisodný citrát, draselný citrát, trikalcium citrát, vinná kyselina, di-vápenatý fosfát, alginát sodný, alginát draselný, alginát vápenatý, agar-agar, karagen, jaderná mouka z johannesbrodu, guarová mouka, arabská guma, xantan, mouka z...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play