Francie, Bernin
...AGAR BIO je vynikající gélifiant rostlinného původu (řasa), který lze použít samostatně a v malém množství jako náhradu za želatiny nebo pektiny ve vašich přípravách. Je ideální pro přípravu gelů nebo pěn, které jsou stabilní vůči teplu, kyselosti a enzymům exotického ovoce (ananas, papája, kiwi…). Může být také použit k texturování produktů (sekané, aspiky, teriny, flany, omáčky, polevy, glazury…), které jsou určeny k konzumaci studené nebo ohřáté. Jelikož není degradován enzymy mikroorganismů, AGAR BIO může také texturovat živé potraviny (mléčné výrobky, veganské sýry…).
Portfolio (8)
Francie, Marseille
...LA BURRATA La burrata je krémový mléčný výrobek, který vypadá podobně jako mozzarella a obsahuje srdce z krému a mozzarelly. Skládá se z plátu taženého těsta, který je po naplnění uzavřen z vrchu a ručně svázán, aby vytvořil svůj klasický tvar. Dnes je považována za vrchol tradiční mléčné výroby v Apulii. Dostupná je také v různých příchutích, bio kvalitě a mražená (s dobou trvanlivosti 12...
Portfolio (9)
Francie, Villeneuve Sur Lot
Francie, Ostwald
... těchto „dobrých“ esenciálních mastných kyselin, které naše tělo nedokáže vyrobit. Doporučení k použití: neohřívat! Používejte za syrova na studená i teplá jídla (zálivky, pesto, saláty, ryby, chlebíčky, čerstvé sýry, zeleninu, rýži, těstoviny, maki ...) Také se používá jako bio kosmetická surovina. Skladování: chránit před světlem a teplem, po otevření uchovávat v chladu (lednice nebo >15 stupňů) a...
Portfolio (12)
Francie, Roubia
... květin a bílého ovoce, tóny mentolu. Precizní útok na patře. Vývoj na tónech citronu a osvěžující mineralita v závěru.\n\nACCORDS METS-VINS\nSmažené mušle svatého Jakuba na másle. Tvrdé sýry typu Comté.\nVzácné víno. Ideálně k pití mezi 10 a 12°C.\n\nContenance (L):0,75\nPois Brut (kg):1,5\nDegré Alcool (%):13"}...
Portfolio (28)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... několik let. Krásné ovocné víno se savojským charakterem, které skvěle doplní pierrade nebo kvalitní sýry ze Savoie! Obsah: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: Mondeuse AOC: Savoie Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2027 Teplota podávání: 14-16°C...
Portfolio (321)
Francie, Ham
... ideální pro dochucení vašich různorodých salátů, čerstvé zeleniny a letních pokrmů. Její jemná rovnováha chutí se harmonicky spojuje s mnoha ingrediencemi, jako jsou čerstvá zelenina, zelené saláty, sýry a drůbež. Před použitím důkladně protřepejte láhev, abyste dobře smíchali ingredience a uvolnili všechny chutě. Velmi nám záleží na kvalitě našich produktů. Vinaigrette La Picarde je připravena z vysoce kvalitních ingrediencí, pocházejících z ekologického zemědělství. Reference: AR805811 Obsah: 250ml...
Portfolio (127)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... přirozeně chrání a uchovává chutě a vůně - Exkluzivní patent Tato směs spojuje bio bylinky z Provence, bio kmín, bio papriku, bio zázvor a bio olivový olej. Přímo posypte na vaše grilované pokrmy pomocí nalévacího hrdla. Tuto směs můžete použít na vaše kozí sýry, do vašich máslových nebo smetanových omáček, nebo do jakékoli jiné přípravy. Nechte se unést svou kreativitou!! Dárková plechová krabička: čistá hmotnost 40g...
Portfolio (198)
Francie, Saint-Omer
...Dárková sada koření k ořezávání, ideální pro velké příležitosti. Sada obsahuje tři tužky a ořezávátko splňující potravinářské normy. Exkluzivní vegetariánský recept připravený v Alès v Cévennes. Bazalka (BIO) je ideální s středomořskou kuchyní, červeným ovocem, zeleninou, kozím sýrem a citrusy. Černá lanýž je ideální s kořenovou zeleninou, risottem, sýry, vejci a grilovaným masem. Hřib je ideální...
Portfolio (189)
Francie, Auxerre
...Oko granát Nos červené ovoce, třešeň, grenadina Ústa jemné, ovocné, vyvážené malými obalenými tříslovinami, které nesou jemnost na konci chuti Vinifikace: odstopkování, bio ochrana, macerace Doporučení k jídlu: červená masa, zvěřina, grilovaná masa, sýry, tapas Rada enologa: podávejte mezi 17 a 19 °C Alkohol: 13,5 % obj Doba zrání: 5 let Balení: Karton po 6 lahvích 75cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Ročník: 2019 Odrůda: Grenache, Syrah Pěstování: Biologické Label: Chráněné zeměpisné označení...
Portfolio (190)
Francie, Annecy Cedex 9
...předkrájené sýry, plátky. Dodáváme velkým obchodům čerstvé a bio certifikované mléčné výrobky, jejichž sledovatelnost je zcela zajištěna: bio CABÉCOU, bio CAMEMBERT, bio PERAIL, bio Mozzarella. Naše logistická platforma také dodává mražené produkty s řadou Sweet Tropic: tropické ovoce sklízené v plné zralosti, prosycené sluncem a zmrazené v hodinách po sklizni, čímž se zaručuje zachování všech jejich chutí a textury.
