...Mohu PET Hmotnost cukru 100 gramů. Možné použití: šlehačka, jogurty, pusinky, makronky, marshmallows, lízátka, zmrzliny, ledové tříště.... Složení: cukry, aroma crème brulée, přírodní barviva hnědá a žlutá (E150c a E100) Může obsahovat stopy vajec, mléka, hořčice, arašídů, měkkýšů a korýšů, ryb, sezamových a sójových semen Reference:SUCRE0011A...
Portfolio (200)
Francie, Grasse
Se sídlem v Grasse, světovém hlavním městě aromat a parfémů, je Sélectarôme výrobcem potravinářských aromat již více než 30 let. Nabízíme více než 3000 referencí aromat ve formě tekutin nebo prášků a také jsme vyvinuli řadu certifikovaných bio aromat. Nabízíme také řadu aromat speciálně navržených pro e-liquidy pro elektronické cigarety v souladu s platnou legislativou. Kromě toho nabízíme ...
Portfolio (186)
Francie, Mouans-Sartoux
...Nasajte bohatství červeného ovoce, spojeného s jiskřivými tóny citronu a neroli. Šťavnaté srdce jahody a maliny vás zavede k krémovému závěru vanilky a crème brûlée. Olfaktivní rodina: Ovocná Hlava: Citron, neroli Srdce: Jahoda, malina...
Portfolio (185)
Francie, Cesson-Sevigne
...Naše prémiová vanilka Gourmet Pompona obklopuje vaše smysly svým okouzlujícím květinovým buketem, nádechem ovoce a svůdnou čokoládovou finiš. Tlusté a voňavé lusky jsou snem každého cukráře, infuzující delikatesy jako crème brûlée, zmrzlinu a vaječné krémy neporovnatelnou komplexností a charakterem. S hladkou a hustou texturou a robustní esencí vanilky přináší vanilka Pompona eleganci do vysoce...
Portfolio (29)
Francie, Yssingeaux
...Cacao Vanillé, cacaoté Café Caramel/Corsé/Très torréfié Cappuccino Caramel Lait/Beurre Chocolat Note cacaotée, miellée Crème brûlée Erable Malt Marron Miel Calisson Nougatine Praliné Noisette, caramel Truffons Cacao, crème Notes Pâtissières : Tarte Tatin, Tarte Meringue-Citron Vanille, extraits de vanille, vanille d’origine...
Portfolio (55)
Francie, Malataverne
Vítejte u DISTRAZUR, vašeho velkoobchodu s delikatesami. Již více než 25 let obsluhujeme tradiční obchod s neustálou snahou přinášet kvalitní produkty, které jsou přizpůsobeny našim zákazníkům a liší se od velkoobchodních kanálů. Naše značka, Les Saveurs du Clavon, oslovuje i ty nejnáročnější gurmány. Je snadno rozpoznatelná a zaručuje výběr chutných, jemných a delikátních produktů. Jste nezávislí...
Portfolio (188)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Tento nádherný bourbon z Kentucky je vyráběn nejvíce oceněnou palírnou v oboru: Buffalo Trace. Skládá se z blendu destilátů, které zrály minimálně 10 let v sudech, tato nádherná láhev nabízí bohatý a štědrý profil, stejně jako strukturovanou chuť. Aroma vanilky, karamelu, kokosu, crème brûlée, koření (muškátový oříšek, pepř) a krásného peckového ovoce (broskev, meruňka) tvoří...
Portfolio (321)
Francie, Segonzac
...Barva: Mahagonová s měděnými odlesky Nos: Buket, který harmonicky kombinuje jemné tóny sušených květin, kosatce a šeříku s teplem kandovaného ovoce, marmelády a crème brûlée. Kořeněná sladkost, která odhaluje dřevité aroma opáleného dubu a doutníkové krabice. Patro: Pozoruhodná intenzita a aromatická komplexnost pro gurmánský koňak, sametová textura a překvapující amplituda. Věková kategorie: přibližně 15 let. Návrhy na degustaci: Čistý jako digestiv (mezi 20 ° a 25 °), v souladu s čokoládovými dezerty nebo s dobrým doutníkem.