Francie, Maulevrier
Chovatel a producent bio mléka od roku 1979 v okolí Choletu, Bernard Gaborit je dnes sběratelem mléka v departementech Vendée, Deux Sèvres a Maine et Loire. Produkuje jogurty, mléčné dezerty, máslo (surové), smetanu (surovou a pasterizovanou), tvaroh a zrající sýry. Vše z mléka Jersey, krásné malé krávy, která pochází, jak název napovídá, z Normandských ostrovů, a z kozího mléka. Producent přírodního jogurtu z plnotučného kravského mléka. Producent syrového mléka od Jersey krávy. Producent přírodního jogurtu z kozího mléka.
Francouzský výrobce tvarohů, bio tvarohů, bio jogurtů. Výrobce tvarohů z kravského mléka, kozího mléka, ovčího mléka. Výrobce tvarohů 0% s ovocným přelivem. Výrobce jogurtů z kozího mléka. Výrobce tvarohu z kozího mléka. Výrobce tvarohu z kravského mléka. Výrobce tvarohů z ovčího mléka, tvarohů z ovčího mléka. Výrobce sýrů z kravského mléka. Výrobce sýrů z kozího mléka: mini kozí sýr z regionu, kozí crottin... Výrobce sýrů z ovčího mléka: ovčí sýr... Výrobce crottinů z Chavignolu... Francouzský výrobce dezertních krémů. Výrobce mléčné marmelády se solí z Guérande;...
Francie, Marseille
Importér řeckých a krétských produktů již téměř 20 let, Alpha Omega sídlí v Marseille. Specializujeme se na řecké potravinářské produkty: olivový olej z Kréty, olivový olej z Kalamaty, sýry feta a halloumi, řecké olivy Kalamata, ouzo a řecké alkoholické nápoje, jikry tresky na taramu, pita chléb, bio řecké produkty a řemeslné výrobky. Naše produkty jsou velmi oblíbené mezi restauratéry...
Francie, Roquefort Sur Soulzon
...Od roku 1906 se sýrárna PAPILLON specializuje na výrobu sýrů. Sýrárna vyrábí Roquefort, čisté ovčí sýry a také BIO olivový olej. Zárukou kvality je, že společnost PAPILLON disponuje mnoha certifikacemi, jako jsou certifikace "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Chráněné označení původu" a "Biologické zemědělství".
...La Fromagerie du pays Welsche -HAXAIRE ; "La Graine au Lait" je affinér od roku 1929. Naše sýrovárna vyrábí a zraje Munsters AOC a také alsaské sýrové speciality. Je to jediná sýrovárna, která vyrábí a zraje svůj Munster v Alsasku. Naše sýry: Munster AOP z pasterizovaného mléka Munster AOP farmářský z syrového mléka Munster AOP bio Graine au Lait® Le Welsche au Marc de Gewurztraminer Holunderkas...
Francie, Rennes
...zimní máslo, ale také mléčné prášky: odtučněné mléko, polotučné mléko, podmáslí, dětské mléko. Sortiment produktů FIT je obrovský a zajišťuje vysokou spokojenost: izoláty bílkovin, mléčné minerály, hydrolyzáty bílkovin, mléčné bílkoviny, laktoferiny, kaseináty a formulované produkty. Všechny produkty se používají při řízení hmotnosti, výživě při fyzické zátěži, zdraví a pohodě, stejně jako při výživě dětí. FIT nabízí sýry: cheddar, emmental, edam, gouda, gruyère, mozzarella a tvaroh.
Francie, Villebon-Sur-Yvette
... závazkem k odpovědné, zdravé a solidární zemědělství. Naše kategorie produktů jsou: Těstoviny & Omáčky, Sýry & Uzeniny, Antipasti & Konzervy, Víno & Destiláty, Oleje & Octy, BIO produkty, Sušenky & Dezerty, Nápoje, Kuchyňské pomůcky, Kaviár. Pracujeme především s delikatesami, restauracemi, cateringovými službami, vinotékami, luxusními hotely, ... ale také se společnostmi specializujícími se na gastronomické dárkové koše.
Francie, Paris
Nakupujte na svém místním trhu a nechte si doručit 7 dní v týdnu, dokonce i do hodiny. Konec s povinnostmi po práci a strachem z prázdné lednice! epicery je řešení pro doručení potravin domů, které vám pomůže lépe jíst, ušetřit čas a podpořit místní řemeslníky v Paříži a Lyonu. Objednávejte online 24 hodin denně své ovoce a zeleninu, maso, ryby, sýry, víno, cukrovinky, brunch, košer, halal a bio...
...COOPERATIVE FROMAGERE DES BERGERS DU LARZAC je družstvo založené v roce 1996, které umožňuje 20 producentům z "LARZAC" a "monts du LEVEZOU" v AVEYRONu se spojit a vytvořit řadu charakteristických ovčích sýrů. Pro tento účel jsou jejich tomy zrající v přírodní klenbě se 4 úrovněmi pod zemí, což jim dodává "unikátní" chuť a květinovou kůrku. Více než 11 let jsou všechny jejich sýry také v "BIO" kvalitě.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play