Portfolio (2)
Francie, Paris
... Nízký nebo vysoký pas v závislosti na vašich mírách Podívejte se na naše příklady fotografií-tutoriálů Naše doporučení pro vzhled: Perly Orange Brûlée Effet Nacré se dokonale hodí ke všem našim zlatým perlám, zejména k Zářivému zlatému, Jantarovému zlatu nebo k Zlatu při západu slunce. Tyto perly se také dobře kombinují s našimi jednobarevnými vlákny, zejména s oranžovými nebo zelenými.
Portfolio (67)
Francie, Jarnac
... Courvoisier je celosvětově uznávána a pravidelně oceňována na různých mezinárodních soutěžích lihovin (IWSR, San Francisco Spirits Competition…) Iris Parfém irisu, charakteristický pro pečlivě vybrané kognaky, je umocněn zráním v našich vlhkých sklepech na okraji Charente a pod horkým sluncem Cognacu. Crème brûlée Spálení vnitřku našich sudů, výsledek umění našich sudových mistrů, vytváří tóny vanilky...
Portfolio (12)
Francie, Sauve
...Objevte nejnovější trendy v oblasti venkovního nábytku s křeslem Chartres Cappucino Brûlée, kouskem, který spojuje robustnost a rafinovanou estetiku. Toto křeslo je vybaveno rámem z práškově lakovaného hliníku, který jemně napodobuje vzhled tradiční litiny, čímž nabízí pevnost a odolnost potřebnou k odolávání rozmarům počasí, zatímco přidává klasický nádech elegance vašemu venkovnímu prostoru...
Portfolio (96)
Francie, Saint-Didier-En-Bresse
...bonbonniere s červeným ovocem Olfaktorické tóny: Ovocné Hlava: Citron, neroli Srdce: Jahoda, malina Základ: Vanilka, crème brûlée...
Portfolio (47)
Francie, Pacy-Sur-Eure
... sušenka, gazelí roh, crème brûlée, ovocný crumble, mandlové kousky, vánoční koření, tonková bob, zakázané ovoce, ovesné mléko – med, lízátko, malinový & fialkový makron, madeleine, jahodový malabar, med, mojito, gurmánská borůvka, nugát, nutella, perníček, toast, bretonský koláč, panettone, broskev – šlehačka, piña colada, pistácie, jablko lásky, popcorn, jahodový popcorn, pralinkový rocher, spéculoos, jablečný koláč, tarte tatin, tutti frutti, vanilka – skořice, vanilka – jahoda, vánoční svařené víno...
Portfolio (23)
Francie, Perpignan Cedex
...Rozmarýn, jehož latinský název (ros marinus) znamená „mořská rosa“, je keř pocházející ze Středomoří, který se rozšířil na sever Evropy až do Anglie. Rozmarýn, který obsahuje silné antioxidanty, je mocnou zbraní proti několika neduhům života. Pomáhá totiž nejen snižovat riziko ledvinových kamenů, předcházet revmatismu a nespavosti, ale také bojovat proti duševnímu vyčerpání. V kuchyni je rozmarýn přítelem masa a drůbeže. Skvěle ochucuje jehněčí, základy omáček a vývarů. Dodává originální nádech krémům brûlée nebo vanilkovým flanům, pudinkům či meruňkovým džemům.
Odpovídající produkty
Rozmarýn
Rozmarýn
Další produkty
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Francie, Ham
... výtvorům jedinečný chuťový rozměr. Nápad na recept: Crème brûlée s královnou luk Ingredience: 500 ml tekuté smetany 4 žloutky 80 g cukru 1 lžička tekuté vanilky 1 lžíce květů královny luk v třpytkách Reference: AR805125 Ean13: 3760306805125...
Portfolio (127)
Francie, Flagey
... pasterizace a následného zmrazení, její přípravky neobsahují konzervanty. Agrodoubs je certifikován na úrovni IFS a vyvíjí bio receptury. Borůvkové nebo karamelové náplně pro cukráře, směsi na citronové nebo čokoládové koláče, crème brûlée nebo patisserie jsou některé z specialit závodu postaveného ve vesnici Flagey. AGRODOUBS se zaměřil na pasterizované, mražené a vyvážené produkty vyrobené ve Francii...
Francie, Erize La Brulee
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play